hello people

gabriela r

New member
hello people

ma kore? igarno le canada etmol ve li dei ba leitabed..... le kol amitlabtim le mineiem se ba forom im laavor le canada o lo- pratim ba emseh
 

gozala

New member
אולי תקליד עם העכבר בעברית?

יש כאן בתפוז מיקלדת וירטואלית שאיתה ניתן להקליד בעברית גם אם המחשב שלך ללא עברית. כשמקלידים הודעה יש פנל תחתון: |תחילת הדגשה||סיום הדגשה||סמיילים||תחילת קוד||סיום קוד||עברית - שזו המיקלדת בכבודה ובעצמה| ועם העכבר ניתן להקליד בעברית. עשיתי את זה כשאני בקנדה ואין אפשרות להקליד בעברית. זה עובד!
 

im2

New member
היי גביראלה,

הצלחתי בסוף לקרוא את מה שכתבת , לאן היגרת שזה כל כך רע ? אני גר בואנקובר כבר כמה חודשים ועד עכשיו הכל מצוין , חוץ מהאוכל שלא כל כך לטעמי ומזג האויר... איתמר.
 

gabriela r

New member
hello

אהלן מה המצב? המצב בלי החברימ ובלי בית ובלי כלום פשוט הורס אותי. איתמר מה קורה? קודם כול תודה על העצה וגם אני בוונקובר!
 

alon114

New member
ברוכה הבאה לוונקובר!

איפה אתם גרים עכשיו? ההתחלה תמיד קשה ונגד זה אין מה לעשות. את תצטרכי הרבה סבלנות ואופטימיות, למרות שאני יודע שאת לא מרגישה כך עכשיו. את מודעת לעובדה שיש גם פורום נוער בחו"ל?
 

gabriela r

New member
toda ../images/Emo13.gif

ברוך הנמצא. כרגע אני בקוקויטלם וההורים שלי שוקלים איפה לגור: קוקויטלם ברנבי או מחוץ לוונקובר אבל לא רחוק ממנה ריצ'מונד.... יש הצעות? אלון אתה מפה? בן כמה אתה?
 
למעלה