HELP

טלי135

New member
HELP../images/Emo14.gif

מחפשת עידוד מכם ..... אני גרושה ניהלתי רומן עם נשוי ניסיתי לא לערב רגשות כלל אך זה פשוט קרה בלי כוונה...ניתקנו קשר לאחרונה ומאוד קשה לי להתגבר על הפרידה הזאת, ניסיתי לצאת עם אחרים וזה ממש לא עזר, מנסה להשוות את כולם אליו ואני יודעת שזוהי טעות. אני לא יודעת למה הגברים הנשואים הם הכי מושלמים? וכשהם פנויים הם הכי מניאקים. אשמח לקבל תגובות

אני בטוח...

שיש שם בחוץ עוד הרבה נשואים שמחכים רק לך... אז לעבודה הזמן קצר והמלאכה מרובה...

רות 2

New member
אומרים .... שרק........

מניאקיות מזהות ...... מניאקים ... זה למה פנוייה מזהה שכשהם פנויים הם .. הכי מניאקים......

n o g a1

New member
סבתא שלי הייתה אומרת

בספרדית מתגלגת - מי שהולך לישון עם תינוק שלא יתפלא בבוקר לגלות שהתינוק השתין עליו בקיצור, אם את מתעסקת עם "גברים מושלמים" וקשה לך להתגבר על הפרידה , אז... תאכלי אותה
סורי , לא אמפתית.

מצוטטת

New member
~הנה~

העידוד ש'לי הוא אומר ככה אי א@שר לאכול ת'
להשאיר לה שלמה ולהשארת בדיאטה.... אין פ@וט לא עובד ~לדעתי~ מצו' , כי הייתה חייבת כאן....

maof

New member
מממ...

זה משנה ת'תמונה אם אוכלים בידים במקום בסכום
מעוף

איזה מוזר

אני לתומי חשבתי שבחורה שמנהלת רומן עם גבר נשוי היא המניאקית תודה שהעמדת אותי על טעותי. גברת ניכבדה... סיפקת לו שעשוע זמני...זה הכל...תנסי להרוס מישפחה אחרת...בסוף בטוח יצליח לך.

t o t a l

New member
סך הכל נפלת למצוקה שכיחה

זה קורה הרבה. קרה לפנייך. ויקרה אחרייך. נכון שהיה מטופש לצפות שיגמר אחרת. תמיד הן אומרות בהתחלה שזה בלי רגשות ורק לשעשוע ובסוף.... הן נותרות אבודות וכואבות כשהוא ממשיך לזיון הבא. המצוקה שאת חשה היא מצוקת הפרידה. פרידות קשות תמיד. ולא חשוב מה הגורם להן. העובדה שהוא נשוי, לא רלוונטית לכאב שלך, לגעגוע, לחוסר שאת מרגישה. אגב, גם גרושות עושות את זה. לא רק רווקות [לכל סוקלי האבנים ומגלגלי העיניים].

שירלי6

New member
צודק.

ועוד אוסיף, פרידה היא קשה, לא משנה באיזה נסיבות. והכי מבאס, הכי אמיתי..הזמן מרפא.

יערית

New member
איזו הצהרה ילדותיות

"אני לא יודעת למה הגברים הנשואים הם הכי מושלמים? וכשהם פנויים הם הכי מניאקים" מי שתקוע בכיתה א' מתקשה לעלות לכיתה ב' וכך הלאה,תסיימי את הבחינות ואם התוצאות יהיו משביעות לכל רצון,אני בטוחה שתוכלי לתקן את ההצהרה הילדותית שלך למשהו קצת קצת יותר בוגר. בהצלחה בכל אופן.

maof

New member
למה ../images/Emo35.gif

מי שתקוע בכיתא א' לומד ת'חומר טוב יותר
מעוף

Rinattt

New member
תמצאי לך פנוי מניאק

תתחתני איתו תראי איך יהפוך בשניות לאחר שבירת הכוס לגבר המושלם אבל אחרי זה תכנסי לכאן ותשאלי ותגידי לנו שהוא מניאק כי הוא בוגד בך.

מגשימה1

New member
אם הוא היה מושלם הוא לא היה מנהל

רומן מחוץ לנישואים , אף אחד לא מושלם ובטח שלא הוא .

למעלה