hello hello hello

Real Angel19

New member
hello hello hello ../images/Emo25.gif

אני מתגעגעת לתקופה שכל הותיקים שידרו
מזל לפחות ששלומ'קה,נו העץ פלסטיק מזוייף,משדר
יש פה וותיקים בכלל?

התקופה עברה, זמנים משתנים.

If you wanna live in the past, build yourself a damn time machine גם כן פז"מניקים.

אני חושב שאני יותר וותיק ממך

אם אני לא טועה בערך לפני שנתיים אתה התחלת לשדר ב 7 בבוקר והראת קופסת סיגריות ברקע אדום. והיה לך שם מישתמש כמו -סאן שיין גבר- ונתת לי ניהול והתנית לי אותו בכך שאני לא אזרוק אנשים בחדר השידור שלך, ושידרת שירים בסגנון יווני. אני טועה?

אני וותיק יותר ממך כנס תראה

magav00 magav magav22 magav18 שדון מחדרה חי בשביל לנשום ועוד תאמין לי ואני שידרתי קופסת סיגריות וזה לא היה ממזמן וסגנון יווני אממ אני לא שומע כול כך יוונית אני שומע מזרחית

אני חולק על דעתך

עצם העובדה שבעבר אני לא התעמקתי להכיר אותך אולי נותנת תמונת מצב אחרת אך לא מורה מי יותר ותיק ממי הבעיה היא שאיתך 90 אחוז למה שאתה רושם אני לא מאמין לך ולא סומך עלייך אך לא שונא אותך,כי אני לא אדם רשע.אולי אתה חושב בנושא זה בצורה אחרת וזו זכותך,אבל אני לא חושב כמוך,כנ"ל לגבי -שלי-,

אני חולק על דעתך רמי

אני גם לא סומך עליך לא מכיר אותך ולא מתכוון להעמיק 100% למה שאתה אומר אני לא מאמין ולא סומך עליך לא שונא אותך אתה לא אדם רשע אוליי אתה חושב אחרת וזו זכותך אבל אני לא חושב חושב כמוך כנ"ל אל תחשוב לא בריא לך לאמץ את המוח חחחחחחחח

SEXY MF

אני זוכר את התקופה ששידרת בערך ב 4 אחה"צ, עם טל,ואני לא היתי מוכר אבל אתה הכרתה שם מישתמש כמו -שירלירוצהלעשותכיף20- ונתת לה ניהול וגם לשם מישתמש כמו-אישתו של מר טיני-שהיתפלא איך אין לי ניהול. זוכר איך התחלת להכיר אותי? אני רשמתי לך משהו כמו -שלום SEXY- ואתה רשמת לי משהו כמו-לווין,אנחנו מכירים?- ואני רשמתי לך משהו כמו- לא ,אבל אין לי היתנגדות אם תסכים לכך, ומאז אתה הכרת אותי. את DJ אקסטרים אני הכרתי בחדר שידור בשם כמו-פה אטלנטה-ואני היתי בשם מישתמש כמו the SATELLITE והגבתי לו בנושא של צריבת דיסקים חוקיים,אם אני לא טועה הוא טען שצריבה זה לא חוקי ואני טענתי שזה דיסקים שקונים אותם מותר ליצרוב אותם בצורה חוקית.אבל בזמן הזה לא הייתי בצאט כל כך חברי איתו,

חחחחחח יוני

על הבוקר התחלת לחפור חחחחחחח אתה צריך להמשיך את מה שהבטחת לי אז תתייצב מיידדדדדדדדדדדדדדדדדד

ממממ יונייייייייי

ההיתי אומרת שחברת פלאפון תהיה מאוד מאוד אבל מאוד שמחה סוף החודש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני תימני אל תשכחי וחוץ מזה אממ..

יש לי מסלול כזה 9 אג' לדקה ל5 יעדים ואממ 34 אג' לכול הרשתות חחחחחחחחח מה אני פראייר פחחחחחח

למעלה