help

• פותח הנושא pdan
  • פורסם בתאריך

pdan

New member
help../images/Emo53.gif

שלום לכולם!מאחר וכולכם כנראה כבר מנוסים בסיפורי גירושין אני צריך את עצתכם הודעתי לאשתי שאני רוצה להתגרש והיא לא מוכנה לשמוע בשום פנים ואופן דיברנו אמרתי לה שכבר אין סיכוי ביננו אבל היא בשלה בקיצור עבר חודש אנחנו כמו עבמים בבית שני ילדים קטנים מה אני עושה? החלטתי סופית! לא יכול לראות אותה!היא איימה עליי בטרור כלכלי וילדים הייתי בבית הדין הרבני לקחת טפסים מה אתם מייעצים שאעשה הלאה זה נמרך כמו מסטיק והיא בשלה אני גם מפחד לעזוב את הבית באופן חד צדדי בקיצור אובד עצות פליז יעוץ תודה

תשתדל לתקן אין כלום בחוץ

אין אהבת אמת רק זבל זיונים מזימות התחמקויות תוכניות חילוץ זה מה שכולם מחפשים

חנתי

New member
אתה...

מריר ופסימי מאוד. מציעה לבדוק למה אתה מרגיש כל כך רע ולמה כל כך מרחם על עצמך. ואל תחשוב שכל מי שהתגרש מרגיש כמוך. האושר שלך נמצא אצלך, לא אצל גרושתך ולא אצל גרושה אחרת.

איריס 1

New member
למה אתה אומר אין כלום בחוץ?

אפשר לחשוב שבפנים יש משהו........ הרי אם היה משהו...... זה לא היה מצבנו...... וחוץ מזה, צריך לדעת איפה לחפש אם מחפשים והכל עניין גורל...

חנתי

New member
אתה טועה ובגדול

זיון הוא רק להטוט הטבע ואמצעי. כולנו מחפשים אהבה וקירבה. ועד שלא תחליף פיוז לא תבין ולא תרגיש.

היי איריס

רציתי לאמר לך..שלא כולם רואים מה קורה בחוץ בזמן שאתה נמצא בתוך חיי הנישואין.. זה בכלל לא אותו דבר להיות נשוי ולראות איך זה ואיך חיים הגרושים..לבין להיות גרוש ולדעת איך בדיוק חיים הגרושים.. ואז אם לגרוש שמבין ..ועם ראש פתוח ניתנת הזדמנות שניה זה יכול להצליח..במיוחד אם בת זוגתו אופטימית

איריס 1

New member
נכון מסכימה איתך..... אבל

אם מפרקים מסגרת נישואין זה בגלל שלא טוב, מי חושב בכלל אז על חיי הגרושים, בזמן שאתה נמצא במערבולות וחושב איך לגמור את העניין כמה שיותר מהר, אני אמרתי - אחרי המבול, מה שיהיה יהיה קמתי והלכתי, וכשמגיעה הזדמנות שניה ויש רצון של שני הצדדים אז זה יכול להצליח - אין ספק...

gilgi2

New member
חבל מאד שזו ההרגשה שלך

לפי דעתי אתה טועה. נכון שיש גם כאלה אבל מצד שני ראיתי הרבה מקרים של אנשים שמצאו אהבת אמת.הגישה שלך מאד שלילית וחבל. אני גרושה מיוזמתי ואני כבר למעלה משנה לבד.עדיין לא מצאתי. למרות הכל אני יודעת שלא הייתי חוזרת לחיים הקודמים שהיו מאד מתסכלים. אני מאמינה בעצמי ויודעת שיש לי הרבה מה לתת אני רק מחכה לאחד שיידע לקבל ולהעריך את מי שאני.

זו החלטה קשה

רק אתה יודע ומכיר את כל השיקולים. רק אתה יודע אם אפסה כל תקווה. הרי מדובר בשני קטנטנים. כל אחד יודע אילו תהפוכות עוברת כל מערכת יחסים לאחר הולדת ילדים. אתה בטוח? אולי אם תתן לנו יותר פרטים? הכל עדיין טרי. הלבבות פצועים. אתם בתחילת התהליך. איך רצית שתגיב? זו החלטה כל כך רצינית! ענת

pdan

New member
../images/Emo51.gifפרטים+תודה

ראשית תודה לכולם על היחס ולגבי הפרטים אני נשוי 9 שנים לפני 3 שנים היה פיצוץ רציני ממש לפני גירושים אך לבסוף התקפלתי קודם לטובת הילד והמשפחות(מה איתי?)עשינו עוד ילד ובמקום לשפר את הזוגיות שלנו היא הפכה לקטסטרופה שני עולמות אחרים לגמרי!וכן אני יודע שאני לא ילקק דבש לאחר מעשה אבל לפחות יהיה טוב גם לילדים בטוח שלי וגם לאישתי בסופו למרות התנגדותה המוחלטת

היי דן

אני מבין מהסיפור שלך שהילדים חשובים לך מאד. וגם המשפחה. אז תראה..אתה בתור גבר גרוש אין לך שליטה,אין לך מילה,אתה לא יכול לחנך את הילדים לפי תפיסת עולמך..ואם גרושתך היא כזו שעושה פרנציפים,או שהיא ביצ'ית..אז בכלל היא יכולה להסיט את הילדים נגדך.. אני לא יודע אם כזוג נשוי מצב הילדים יהיה טוב יותר ..הואיל ויש ביניכם קצר וריחוק..אבל לפחות תהיה יותר קרוב לילדים ..תראה אותם יום יום..והם לא יתרחקו ממך. אני יכול לאמר לך על עצמי שאני מאד אהבתי את הילדים שלי..ובעצם גידלתי אותם עד גיל 6 ו 7. אבל אחרי שהתגרשתי..גרושתי הייתה כמו שוטרת..ולא נתנה לילדים להתקשר אלי חופשי..ול לבוא אלי חופשי..אפילו שאני גר 2 מטר מהבית. הילד הגדול שלי היה נכנס ללחץ רבע שעה לפני מועד סיום המפגש השבועי שלנו..ןמתחיל להתכונן..כדי לא לאחר כדי שאמא שלו לא תרד עליו..כל זה רק אלומת אור של פנס קטן על חיי הגירושין.. שלא לדבר על הבעיות הכלכליות..אז תחשוב טוב..קח פסק זמן..

חסרים פרטים ידידי

למשל: כמה זמן אתם נשואים, בני כמה אתם? למה התחתנת איתה? מה מצבכם הכלכלי? יש לך מאהבת?

למצוא דירה

בהנחה שהפכת בעיניין עד הסוף,בהנחה שאין מה לתקן,בהנחה שאתה מאה אחוז שלם עם ההחלטה,אז למצוא דירה ולפנות לעו"ד כדי להתחיל את התהליך. נראה לי לנהל את מאבק הגירושין(מה לעשות,אצלכם זה כנראה יהיה מאבק)ממש לא כדאי כשגרים ביחד.

למעלה