Help

shooroo

New member
תיאור לאיפור :]

עיניים חומות. צללית שחורה על העפעף [
], וירוקה- בהירה בחלק שמתחת לגבה
אודם אדום מבריק רק על אמצע השפתיים, כמו אצל יפניות. איפור לבן על כל הפנים, וסומק ורוד דיי בולט כזה. בסיום החיצוני [
] של כל עין, נצנץ [XDD] ירוק כהה כזה D:

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifננמנמ,

אממ.. אני רוצה תיאור מיוחד כזה.. לא ממש צבעוני.. עם צבעים קרים..[הרבה סגול, שחור, כחול ירוק וכו'..] ואם אפשר גם בייס נוח לשימוש ולא קטן ולא גדולך.. בינוני כזה.. תודה
.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמחקו לי ת'הודעה../images/Emo12.gif.

הקיצר, רציתי תיאור עם צבעים קרים [ירוק, כחול שחור סגול וכו'] על בייס בינוני:].

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאוקי, לא, היא חזרהXD.

אז אל תתיחסו להודעה הזאת
.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo2.gif עשיתי שתי שמש../images/Emo7.gif.

qpELORqp

New member
רוצה תיאור../images/Emo39.gif

קצת מאתגר ושונה אבל בכל זאת למתחילה! נא לא לשכוח את המילה מתחילה! (אני כבר לא מתחילה כל כך אבל לא טובה זה בטוח ;_;(בוכה)

M o o M o o

New member
דרוש תיאור:9.

רמה בינונית
בייס בינוני
תודה מראש. ואני רוצה ללכת לכיוון של, מגניב כזה
, עם צמידים וזהB|.

broken winges

New member
אובכן.. אם כך אולי אוכל לעזור לך...

למרות שלי אין השראה לבערך ממ כלום
שיער
שתי עגבניות כאלו (כמו בדולי המצורפת) השיער בצבע..אמממ. איזה שבא לך
ויש לה שתי סיכות בשיער... אחת מנוקדת אדום לבן והשניה בצבע לבן
חולצה
חולצת שרוול אחד בצבע צהוב-כתום על החולצה יש הדפס של סוכרייה כלשהי או גלידה... (עדיף סוכריית טופי או סוכרייה כזו של מקל סבא)
בוטם
מכנס ג'ינס עם חגורה שחורה... הג'ינס מתרחב ובצד ימין יש לו הרבה סיכות עגולות צבעוניות
נעליים
כעיקרון לא חובה שיראו נעליים אבל אם רואים אז שיהיו אולסטאר
עוד סטאף
על היד החשוםה יש צמידים עגולים בצבעים: צהוב כתום שחור אדום כחול ירוק לבן אפור את לא חייבת את הכל את יכולה גם חלק אבל העיקר שיראו הרבה צמידים אם יש אוזניים אז תעשי עגילים ארוכים עם צורה בסוף של פרח\פרפר\עצם בשיער יש גומיות שבוסף יש לבבות (כמו בתמונה המורפת במקום הכוכבים) מקווה שאהבת את יכולה להוסיף\לשנות\לא לעשות את התיאור... ותגידי אם את עושה או לא

the queen zohar

New member
אין בייס....../images/Emo168.gif

פאקצי
שיער- תלתלים ורודים
וסיכות כחולות בכל מקום
טופ- חולצת בטן מגניבה וורודה. דאון- חצאית כחולה עם צמידים ציבוניעים שקשורים אליה. נעליים- אולסטאר מקושקש. שאר ירקות- צמידים כתומים בכל הגוונים והמינים על יד ימין,וצמידים כחולים בכל הגוונים והמינים על יד שמאל.

למעלה