Hello!!

voodoo

New member
לטול יש יציאות מוזרות ...

הייתה להם הופעה משותפת עם קינג קרימזון לא מזמן ...ומה הבעיה שלכם עם סלייר ? או שסתם נראה לי שכתבתם שהם חרא ?!

Nomaed Dominus

New member
SLAYER

הם פעם היו להקתה מצויינת. בתחילת שנות ה-90 הם התחילו להישמע טיפה מוזר, ודי לא מקורי (דומה לחומר הקודם)... אבל בכמה שנים אחרונות, סתם להקה מסריחה. עושים הרדקור או משהו כזה.

zoe1111

New member
בטח יציאות מוזרות

הם טול..:) הם מוזרים ככה זה אבל זה מה שיפה בהם.. וזה שלמיינארד יש קול מדהים כמובן:) חוצמזה קינג קרימסון וטול ביחד ,אמנם מוזר, אבל נשמע מעניין!

Vsilver NJ

New member
מיינרד...!!!

אוהו יש כאן אנשים עם טעם טווווווווב. מיינרד? הזמר הכי טוב בעולם לדעתי (נו יש כמה שמשתווים לו אולי קצת.. אתם כבר בטח יודעים מי...) מיינרד ג´יימס קינן, אחד האנשים הכי שרוטים ביקום... אני חולה על זה...

Vsilver NJ

New member
A PERFECT CIRCLE!!!

כבר שראיתי את השם הזה... הלהקה האהובה עליי בעולם... זה מה נקרא טעם מעולה. תמשיך לשמוע מוסיקה טובה...! אבל מה עם הקלאסיקות? יעני מטאליקה פינק פלויד לד זפלין רדיוהד כל אלה... זה גם יפה לאללה... ואם אתה שומע פרפקט סרקל אתה חייב פשוט חייב לשמוע tool... זה חובה . בעיקר הדיסק הכי חדש, שהוא מדהים בצורה שלא תאמן. עכשיו אני שומעת dream theater...
אני, ג´ודית.

FriendlyVirus

New member
B===>

מה הרעיון של אם אני שומע פרפקט סירקל, אז אני חייב את טול? מה הקשר בינהם? ואני שואל כי אני לא יודע, ולא בכלל שאני מוחה

Vsilver NJ

New member
והנה הקשר...

הסולם של פרפקט הוא אותו סולן של טול... מיינרד ג´יימס קינן... הקול והקרחת. מקווה שעזרתי. טול גדולים,אחי..!

FriendlyVirus

New member
tool = a perfect circle

אה... אז זאת הסיבה שיש להם כל כך הרבה דואטים ביחד... מסתבר שזה לא כל כך קשה... רגע, איך הוא מתפקד כסולן שבתיהם? אחת מהן התפרקה או משהו? ואני חולה על פרפט סירקל מוזיקה איכותית ביותר

FL-Ax

New member
מארקי מארק- אני עושה מה שביקשת.

אז ככה, אני גם כן די חדש בתחום, עם כן לא מדויק, תמיד אהבתי רוק וכל מה שסביב לו, אולי זאת הדרך שההורים שלי חינכו אותי אבל אני לא היחיד במשפחה שאוהב את סוג המוזיקה המעולה הזאת! רק בזמן האחרון התחלתי לגבש לעצמי טעם משלי, הרבה חושבים שהלהקות שאני אוהב הן ממושכרות ושהן שוות לתחת, אבל אני אוהב אותן, אני אוהב את המילים ואת המוזיקה, כן כן אני אוהב את LIT, EVE6, GREEN-DAY, וכו, אז מה? זה מה שאני אוהב, גם אני כמו המון אנשים אחרים חיפשת חברים עם טעם דומה לשלי, אז מה עם רוב החברים שלי היפים מסוממים או שהם נראים כמו הליצן של סליפנוט? חפשתי אותם בגלל דרך החשיבה שלהם. אני גר בפלורידה, לא בדיוק מרכז הפאנק והמטאל של העולם, כולם כאן שומעים מוזיקה לטינית וראפ. וכן אני קונה את כל הממורביליה של הלהקות שאני אוהב, אני עושה את זה בשביל עצמי כי אני אוהב להראת לעולם מה אני אוהב, אין לי מה להוכיח, אני עושה את זה בגלל שאני רוצה. אז אני הולך בים שבת הזה לבאז בייק, כל הפאנק ויינר יהיהו שם כולל ADEMA ALIEN ANT FARM וSYSTEM OF A DOWN, אני הולך עם חברי שלי עמבר, היא הייתה פעם הפאנאטית הכי גדולה של נ*סינק, אבל שמתי לב שהמעבר כאן לתיכון משנה מאוד את האנשים. כאן רוב הפאנקיסטיות הן לסביות, דרך המחשבה של הרוק היא הרבה יותר חופשית, ושגם לא נדבר על פאנק, כי מי שיודע מהו פאנק בעצם, ועם מישהו קורא לעצמו פאנקיסט הוא גם מקבל את הQUEER PUNK, שזה כל ההומואים לסביות וכו´. יש לי חבר, מיקי, הוא שומע לד זפלין מאז שנולד, כמו שאני שומע פינק פלויד, הוא לא נתן לעצמו להרחיב את הטעם שלו ונשאר עם מה שידע, אז הוא בנאדם מגניב ביותר, אבל הוא לא נתן לעצמו לדעת מה הוא באמת אוהב. אני מקווה שהבנתם מה הנקודה שלי, עם לא חבל! שלכם AX!! ד"ש לדקל ולדומהים! ממני הסומי41 הכי גדול שלכם, AX

FL-Ax

New member
אז הנה לכם!

