HELLOOOOOOO LA LA LA שאלה: השחקנית מ"ידה ידה ידה" זו אותה אחת שגרמה לג´רי להביע את רגשותיו?
C Con New member 29/9/02 #1 HELLOOOOOOO LA LA LA שאלה: השחקנית מ"ידה ידה ידה" זו אותה אחת שגרמה לג´רי להביע את רגשותיו?
C Carpet Crawler New member 29/9/02 #2 לא, זו לא אותה שחקנית. לא הבנתי למי בדיוק התכוונת מה"ידה ידה", אבל אף אחת מהשחקניות האורחות בפרק הזה לא הופיעה גם בפרק "שלווה עכשיו" (עם הרגשות). בדוק. הזוחל.
לא, זו לא אותה שחקנית. לא הבנתי למי בדיוק התכוונת מה"ידה ידה", אבל אף אחת מהשחקניות האורחות בפרק הזה לא הופיעה גם בפרק "שלווה עכשיו" (עם הרגשות). בדוק. הזוחל.
ע עידו17 New member 29/9/02 #3 לא זו לא היא ההיא שגרמה לו להביע את רגשותיו היתה לורי לאפלין המדהימה (מ´צער גידול בנות´), היא לא הופיעה בשום פרק אחר. חבל...
לא זו לא היא ההיא שגרמה לו להביע את רגשותיו היתה לורי לאפלין המדהימה (מ´צער גידול בנות´), היא לא הופיעה בשום פרק אחר. חבל...
T tzimi New member 29/9/02 #6 damnit!!../images/Emo108.gif אני והשטויות שלי לורי לאפלין אכן שיחקה את פאטי ב"שלווה עכשיו" ולורן גרהאם את וואלרי ב"מילניום"
damnit!!../images/Emo108.gif אני והשטויות שלי לורי לאפלין אכן שיחקה את פאטי ב"שלווה עכשיו" ולורן גרהאם את וואלרי ב"מילניום"
ע עידו17 New member 30/9/02 #10 אבל... ואלרי מ"מילניום" היא לא אותה אחת מה"ידה ידה". ואף אחת מהן היא לא לורי לאפלין שגורמת לג´רי לבכות. על מה אנחנו מתווכחים, מישהו זוכר?
אבל... ואלרי מ"מילניום" היא לא אותה אחת מה"ידה ידה". ואף אחת מהן היא לא לורי לאפלין שגורמת לג´רי לבכות. על מה אנחנו מתווכחים, מישהו זוכר?
ע עידו17 New member 29/9/02 #7 לא ולא לורי לאפלין (LAUGHLIN), שהיתה החברה של ג´ון סטאמוס (ג´סי) בצער גידול בנות. בעצם, את בנות גילמור לא ראיתי אף פעם אבל לא נראה לי.
לא ולא לורי לאפלין (LAUGHLIN), שהיתה החברה של ג´ון סטאמוס (ג´סי) בצער גידול בנות. בעצם, את בנות גילמור לא ראיתי אף פעם אבל לא נראה לי.
T tzimi New member 29/9/02 #8 צודק../images/Emo9.gifוהיא באמת לא רעה בכלל... גם אני לא רואה בנות גילמור...אני פשוט...במקרה...
C Con New member 30/9/02 #9 טוב, אם אתם בטוחים... כדי שאני לא אצא מטומטם לגמרי, מישהו יכול לשים פה תמונות של לורי לפלין ושל מיז ידה ידה ידה כדי שכולם יבינו למה התבלבלתי (תמונות מהפרקים עצמם כמובן כי יכול להיות שבתמונות אחרות הן לא כל כך דומות).
טוב, אם אתם בטוחים... כדי שאני לא אצא מטומטם לגמרי, מישהו יכול לשים פה תמונות של לורי לפלין ושל מיז ידה ידה ידה כדי שכולם יבינו למה התבלבלתי (תמונות מהפרקים עצמם כמובן כי יכול להיות שבתמונות אחרות הן לא כל כך דומות).