hello

newKiticat

New member
hello ../images/Emo13.gif

אולי זה לא המקום, אבל אני אנסה בכל זאת.... אני בת 21, גבוהה, ושמנה. הרבה זמן חשבתי על זה, ועכשיו אני מעיזה לשאול. איך יודעים איך את מתאימה לדגמן PLUS SIZE? איך עושים את זה- למי פונים? יש סוכנויות לדוגמניות מלאות? ובכלל- האם יש גם גבול משקלי לדוגמניות כאלו? כי הדוגמנית של מתאים לי לדוג'- לא שמנה- סתם אחת שיש לה ציצים וטיפל'ה תחת. אפשר להתקיים מזה? (אגב, יש לזה יתרון כלשהוא בארה"ב? כלומר- האם יותר קל לבסס את עצמך כאן מאשרבארץ?)

topagency2

New member
תשובתי

כל סוכנות דוגמנות שמכבדת את עצמה נמצאת בקשר גם עם דוגמניות (ודוגמנים) מלאות ושמנות. כאשר יש כתבות על מידות גדולות בעיתונים השונים, פונים לסוכנויות הדוגמנות ומבקשים ליצור קשר עם דוגמנית במידה מסויימת, והסוכניות יוצרת קשר עם דוגמניות שבמאגר השמות שלהם. שתי מקומות ששוה לך לנסות בהם סוכנות בורדו ואסתריקה נגיר מבאר שבע מארגנת תחרות היופי היפה והשמנה. בנוגע ליתרון בארה"ב לעומת ישראל אינני יודע למרות שארה"ב היא המעצמה הכי שמנה בעולם לפי נתונים שפורסמו עשרות פעמים כך שיתכן שזהו יתרון. בנוגע למידות הרצויות הכל נתון לשיקול דעתם של הלקוחות. מקווה שעזרתי בנו. לקישורים מתאימים צרי קשר במסר מיידי.

topagency2

New member
תפני למקומות הנכונים לקישורים

לאתרים הנכונים פני אליי במסר מיידי.

Natalila

New member
שאלה דחופה..

מאיפה לקחת את התמונה הזאת? בבקשה זה דחוף.. פתאום קלטתי שזאת חברתי מקורס בצבא! אני בהלם! תודה מראש

למעלה