help - רכיבה על סוסים

Anathema Device

New member
help - רכיבה על סוסים

הקבוצה שלי בעבודה קבעה אירוע קבוצתי שיתרחש בבית אורן וכולל רכיבה על סוסים. ללכת? לא ללכת? האירוע חובה לכל הקבוצה, אבל אם יש נימוקים טובים נגד, אז יש לי case לא ללכת. בבקשה תגובות.

Weird Eyal

New member
שמעי.......

אם זה היה אני אז פשוט הייתי מסביר שעקרונית אני נגד רכיבה על סוסים כי אני לא מאמין שסוס צריך לשאת על גבו בן אדם... השאלה היא מה הדיעה שלך בנושא...יש הרבה צימחוניים/טיבעוניים/פעילי זכויות בעליי יחים שלא רואים את הרכיבה על הסוס כהתעללות.....אני לא אחד מהם...

S H I L G I

New member
דפנטלי לא בית אורן!!../images/Emo18.gif

בית אורן הם חווה שמתעללת. מכירים את "ווינגז"? בחווה שהיא רוכבת בה היא סיפרה לי שהיה אצלם סוס שבעל החווה קנה כדי לשקם אותו כי בבית אורן הכו אותו והוא היה בגלל זה עיוור בעין אחת!! חרם על בית אורן! אפילו טיולי ג´יפים אל תעשו שם!

m_shy

New member
המשמעות של "להיות על הסוס"

הריהי שליטה מוחלטת בבעל חיים בצורה הסמלית ביותר שניתן לחשוב עליה. חשבי על מה צריך לעבור על סוס, במיוחד באורוות מסחריות שכאלו, המעבירות "חויות רכיבה" לכל המשלם כסף. הסוסים הללו אמורים להיות "נוחים" לכל רוכב מזדמן (כלומר - מדוכאים מספיק כדי לסבול כל זר שיטפס להם על הגב).בידיו של הזר אוכף לשבת על גבו, מושכות ורסן, כדי לשלוט (ולא - רסן הוא לא תענוג גדול...) חוות רכיבה, כמו פינות ליטוף, כמו עוד כל מיני אינטראקציות המוניות שכאלו של אנשים עם בעלי חיים - משרתות צד אחד, מהנות צד אחד, בעוד השני מדוכא. מעט אנשים שמים לב לזה, וזה עצוב. אני באמת חושב שמי שמכבד בעלי חיים באמת, לא משתמש בהם, לא כן?

ווינגז

New member
זה באמת נכון-בקשר לסוס העיוור!

הוא היה אצלי בחווה... מסכן.. הוא גם היה עיוור בעין אחת וגם הוא היה נורא נורא רזה..... ונורא נורא מוזנח....
((((

למעלה