אז ככה: stroming to the partey like I was el ninio when i´m handgun out drinking in the back of el camino as a kid was a skid and no one knew me by name I treshed my own house partey cause nobody came i KNOW I´m not the one you knew back in high school never going, never showing up when we had to. its attention that we crave, dont tell us to behave I´m sick of always hearing act your age. I don´t want to waste my time and becom a casualty of society. i´ll never fall in line Become anothe victim of your confirmity And back down Be-cause you-don´t know us at all we laugh when old people fall But what would you expect with a c consience so small Heavy metal and mullets It´s how we where raised Maiden and priest were the gode thet we praised Cause we like having fun at other peoples expense and, cutting people down is just a minor ofence then, it´s none of your concern, I guess ill never learn I´m sick of being told to wait my turn I don´t want to waste my time and becom a casualty of society. i´ll never fall in line Become anothe victim of your confirmity And back down Don´t count on me to lrt you know when don´t count on me ill do it again Don´t count on me i the point you are missing don´t count on me cause i´m not listening well I´m a no good-nick lower middle class brat back packed and I don´t give a S**t about nothing you be standing on the comer talking al that kufuffin but you don´t make sense from all the gas you be huffing then if the egg don´t stain youll be ringing of the hook you are on the hit list wanted in the telephone book I like with distrortion to drink in proportion the doctor sayed my mom should have had and abortion-ortion-ortion I don´t want to waste my time and becom a casualty of society. i´ll never fall in line Become anothe victim of your confirmity And back down waste my time with them casualty of society waste my time again victiom of your confirmity and back down!!! אוהב לא אוהב, אני לא מחפש תגובות, זה היה כדי להראות לכם רק חלק קטן ממה שמדבר אלי במוזיקה שאני שומע. יש המון דברים שאני אוהב יש המון דברים שאני חושב. אף פעם אל טשפוט אותי. (בהשראת סליפנוט-זה בשבלך דקל) לכל אחד יש את הטעם שלו, יש יותר מדי בעיות כדי לריב על זה גם. סוג המוזיקה שאנחנו כולנו כאן בפורום שומעם רוצה לשלוח מסר חברתי אז לא משנה כל הריבים המטופשים האלה. למוזיקה שלנו יש מטרה. אז זיינו את אלה שאהבים לריב- הם רק מחפשים משהו "מעניין" יותר לעשות אז תזכרו למה נולד הזרם הזה, וזה שאתם אוהבים את זה לא עושה אותכם למיוחדים יותר, אלה ליותר אינדיבידואליסטים ויותר חופשיים. PEACE OUT! שלכם השרת של הבית ספר- אקס מאמא עוף

theAMP

New member
מהההההה????!?!?!?!?

ואתה רוצה להגיד לי שאנשים ששומעים בריטני הם פחות חופשיים ממני?!?!? פחות חופשיים ממטאל הד נגיד?!?!?!?! למה?

metal head

New member
אוקיי...

אני לא ממש עוקב אחרי השרשרת הזאת אז תגיד לי על מה הגבת בבקשה

theAMP

New member
אל תדאג

לא לכלכתי עליך, פשוט נתתי אותך כדוגמה למישהו ששומע כל מיני דברים שהם TRUE

FL-Ax

New member
תגובה

טוב אני אסביר את האי הבנה שיצרתי... את השיר ששמתי שם... טוב הוא פשוט מאוד מדבר אלי הוא נותן הסבר להמון דברים, גם עם לא הבנתם אז לא נורא. אמרתי שאנשים ששומעים רוק, מטאל או פאנק הם יותר חופשים בגלל שהם לא עוקבים אחרי התרבות הפופולרית, יש להם יותר דעות משלהם, ולא שלמים עם מה שמסביב. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי! AX

badphish

New member
eve 6 rules!!!

וגם גריןדיי אחלה וליט בסדר לפעמים והטעם שך דווקא לא רע

FriendlyVirus

New member
eve6...

תאמת כולם סבבה אנל איב 6 הם דיי חרא אני לא אוהב את הסגנון זה קלאסית לאומת מה שאני שומע... לא שיש לי בעיה עם זה אבל בכל מקרה

badphish

New member
דווקא אני דיי מחזיק מהם

בגלל שזה להקה אחת שכמעט כל שיר שלה נשמע שונה מהשיר השני ורובם די טובים וגם המילים שלהם מצויינות

FriendlyVirus

New member
WoW

וואו אני ממש גאה בעצמי... ההודעה הראשונה שלי הפורום וכל כך הרבה תגובות... והכל בשבילי... דיי לא הייתם צריכים!! תודה תודה אני מסמיק :) סתם סתם... אבל בכל זאת מרשים לא?

למעלה