Have a Cigar

ZagZigZag

New member
Have a Cigar

סיפרו לי שהשיר הנ"ל הושר ע"י מישהו חיצוני, כלומר לא אחד מהפ"פ. אשמח אם תאמתו או תסתרו את הדבר.

RoieL

New member
רוג'ר אמר שהוא לא מוכן לשיר את זה

השם שלמו לרוי הארפר. וגם וויכוחים. יש אינסוף תשובות, אני מאמין בזו, ובמלחמות האגו של דייב את ווטרס.

FunkyMonk

New member
רוג'ר כתב את זה. =/

גילמור אמר שהוא לא מוכן לשיר את זה. וזה בולשיט, כי זה לא הפריע לו להלחין את הגיטרה.. הסיבה האמיתית היא שהם פשוט לא יכלו לשיר את זה. הסיגריות כבר החלו להעיק על הקול של ווטרס וגילמור פשוט לא בנוי לדברים כאלה.

יש הרבה גרסאות לסיבה

כל המעורבים ניפקו גרסאות, ולפעמים כמה גרסאות שונות. תבחרו בגרסה העדיפה עליכם, אך אין תשובה דפיניטיבית.

RoieL

New member
תשמעי את השטן

אה, רוי הארפר.. זה שיר גבוהה יחסית לווטרס, אבל גילמור הפתיע אותי. אירונית הגרסא ששיר שאמור לבקר את תעשיית המוזיקה ונקרא דווקא Have A Cigar, הוקלט ע"י זמר שכיר (
) בגלל השפעות עישון

FunkyMonk

New member
גילמור

שר שירה מלודית ועדינה. השירה בהאב א סיגר הרבה יותר גסה ו"מלוכלכת".. שירה נפלאה.

The Walrus

New member
לגילמור פשוט אין קול לשירים כאלה

יש לו קול 'טוב' מדי בשביל שיר כל כך אכזרי וסרקסטי. זה פשוט לא יעבוד.

Anuerysm

New member
אבל זה לא תמיד ככה

בשירים כמו YOUNG LUST, MONEY, NOT NOW JOHN זה אותו גילמור וזאת שירה רצינית יותר ומלוכלכת

Inis mor

New member
ואני הייתי בטוחה שקפיצת הקול החביבה

ב "Everybody Else is just GREEEEN" שייכת לווטרס וקולו השברירי.

Silvernaor

New member
באלבום הוא הושר ע"י

רוי הארפר, כמו שענו לפני בסיבובי ההופעות של האלבום בשנות ה70, שר את זה רוג'ר.

ZagZigZag

New member
../images/Emo5.gif

גילמור לא רצה לשיר שיר של ווטרס, זה הקטע? כאילו שהוא לא עשה את זה הרבה קודם והרבה אחרי. תודה לכם בכל אופן

אנחנו לא יודעים את הסיבה האמיתית

הטענה שגילמור לא רצה לשיר את השיר היא רק גרסה אחת, לא מאומתת. בשיר לא היה שום דבר מיוחד: הוא השתלב יפה באלבום, שאחת מהתימות שלו היא זעם כלפי תעשיית המוסיקה הרומסת אמנים רגישים.

למעלה