HELLO ALL

HELLO ALL

טוב, אני מבקשת סליחה מראש, אבל חייבת לפרגן לעצמי קצת קצת קצת.

אז... עברתי את אחד השבועות היותר מתישים , כנראה לא האחרון, אבל זה אתגר שמתמודדים איתו.

למי שזוכר, לפני שבוע (!) נכנסתי לפה לראשונה, והלך הרוח היה מדוכדך מעט בגלל ידיד טוב שלי שטס לחודש, ולא ראיתי איך אני

עוברת את זה ...

אז שבוע עבר לו מאז, ואני חייבת לומר שאני גאה בעצמי על זה שאני מסתדרת כמה שאפשר,

לחלוטין לא עצובה יותר מדי, ואני חושבת שבשבילי זה הישג לא מבוטל !

כמובן שהוא עוזר לי חח יש לנו קשר מצומצם אמנם ולא כמו שהיה, אבל זה קשר יומיומי והוא לא מפספס אף יום ואף אפשרות לדבר איתי,

זה הפתיע אותי מאד, הוא אפילו קנה סים מקומי ברזילאי כדי שלא נהיה תלויים רק באינטרנט אלחוטי וזה באמת עשה לי טוב על הלב, אז יחד עם הכל, אני באמת גאה בעצמי

על זה .

יחד עם זה, בשעה טובה ומוצלחת כנראה עוד כחודש סוף סוף אהיה תל אביבית מן המניין !!!

והחלק הפחות טוב, הוא שעזבתי את העבודה האחרונה ועכשיו אני בחיפושים, שלב פשוט מעצבן , אבל מאחורי כל החלטה צריך לעמוד בלב שלם, וכך יהיה.

תודה שאתם עוברים איתי את הכל, שמחה שנכנסתי לפה ..

אוהבת!

מפרגנים לך בגדול

נשמע שיש לך חבר מדהים

חושב עלייך, מתחשב ויש לכם תקשורת טובה
התברכת

אין כמו הסיפוק בלעמוד בציפיות של עצמך

תמשיכי ככה עוד קצת והוא כבר יחזור

אפשר לשאול למה הוא לא בן זוג?

תודה

השבוע האחרון היה ממש אתגר עבורי ואני שמחה לומר שההרגשה היא טובה בסופו .

גם עשיתי שיחת לב אל לב עם ידיד ותיק שלי שלצערי לאחרונה ניתקנו את הקשר ואתמול הרגשתי הרבה יותר טוב אחרי השיחה.

הכל עניין של גישה , אני לוקחת הכל לחיוב, זו שנה חדשה שמתחילה ואיתה המון התחלות חדשות ונקיות שאת כולן אני רוצה להתחיל ברגל ימין,

כך שאת החששות אני הופכת להתרגשות.

כמובן שאפשר

דני הוא נשמת חיי, אבל אנחנו לא יחד ולא נהיה בגלל שהוא מעדיף את המין הגברי

אולי בגלל זה יש לנו את היכולת לפתח קשר כ"כ אוהב בלי כל הסיבוכים שמסביב, ואין לי ספק שהתברכתי, הוא אדם מדהים ביותר.

כן
יש לי רק להמשיך כך, ודברים יסתדרו להם...

את מקסימה!

נשמע מצוין

איזה גישה נהדרת

את לא משאירה לחיים שלך ברירה
הם חייבים להיות טובים ומחייכים בחזרה

המון
לא קל לעבור דירה ולשנות סביבת

מגורים, ובהחלט לא קל למצוא עבודה.
שיעבור לך הכי קל והכי מהר שאפשר.

למעלה