Hay there.

JustAlona

New member
Hay there. ../images/Emo63.gif

My name is Alona, I love English, and... Hope that I will engoy here. [יש לי יחסית הרבה שגיאות בכתב. מקווה לתקן את רובן כאן]

JustAlona

New member
ומנצלת למטרה טובה. ../images/Emo63.gif

להכין לוגו חדש לפורום? אוקיי. זה תוצאה של עבודה של בדיוק חמש דקות. אם תתנו לי איזשהו משפט ותמונה לרקע, אני אשקיע, יש לי מספיק זמן.

edlessme

New member
לוגו.. המפ המפ המפטי את הדמפטי...

english forum-cause i refuse to be a canon-חלש, אני יודע.. אבל פשוט אתמול... היה טוב... יאיר ניצני.. משהוא.. אששששששששששששש english forum-jellish bordom...לא יודע.. אני מניח שאין הרבה מה שמיתחרז עם פורום..חוץ מאנטיש אוליי... פורום אנגלית- גאים בדרך אנגלוסקסית שכזו... כן... גם לא משהוא.. אני יודע... פאק איט! אני עייף... ואני צריך משקפיים... ואני רעב בנוסף לכל אלה.. אז.. אנלא יודע... תעזבו אותי.. אם יבוא לי רעיון.. אני אכתוב...

Athaclena

New member
אפרופו מתחרז

יש באנגלית 3 מילים שאין להם חרוזים. יודעים?

טוב אני זוכר מילה שמתחרזת עם Silver

אני מצטט מבלדה שכתבתי לפני כמה שנים:
Heart of darkness was armed with a bow and a quiver Heart of gold held in hand but a sword made of silver​
סורי דארלינג, יש מילה שמתחרזת עם Silver אבל מה מתחרז עם Vagina? אני זוכר במפורש שיר של איזו להקת רוק כבד נוראית כלשהי שברקע כל הזמן נצרח המשפט
"And there is nothing rhyming with vagina"​
מה מתחרז עם Orange

Athaclena

New member
נראה לי ORANGE זה השלישי

ואני בטוחה שSILVER זה גם אחד. זה לא ממש מתחרז עם QUIVER, נראה לי שהVER יותר ארוך בSILVER. או אולי זה בגלל אורך המילה... בקיצור, זה לא ב-ד-י-ו-ק מתחרז, רק בערך. יש מספר קישורים שמצאתי בגוגל, חלק מנסים למצוא מילים שכן מתחרזות איתם. במקום אחד היה כתוב: 8. There are no words in the dictionary that rhyme with orange, purple and silver. This is not true. The OED lists: Hirple, v Chiefly Sc. and north. dial. intr. To move with a gait between walking and crawling; to walk lamely, to drag a limb, to hobble. In early use said of the hare. Hirple rhymes with purple and is still in common English usage.

PeAcE oN eArTh

New member
שלום שלום.. ../images/Emo140.gifברוכה הבאה!

enjoy* [מקווה שלא אכפת לך שאני מתקן..]

למעלה