HELP

כל הכבוד לך...

נתת לי כיוונון מחשבה שלא עליתי עליו עד שבאת פה עם ההצעה הזו לכותבת... מקווה שלא הגעתי מאוחר מדיי. השרשר ההוא מה פתחת על הבעיה עם הטייני שלך
...מה ג"ג היה המקום האחרון שאליו היית צכה לפנות(לשיטתך כמובן)... היה יכול להיות לו הרבה יותר אפקטיבי לו פנית לפורום הזה...ולהתייעץ עם אנשים משם... או...בפורום הלז... או...כאן...למידע מקצועי יותר,עבורך ועבור טייני ה
בחיי...לא חשבתי לשלח אותך מפה לכל קצוות ה
עם סוגיה מה לא שייכת לפורום שלנו...עד שהארת לי ת'שביל להתחשבות מה לא ניחנתי בה
...מעתה אדע ואזכור.

רואה שאת ההתקפה עלי לא תסיימי

אז הפניתי את הכותבת לפורומים אחרים כי את לדוגמא לא טרחת לענות לה בצורה נאותה וכן יתר האנשים..כי אין אחד שענה בצורה שאינה צינית. לא יודעת מה איתך את עוקבת, אני מעוקבת את ממשיכה לרדת עלי וכן גן ילדים משום שקטי לא דואגת לרמוז לך שאת לא בסדר. יותר מזה לא רוצה לדסקס כלום משום שאת הכתיבה שלך אני אוהבת רק לא את הציטוט שלך בכל שירשור את ההצקה האישית שלך כלפי\ מקווה שעשיתי לך את היום מרגישה טוב עכשיו?

דרך אגב קוקו

את מתחילה לפספס אותה. את מתחילה לרדת ברמה. שמת לב? לא מתאים לך. אבל ניחא..שיהיה.

הפיספוס הוא...

בעין המציץ. וציונים...אם טוב לך...ונהנית...תני למכביר... מה מתאים לי או לא...זו אני שאבחר...לעולם לא אחר... כך היה...כך הווה...וכך יהיה.

ובשיא הרצינות

מעולם לא אמרתי שלא אוהבת את הכתיבה שלך להיפך. דווקא מאוד אוהבת לקרא את ההומור שלך. או בתרגום חופשי..את הסגנון המיוחד שהוא רק שלך. גם ציינתי שמה שמפריע לי..זה הציטוט בכל שירשור ושירשור ובעצם זה הכל. דרך אגב עניתי בתגובה למצו ברצינות למה ומדוע הפניתי את הכותבת לאן שהפניתי. לא הגבת לזה. עכשיו את יודעת. העיניין הוא שאם המטרה שלך זה "לרדת" עלי. תמשיכי. בכייף שלך. אם העיניין הוא להביא לרמת דיונים קצת אחרת כדאי לעצור ולחשוב על זה. דרך אגב..אין לי שום אצבע מחנכת מורה כרגע רק מהרהרת בקול מה הייתי כן רוצה לקרא ואיך.

את שבויה...

באידאות פיקס מה מירקרת להן בזוהר של פוקסיה... על רגישות דברת לא פם...הנס של הדגל אצלך ברוב הטרוניות... שווה להסתכל מדי פם על דש הבגד במראה...בדוך כזה. אני...ד"א...מעולם לא התיימרתי...לענוד את נוצות הרגישות האוניברסליות...רק אלו נטו שלי,מה רואה להן עין בעין. וכן...סביר להניח מתי אזהה צליל חינוך...אצא נגד...בדיוק כומו זכותך,לנסות להסב לי ת'חינוך. ועוד כן...קראתי עכשיו שכתבת שאין לך זה בכוונה...אבל זה התו מה לי נשמע פעמים אין ספור...זה שלי,מ'כפת לך?
בדיוק כומו לך נשמע "ירידה" מכיווני ועוד בעינוג של פאנן...וזה שלך
יאללה...'תעופפו לי האנרגיות השאובות שלי בעניין זה...נוסעת לשאוב לי בחזרה בדיפרטמנט אחר.

אזי. אם כך

טוב. גם לי התעייפו האנרגיות בלא להסכים איתך. את מבינה את שלך אני את שלי ואת העיקר החסרת. התעלמת.. לכי לשתות עשב חיטה..מומלת לאנרגיות.

טלי היקרה..

בואי ואגלה לך סוד... גברים מאנייקים...תמיד מאנייקים..וזה לא משנה אם הם פנויים או נשואים העניין הוא שגברים נשואים המנהלים רומן מהצד הם גם בוגדניים,בנוסף להיותם מאנייקים. ואת מצאת את מה שהכי קל לך...רומן נחמד ונעים..ללא מחוייבות וזה לא שינה לך אם הרס משפחה היתה אופציה לא אכפת לך היה אם הגבר שהתאהבת בו שוכב עם אישה אחרת שבמקרה אישתו. ואני שואל,האם היית מנהלת איתו רומן והוא פנוי בידיעה שלא רק איתך הוא מנהל רומן? לא ! נכון? למה?..אם את בקשר עם פנוי והוא מנהל רומן מהצד..אז הוא מאנייק? עכשיו נעשה סדר,ברשותך,כי לפי תפישתך,אם הבנתי אותך נכון והבנתי:. גבר נשוי המנהל רומן מהצד הוא-מושלם. גבר פנוי,הנמצא בקשר,המנהל רומן מהצד הוא-מאנייק. מאחל לך הצלחה במציאת הגבר המושלם והנשוי. ובמשקל "כי בשבילו זה דני ובשבילך חלב" "בשבילו את זיון מהצד ובשבילך זו אהבה ללא מחוייבות"

ערסlight

New member
לב שבור

את גרושה. היה לך כבר בעל נשוי ממקודם, לא? לדעתי, את כלכך ילדותית שעוד תאכלי אותה לא מעט עד שתתבגרי.

למעלה