HELP

לפעמים

כשאדם הנימצא במערכת יחסים ארוכה - קראי לה נישואים או איך שתרצי, מחפש "לברוח" מאותה "שיגרה" ע"י רומן - הוא יוצר כביכול מרחב שכולו טוב ויפה. את הבעיות וההתמודדויות והחולשות הוא משאיר לחיים היומיומיים הקיימים כבר. בעצם זהו נסיון של יצירת "חלום"...מעין הגשמת פנטזיה - היום אתן לעצמי מתנה.... אחייה את האשליה..... אולי לכן זה ניראה לך ככה לגבי מערכות יחסים עם אדם "נשוי", למרות שאותו דבר יכול להיווצר גם עם אדם "פנוי"....

רק רגש

New member
הכי טוב להחליף נשוי אחד בנשוי אחר

נשוי כל שמעניין אותו זה שאת פוסקת כהלכה פנויים מעוניינים ברוב המקרים בקשר קצת יותר עמוק.

סביר ששמחתך

תלויה לא דווקא בהתרחשותה של התגובה על גם טיבעה... מה שמחזק ששיקול הדעת,בין אם בנושא או במקום בו בחרת לשתף, לא ממש על השולחן....וגם זה, בעדינות,בכל בכל זאת,מה כבר עשית לי...

EFRATY10

New member
נשוי שבוגד באשתו מושלם בעיניך?

הרי זה מראה על חוסר נאמנות.

NoaModiin

New member
הוא טרח להבהיר שהוא לא פנוי?

טרח להסביר שמדובר בסטוץ קצר (או ארוך) ? כגרושה היה עדיף חו ניסית ליצור קשר לטווח הרחוק. ברור שקשר עם נשוי אינו כזה. אני לא מבקרת אותך ויודעת בדיוק מה את מרגישה. פרידה היא קשה וכואבת ולא משנה אם הבחור נשוי או לא. מנסיון אישי, אני מייעצת לך לנסות ולהתגבר, להמשיך הלאה בלעשיו. אל תנסי ליצור איתו קשר שוב או לשכנע את עצמך שאת מסתפקת בטיפות היחס שהוא זורק לעברך... תנשמי עמוק ותחזיקי את עצמך חזק. ככל תחזיקי מעמד זמן רב יותר, תמצאי את עצמך חושבת עליו פחות ופחות. בהצלחה

childman1

New member
כי עד שהנשואים מוצאים טמבליות

שמנהלות איתם רומן אז הם מתנהגים אליהן כמו לנסיכות וכשהם פנויים אין להם סבלנות לטמבליות...

../images/Emo6.gif

"איך התחתנתי אם לא התאלמנתי???"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואתה תרגיע עם הרעיונות שלך

NoaModiin

New member
לא מסכימה שמדובר בטמבליות

יותר נכון להגיד בחורות שכמהות ליחס, אהבה, קשר, מגע... וכשהן מקבלות את זה, הן שוכחות שהוא נשוי. אני עדיין חושבת שמי שלא בסדר כאן הוא הבחור, שמנצל את המצב הזה לטובתו.

איך בדיוק הוא מושלם

בזה שהוא לא מוכן לוותר על אישתו אבל כן מוכן לחפש לו יזיזות מהצד? בזה שהוא מלכתחילה מכין אותך שלא לערב רגשות כי זה רק פיזי? בזה שאת מתפשרת על קשר שאין בו ולא כלום? לא ניראה לי שיכול להיות יותר מניאק מזה!!! לפחות עם פנוי יש לך סיכוי כלשהו שגם הוא "יתאהב" בך בלי כוונה.

d a n i e l s 5

New member
הצעה לעזרה...

תמשיכי לשיר "לבד על הגג בשבתות וחגים " גם בימי חול.... עד....העונג (המושלם) הבא ....... הכי HELP שיכולתי לתת :) מקווה שעזרתי.

הנשוי מושלם כי

אפשר ליצור איתו פנטזיה ולחיות באופוריה שהכל נהדר ומדהים. מרוב שנפגשים לעיתים מזדמנות ולא בכל רגע ודקה, אז לא רבים ומקבלים אותו כמו שהוא... הוא, לעומת זאת מרעיף אהבה כמו שהוא לא יכול בבית כי בשבילו את גם סוג של פנטזיה (שעובדה הוא היה מוכן לוותר עליה בכזאת קלות). תשאלי את עצמך: במציאות האמיתית, בחיי היום יום, הייתם מסתדרים? אם התשובה היא חיובית אז - איך הייתם עושים את זה? עם עידוד, ורצון לעבור על מכשולים, ויכולת ללמוד ולקבל אחד את השני אז מבחינה זו הוא שווה לכל אחד אחר שהיית מפתחת איתו רומן מציאותי, לא?! רוצה להאמין שיש גם לא מנייאקים מסתובבים חופשי, אולי כאלה שיכולים לקבל ולתת, בניגוד לנשויים שרק רוצים לקבל והנתינה שלהם היא מוגבלת מאוד. ואם כל זה לא עוזר אז אולי את צריכה פשוט להזכיר לעצמך שאחרי כל הרגשות, העולם הנפלא והפנטזיה הנהדרת, הוא בחר לעזוב אותך, הוא בחר באישתו ואת תמיד תהיי בשבילו שנייה או שלישית או רביעית בסדר העדיפויות שלו. אז אחרי התנהגות כזאת הייתי שואלת: מי בעצם המנייאק פה??

המקום האחרון שאליו

היית צריכה לפנות. [ היה עדיף ללכת לפורום בגידות אסורות או זוגיות במשבר, שם היו אולי שמים כתף שתוכלי לבכות עליה] הסטטוס לא מקנה לך את האמפטיה לבגידה עם אדם נשוי. ותחשבי למה. ואחרי זה תביני שמה שעשית בעצם..עשו כאן לאחרים. ומה שאת לא רוצה שיעשו לך..

מצוטטת

New member
למה, למה לא../images/Emo35.gif

למה לא ראוי לה לפנות לכאן למה דווקא העדיפות לשלוח לה לפורומיי זממים וזימות??? אולי, רק אולי היא עוד אחת מבין הכותבות כאן שבחרה בניק שונה על מנת לא להחשף? כן, גישתי לנושא הספציפי הזה לא חדש מוכר וידוע, דפי האריכיון ספוגים באין סוף מילים של חוות דעתי...... ועדין כהמשך ישיר {ומאד מתוזמן} לאתמול האין כאן קצת בכל זאת טיפונ'ת חוסר רגישות לנפנף לה , מכאן למחוזות אחרים??? ~רק כי דעתי ודעתך נוגדות את שלה~

דווקא מכבדת את דעתך

או כתיבתך ואין לי שום בעייה אם זה, להיפך. רואה שאת וקוקו עוקבות... אוקי..למה הפניתי. כי יודעת מה דעתי בנושא. יודעת מה דעתם של אנשים כאן וראית את התגובות הציניות. היא אמרה : עזרה. לא חושבת שקבלה מה שבאה לקבל..אלא רק הערות ציניות במקרה הטוב. לכן חשבתי לדעתי כמובן..שמותר לי להציע לה ללכת היכן שתקבל כתף לבכות עליה. את חושבת שכאן היא קבלה את זה?

למעלה