Heavy Rhyme Experience Vol. 1

TakTik

New member
איזה אלבום כיף

באמת שתענוג...כמה שאני אוהב היפ הופ שעשוי עם כלים חיים... ואם זה Fאנקי? בכלל יותר טוב. ממש נהנתי, חבל רק שהוא קצר מאוד. בכל מקרה, לטעמי השיא זה בשיר עם פארסייד (שאותו האמת אני כבר מכיר ממזמן) שחייבים לחזור לפעילות כבר! תודה עידו

blackl71

New member
אחלה אלבום

שמעתי את השם קודם אבל לא טרחתי לבדוק, תודה לפאנקי ג'יראף. מזכיר לפעמים את הגרובים של ג'וראסיק 5 והנייטיב טונגס בכלל, אבל עדיין יחודי. ההרכב מסתבר התחיל בלונדון ב85 שהייתה מושפעת מהרבה חומרים טובים מארה"ב, מעניין ליבדוק עוד דברים מהכיוון הזה. הבייס ליינים פאנקיים אבל רפטיטיביים כיאה להרכב שצמח מסצינת מועדונים, אחלה די ג'יי פוד. הטראק עם ג'אמלסקי מגניב והכשרון של הפארסייד פשוט מפחיד לפעמים, אבל חסר איזה משהו באלבום הזה ספציפית, שיגרום לי לחייך ולהתחיל להזיז ת'ראש, זה לא האינסטרומנטליות... מצד שני אולי עוד שמיעה או שתיים. בהחלט באייפוד.

אחלה להקה

עם קשר די צמוד להיפ הופ. למשל יש להם קטע בפסקול הסרט החשוב JUICE (שמככבים בו גם ראקים, ביג דאדי קיין, נוטי ביי נייצ'ר וכל המי ומי של ההיפ הופ ב-92). הזמרת עם השם הבלתי אפשרי המשיכה לעבוד עם ראפרים כאלה או אחרים (אברלאסט למשל). שכחתי מי סיפר לי את זה לאחרונה - סולן להקת ג'אמירוקוואי - ג'יי קיי - נבחן להצטרף ללהקה כשהיא הוקמה ונדחה. מי יודע איך ההיסטוריה הייתה נראית אם הוא היה מתקבל...

Funky Giraffe

New member
גם שלמה גרוניך נדחה כקלידן לכוורת ../images/Emo6.gif...

זה משעשע לא פחות... ובנוסף למה שאמרת, הם עשו אפילו רמיקס ל"All night long" של קומון

CyberP

New member
באותו עניין

אקסל רוז פוטר מגאנז אנד רוזס אחרי שאיחר להופעה הראשונה שלהם בשעתיים. שאר החברים לא מצאו מישהו אחר אז הם החזירו אותו. מי יודע איך ההיסטוריה הייתה נראית...

גם באותו עניין

קובי אוז לא התקבל באודישן הראשון לNWA כי הוא היה נמוך ומכוער מידי (אבל הגיע בזמן) מי יודע איך ההיסטוריה הייתה נראית....

Funky Giraffe

New member
וסתם בשביל הקטע

קובי אוז אוכל חצי סצינה עם הראפ שלו. הוא אלוף. האיש הזה כתב וריפרפ וורסים שלמים וארוכים עם פלואו לא רע בכלל עוד ב89'-90', הביא עוד אחד באירוויזיון וגם בטיפקס וגם בדג נחש של תחילת המילניום הנוכחי הוא היה עושה לא פעם ראפ.

למעלה