hello!! =))

סנוביש

New member
hello!! =))

אני בהתלבטות דיי רצינית, לכן אספר בקצרה ממש את הסיפור שלי. התגייסתי בספטמבר 06, שובצתי כפקידה במיטב, במדור שדופק עבודה בקצב, עם אנשים מקסימים אחד אחד, הרווחתי חברות, המסגרת היתה סבבה, משמעת נוראית (עלייה למשפט לאחר לחשוש במסדר בוקר), טחינה מרובה של תורנויות (2 לילות בחודש +מטבח + ניקיון שירותים), ובכל זאת, לא ממש סבלתי. דבר אחד נורא צרם לי, התיש אותי והחליש אותי - המפקדת הישירה. התגייסתי עם מוטיבציה (כמו כולם), העברתי את החודש הראשון בסדיר בקלות, אבל אז נוכחתי לדעת שנפלתי את מפקדת מכשפה מהסרטים. כל בוקר הגעתי מדוכאת, חזרתי מדוכאת, ספגתי השפלות, זלזול מטורף וצרחות (כי הזזתי משהו בלו"ז) ברמה כזו כאילו יריתי כרגע למישהו כדור בראש. ובכל זאת - עברו להם שלושה חודשים נוספים בתחושה של חנק. לא יכולתי עוד. מה לא ניסיתי, דיבור ישיר אל הלב של המפקדת, אחרי הכול חייב להיות בה משהו אנושי, אך ללא הועיל - דבר לא עזר. לא הקטנתי ראש, עשיתי את המוטל עליי ואף מעבר לזה. טופס 55 - שלילי. על כל דבר קטן שלא עשיתי בסדר (קורה, אנחנו בני אדם) ספגתי הטחות על ימין ועל שמאל. היא ידעה שלא טוב לי איתה, ושלה לא טוב איתי, שלא הועלתי לה כמצופה - ולא בגללי, אלא שהיא אישה תובענית וקשה שהרבה פקידות לא הצליחו לשרוד אצלה. "על הפרנציפ אני משאירה אותך" - היא הזכירה לי שוב ושוב. החלטתי לפעול בצורה משמעותית יותר, ולא, לא ביקרתי אצל הקב"ן. ~ ביום חמישי היתה לי ועדה רפואית, קיבלתי 21 רפואי. אני משוחררת. כלומר, ביום ראשון אני משתחררת
עומדת לפניי דילמה עצומה! אזרחות או התנדבות? אולי הצבא לא כזה נורא, אולי יהיה טוב במקום אחר, אני אוהבת להכיר אנשים חדשים וכו'. מה דעתכם, בתור חיילים משוחררים? מה הפלוסים והמינוסים?

תתנדבי בתנאי שתקבלי שיבוץ אחר

מקסימום לא יהיה לך טוב שם מתנדבים יכולים תמיד לעזוב. עדיף לך לנסות..

פוטיק

New member
חבל...

לפי דעתי יש פה החמצה גדולה.. כי לפי איך שאת נשמעת לי (נקראת לי יותר נכון) את ממש טיפוס שיכול להסתדר בצבא.. טיפוס שאפילו שיש משמעת (בגבולות הנורמה) את יודעת להחליק דברים ויודעת להסתדר עם אנשים.. ואני ממש מבין אותך בקטע של המפקדת שלך.. כי גם אני לצערי נפלתי על כאלה.. "עבד כי ימלוך"... ובאמת שהצבא הפסיד אותך.. טוב אבל זה כבר לא רלבנטי.. את משוחררת.. אני אומר שתתנדבי.. תנסי לפחות.. אין לך מה להפסיד.. את עדיין צעירה ותרגישי קצת מתוסכלת באזרחות כל כך מהר לדעתי לפחות..

get well

New member
אהממ...לדעתי

אם את מרגישה שאת רוצה לחזור למסגרת צבאית אז לכי על זה. אני ממליצה לך לנסות לראות איך זה באזרחות כמה זמן כי תמיד תוכלי לחזור לצבא... אני אישית לא הייתי חוזרת במיוחד אם יש לך בעיה רפואית... לשיקולך ותכתבי מה החלטת

סנוביש

New member
וועדת מתנדבים ממש בקרוב :)

החלטתי שאני לא מוכנה לוותר על השירות הצבאי, עם כל המינוסים שלו, תמיד יהיה גם פלוס. אני שלמה עם החלטתי. תודה :)

למעלה