Hello!!

November rain

New member
זה לא אתה זה הם...

אנשים פה פשוט אוהבים להתוכח המון ככה שגם אם היית כותב "חציל" בכותרת ( זה מה שעלה לי בראש כרגע... ) זה היה גורר אחריו תגובות רבות... אבל יודע מה... אני נותן לך את הקרדיט... תיהנה מהספק...

a_duck

New member
דווקא לא בשבילך...

אם לא שמת לב אז לא היו כל כך הרבה תגובות שהתקשרו להודעה שלך והרוב היו ויכוחים שכבר לא ממש קשורים אליך...

FriendlyVirus

New member
so...?

מה איכפת לי כל עוד השם שלי התנוסס לו על ראש הפורום הזה? אתה לא מבין אתה צריך להכיר אותי אני פשוט אוהב להתמוגג מכל דבר קטן

FL-Ax

New member
Buzz 103.1 bake sale 2001

אתמול הייתי בבאז בייק סייל STATIC-X היו שם וגם כמובן LIT וSUM41! פגשתי את SUM וקוון אמר לי שאני COOL, הם חתמו לי את הקובע ואת החולצה!! וTANTRIC חתמו לי על פוסטר. הייתי שם כל היום, ונהנתי מאוד, ADEMA היו שם וגם סטיינד!! היה פשוט ענק, אלוי וגם בארץ זה היה ככה. נכנסנו לMOSH PITT של ALIEN ANT FARM וכמובן כמעט נהרגתי כי סיני שמן התחיל לגלוש על האנשים. דקל, אלוי והיית איתי שם, איך אני מתגעגע! עם היו אומרים לי לקחת את המזודות עכשיו הייתי עושה את זה. -קניתי את הדיסק החדש של אביב גפן, כששמעתי את "מטוסים" כמעט התחלתי לבכות, אני לא ממש אוהב להגר כל כמה שנים. זה גהנום. הכרתי המון אנשים חדשים אבל אין עוד אנשים בעולם כמו בארץ. AX

למעלה