HELP יש לי בעיה!

HELP יש לי בעיה!

אני מאד אוהבת חצאיות ושמלות.. זה גם מחמיא לי כי מבנה הגוף שלי הוא נשי כמו גיטרה.. רק שיש לי בעיה.. כל פעם שאני שמה חצאיות או שמלות יש חיכוך בין הרגליים שלי.. אני שמה גרביונים.. זה לא תמיד עוזר ובדר"כ נקרע מהר שם.. ניסיתי גם טלק אך מתישהו זה הוך לגושים קטנים ומפסיק להשפיע.. אני מוצאת את עצמי הולכת הרבה עם ג'ינס ומכנסיים, אבל אני לא ממש אוהבת.. ולשים טייץ מתחת לחצאית זה בולט, לא יפה ולפעמים אם החצאית לבנה וקצת שקופה רואים אותו. יש לכם הצעה בשבילי או אולי חברת לבנים עם גרביון מיוחד שלא יקרע מהחיכוך? אני אמנם בתהליך ירידה במשקל אבל אני לא רוצה לוותר על החצאיות עד סוף התהליך.. :(

DREAM111

New member
היי דוגמנית

אז יש לי שתי הצעות. 1. מכנסונים קצרים כמו טייץ אבל זה ממש צמוד על הגוף כך שזה לא יוצר בעיה מתחת לחצאית. 2. יש סוגי מחוכים שהם בעצם סוג של מכנסים קצרות אבל גם מחזיקים הכל וזה בצבע גוף ואז אפשר להשתמש בזה. בהצלחה וספרי מה עבד טוב יותר.

DREAM111

New member
מחוך כזה בכל חנות ללבני נשים

מכנסיים כאלו צמודות יש אני יודעת שקניתי בעבר בעונות ובראשון יש חנות של טריקו בלבד ואצלה קניתי.

החורזת**

New member
אני כאמור לא הולכת עם שמלות

וחצאיות, אבל יש לי אחות שהיא שמנה והפתרון שלה הוא שהיא קונה תחתוני סלוגי בגזרה עם רגל ארוכה. זה תתחתונים שנראים כמו מכנס טייץ צמוד, אך מבד דק ואורירי יותר וכך פותר לה את הבעייה ומצד שני חוסך לה שיכבה נוספת של מכנסיים על תחתונים ועל זה חצאית.

למעלה