קריירה של סימור נמשכת על פני 25 שנים
דוגמנית העל סטפני סימור מרימה את עצמה על קצות אצבעותיה וזורקת את הידיים שלה לאחור כמו מלאך שעומד להמריא, שמלת הורסאצ'ה הכסופה שלה מתפזרת סביבה כמו דיו במים. קליק, המצלמה מצלמת, ויש לנו את אחד משני התצלומים של שערים אלטרנטיביים. השני מוכיח באותו אופן משכנע, עם סימור עומדת, ילד על הירך, באותה שמלה שקופה, המשי שלה מתקפל ונופל ויוצר פתח על הירך שלה. שתיהן תמונות בלתי נשכחות אפילו לפני שבאזאאר ביקש משתי האומנים הכי מהוללים של בריטניה, פיטר בלאק וומארק קווין, ליפות 50,000 שערים של אספנים עם 200 קריסטלים של סוורובסקי לכל אחד. בלאק שם כוכבים (אחד מסימני ההיכר שלו) לשמלה של סימור, קווין שם שורה של קריסטלים נורים מעניה. קריירה של סימור נמשכת על פני 25 שנים, ומתחיל עם ההופעה שלה בגמר של התחרות של סוכנות הדוגמנות עילית, בגיל 15: היא עיטרה יותר מ300 שערים ועבדה עם צלמים אגדיים כמו פיטר לינדברג, פטריק דמארשלייר והרב ריטס. כיום, כיום היא ניתנת לזיהוי באותה קלות כמו תמיד, בככבת בקמפיינים בעלי פרופיל גבוהה (הכי האחרון לLOEWE) ואם אריכות ימים זה המפתח שיהפוך כל דוגמנית לאייקון, סימור שכרגע רק חגגה 40, מתאימה בדיוק לקופסא הזאת. "אני באמת לא ידעתי כלום על אופנה כשהתחלתי", היא אומרת. "זה היה מסע. זה היה נפלא. בדיוק שאני חושבת זה נגמר זה מתחיל שוב. בדיוק כשאני חושבת שזה כובע ישן, אני פוגשת מישהו כמו ריצ'ארד אבדון. לאסוף אופנת עילית הפכה אותי לאפילו יותר נלהבת ומעריכה של אומנות האופנה. אני כ"F אסירת תודה על הכול – במיוחד לאנשים האמינו בי ולמורי הדרך הנפלאים שלי. אבל, הכי מכל, לחברים המדהימים שעשיתי על הדרך." כמו כל דוגמנית על גדולה, סימור תמיד הייתה יותר מכוכבת שער. החיים שלה מחוץ לדפים צבעוניים, זוהרים ונותני השראה כמו כתבת אופנה. לצאת עם הסולן של גאנס אנד רוזס אקסל רוז בתחילת שנות ה90, היא הפכה לחצי דוגמנית/בת זוג של רוקר שהגדירה את התקופה. היא המשיכה והתחתנה עם מנהל חברת פרסום פיטר בראנט ב1995, והפכה לאמא לתשעה (כולל 5 ילדים חורגים) והתפתחה לאופנה ועולם האומנות והפכה לאייקון. לצד בעלה, היא בנתה אוסף מרשים בגדלותו של אומנות עכשווית שמשאיל לכמה מהגלריות והמוזאונים הכי גדולים בעולם (הרכז לימודי האומנות ע"ש בראנט, אמור לעשות תערוכות מהאוסף שלהם, נפתח באביב הבא בקונטיקט). זה דרך השיתוף פעולה שלה עם האמנים המובילים של היום, לעומת זאת, שהיא הנציחה (ושיחקה גם) את מעמדה האייקוני. בין אם זה שהיא מצולמת חצי ערומה ע"י ריצ'ארד אבדון או שזה להיות מלוהקת לאחות הראשונה בתצוגת המסלול של מארק ג'יקובס SS 08 שקיבלה השראה ממנסיך ריצ'ארד (היא גם כיכבה בקמפיין הזה), סימור הייתה הנושא של כמה מהתמונות הכי בלתי נשכחות של המאה ה21.