מצטער לאכזב אבל יש פה כבר הכי ותיק וזה אני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יש לי 2 ניקים של תחילת שנת 1996 בתפוז אבל אז לא היה בלוג טיוי היה רק צאט אז לא הייתי הרבה. אבל בבלוגים יש לי ניק מהיום הראשון שהבלוגים נפתחו יענו לפני שנתיים לערך
אבל תמיד היה אפשרות להירשם לאתר אני לא זוכר איך בדיוק אבל לא משנה לך תזכור מה היה ב 48 בכל מקרה תגיד לי מתי ברחת מהמעצר ? איפה הגלידות שלי גנב? תחזיר לי הכל + ריבית
וזה כבר דוד שלי אמר לי, הוא פה מ-DAY 1, ברגע שהייתה אפשרות להירשם התחילו למיין את המשתמשים הלא רשומים עם הכוכבית ליד הניק שאנחנו מכירים כ"כ טוב כיום. אני גם זוכר את 48, תראה- "זוהי זכותו של העם היהודי בלה בלה בלה..." רואה? אני זוכר!! ד"א הגלידות בבטן של עבד הערבי שגר ליד מ.ק 22, מכרתי לו אותן ב-3 וחצי יורו ליחידה.
אני כאן מ2004 אפריל !!!!! טוב נוו אבל לא בבלוגיםםםםםםםם מי שמנחש מי אני זוכה במיליון דולרר!! עכשיו יש ליי רמז קטן בשבילכם.... ***ניכנסת לחדר עושה רק באלאגן מהרעששש
ולהציף כבר הפסקתי כי תמיד אני עפה איכשהו
..יאללה נחשווו
זה רמז ג ד ו ל אגב אני לא וותיקה וותיקה אבל רובכם מכירים אותי גם אישית