HELP!!!!!!!!!!

Pheonix

New member
HELP!!!!!!!!!!../images/Emo53.gif

* סליחה על ההודעה החדשה, אבל זה פשוט דחוף... יש לי עבודה בספרות להכין לעוד 3 ימים, צריך לקרוא ספר, ולעשות על הדמויות שלו. יש כל מני משימות כמו להכין 5 שאלות לכל דמות וכל זה, ואני בחרתי בלצייר את הדמויות. הבעייה היא שעשיתי על הארי פוטר, ויש המון דמויות. רציתי לעשות את זה על המחשב, אבל אני רואה שזה יהיה קשה... אני צריכה שתעזרו לי למצוא דוליז של הדמויות שאני צריכה. כל מה שקשור להארי פוטר, יהיה בסדר. גם אם זו לא דמות שקיימת באמת, מקסימום אחליף צבע שיער וכל זה... יש לי רק דמות אחת בנתיים >>> כל דמות תהייה בסדר - גם מורים!! תודה מראש... רותם...
ו-

Pheonix

New member
´בקשה תעזרו לי!!!

אני חייבת את זה לעוד 3 ימים!!! בבקשההההה

Pheonix

New member
וזה שמור אצל מישהו???

אני פשוט חייבת!!! זה לעוד יומיים!!!!!!!!

shaililo

New member
דולמייקר של הארי פוטר

http://www.sillyone.com/1dah/ זו הכתובת

TRaffiC LiGhT

New member
אני שמחה להגיד...../images/Emo13.gif ../images/Emo117.gif

שאני יכולה לעזור לך.
תלחצי פה, כנסי הנה, או פשוט לכי לשם.
בהצלחה, ושיהיה לך יום נעים!

Pheonix

New member
תודההההה!!!!!!!

אני אשתמש בזה!!! (אבל עדיין הייתי שמחה מאוד אם הייתי מקבל עוד חומר...) אם למישהו יש עוד חומר על הארי פוטר, שיפרסם... טוב? אני חייבת את זה לעוד יומיים!! ו... תודה!!!

נגננננננגרררררררררררר!!!!!!! ../images/Emo57.gif

זו הדולי שלי!!! זה שאני לא שמה שם אייקון זה סתם כי אין לי כוח! אבל אני נדיבה באופן טבעי, והנה המיני-פרויקט (הוא לא מיני. הוא פרויקט. עבדתי עליו במשך שבועיים) של דמויות מהארי פוטר. הוא באיכות גרועה כי שיניתי פורמט כך שאם את רוצה כל דמות בנפרד באיכות טובה אז, ובכן, תודיעי לי. ולהבא, שתזכרו: זו הדולי שלי ^_^.

Pheonix

New member
תודה לכולכם!!!

אתם ממש עזרתם לי!!! אני מקווה שזה יספק את המורה שלי... (אני עדיין צריכה עוד מורים!!)

למעלה