hello hello hello

בייבי-אם אני לא טועה

לפני בערך שנה וחצי היית יותר פעילה בצאט וגם שידרת במבוגרים כיום אני לא נמצא במבוגרים.

אוחחחחחחחחח

מצטער לאכזב אבל יש פה כבר הכי ותיק וזה אני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Nim4Life

New member
../images/Emo6.gifגם אני וותיק..

ואפילו עדיין משדר לפעמים... סגרתי שנתיים בבלוג החודש :)

באופן כללי.......

יש לי 2 ניקים של תחילת שנת 1996 בתפוז אבל אז לא היה בלוג טיוי היה רק צאט אז לא הייתי הרבה. אבל בבלוגים יש לי ניק מהיום הראשון שהבלוגים נפתחו יענו לפני שנתיים לערך

יפה

אבל לא ידעתי שב-96 הייתה אפשרות להירשם בניקים, זה התחיל בסוף שנת 2000 בכלל, ואני אמור לדעת, אני כאן מיוני 99.

אחי תמידדדדד

אבל תמיד היה אפשרות להירשם לאתר אני לא זוכר איך בדיוק אבל לא משנה לך תזכור מה היה ב 48 בכל מקרה תגיד לי מתי ברחת מהמעצר ? איפה הגלידות שלי גנב? תחזיר לי הכל + ריבית

לא תמיד היה אחוני

וזה כבר דוד שלי אמר לי, הוא פה מ-DAY 1, ברגע שהייתה אפשרות להירשם התחילו למיין את המשתמשים הלא רשומים עם הכוכבית ליד הניק שאנחנו מכירים כ"כ טוב כיום. אני גם זוכר את 48, תראה- "זוהי זכותו של העם היהודי בלה בלה בלה..." רואה? אני זוכר!! ד"א הגלידות בבטן של עבד הערבי שגר ליד מ.ק 22, מכרתי לו אותן ב-3 וחצי יורו ליחידה.

Real Angel19

New member
חלק מכם אני זוכרת

למרות שלא יצא לנו לדבר / להכיר יותר מידי
אז שלום לכולם
ומי שאמר שהזמנים משתנים, זה לא בהכרח חיובי.. היה כל כך מהנה פה פעם

שטויות

מהנה גם עכשיו, אם יודעים לקבל משהו שונה מהנורמה ולא להינעל על אותו הדבר, או במילים אחרות לחיות בעבר. זה ההווה, זה מה שיש.

InnerSpice

New member
מאיושששששששששששששששש

ממצב מאמי? וואי כמה זמן לא היית פה געגעתיייייייייייי תבואי לבקר לעיתים תכופות יותר

פלפלת 19

New member
תאמינו או לא אני הכי וותיקה!!!!!!!!

אני כאן מ2004 אפריל !!!!! טוב נוו אבל לא בבלוגיםםםםםםםם:p מי שמנחש מי אני זוכה במיליון דולרר!! עכשיו יש ליי רמז קטן בשבילכם.... ***ניכנסת לחדר עושה רק באלאגן מהרעששש
ולהציף כבר הפסקתי כי תמיד אני עפה איכשהו
..יאללה נחשווו
זה רמז ג ד ו ל אגב אני לא וותיקה וותיקה אבל רובכם מכירים אותי גם אישית
עכשיו סתמווווווווווווווו תתחתתתתתת:p

למעלה