Harpers Bazaar UK November 2008 Stephanie Se

elina002

New member
Harpers Bazaar UK November 2008 Stephanie Se

Harpers Bazaar UK November 2008 Stephanie Seymour by Peter Blake..... אתם מוזמנים להגיב....

elina002

New member
האישה של המאה ה21

האישה של המאה ה21 סטפני סימור כיכבה על יותר מ300 שערים של עיתונים; יצאה עם הזמר הכי פרוע של רוק; ובתור אישה בת 40 אמא לתשעה ילדים, היא עדיין מופיעה בקמפיינים גדולים, ועדיין מהלכת על מסלולים. אחת מהדור של דוגמניות העל שעדיין ממשיכות לרתק אותנו, הנה תמונה שעדיין יוצרת תהודה לשמות הכי גדולים באופנה וצילום. PATALAY AJESH מציעה לאייקון מודרני אמיתי. פורטרט ע"י פאולה קודקי סטיילינג ע"י אליסון אדמונד

elina002

New member
קריירה של סימור נמשכת על פני 25 שנים

דוגמנית העל סטפני סימור מרימה את עצמה על קצות אצבעותיה וזורקת את הידיים שלה לאחור כמו מלאך שעומד להמריא, שמלת הורסאצ'ה הכסופה שלה מתפזרת סביבה כמו דיו במים. קליק, המצלמה מצלמת, ויש לנו את אחד משני התצלומים של שערים אלטרנטיביים. השני מוכיח באותו אופן משכנע, עם סימור עומדת, ילד על הירך, באותה שמלה שקופה, המשי שלה מתקפל ונופל ויוצר פתח על הירך שלה. שתיהן תמונות בלתי נשכחות אפילו לפני שבאזאאר ביקש משתי האומנים הכי מהוללים של בריטניה, פיטר בלאק וומארק קווין, ליפות 50,000 שערים של אספנים עם 200 קריסטלים של סוורובסקי לכל אחד. בלאק שם כוכבים (אחד מסימני ההיכר שלו) לשמלה של סימור, קווין שם שורה של קריסטלים נורים מעניה. קריירה של סימור נמשכת על פני 25 שנים, ומתחיל עם ההופעה שלה בגמר של התחרות של סוכנות הדוגמנות עילית, בגיל 15: היא עיטרה יותר מ300 שערים ועבדה עם צלמים אגדיים כמו פיטר לינדברג, פטריק דמארשלייר והרב ריטס. כיום, כיום היא ניתנת לזיהוי באותה קלות כמו תמיד, בככבת בקמפיינים בעלי פרופיל גבוהה (הכי האחרון לLOEWE) ואם אריכות ימים זה המפתח שיהפוך כל דוגמנית לאייקון, סימור שכרגע רק חגגה 40, מתאימה בדיוק לקופסא הזאת. "אני באמת לא ידעתי כלום על אופנה כשהתחלתי", היא אומרת. "זה היה מסע. זה היה נפלא. בדיוק שאני חושבת זה נגמר זה מתחיל שוב. בדיוק כשאני חושבת שזה כובע ישן, אני פוגשת מישהו כמו ריצ'ארד אבדון. לאסוף אופנת עילית הפכה אותי לאפילו יותר נלהבת ומעריכה של אומנות האופנה. אני כ"F אסירת תודה על הכול – במיוחד לאנשים האמינו בי ולמורי הדרך הנפלאים שלי. אבל, הכי מכל, לחברים המדהימים שעשיתי על הדרך." כמו כל דוגמנית על גדולה, סימור תמיד הייתה יותר מכוכבת שער. החיים שלה מחוץ לדפים צבעוניים, זוהרים ונותני השראה כמו כתבת אופנה. לצאת עם הסולן של גאנס אנד רוזס אקסל רוז בתחילת שנות ה90, היא הפכה לחצי דוגמנית/בת זוג של רוקר שהגדירה את התקופה. היא המשיכה והתחתנה עם מנהל חברת פרסום פיטר בראנט ב1995, והפכה לאמא לתשעה (כולל 5 ילדים חורגים) והתפתחה לאופנה ועולם האומנות והפכה לאייקון. לצד בעלה, היא בנתה אוסף מרשים בגדלותו של אומנות עכשווית שמשאיל לכמה מהגלריות והמוזאונים הכי גדולים בעולם (הרכז לימודי האומנות ע"ש בראנט, אמור לעשות תערוכות מהאוסף שלהם, נפתח באביב הבא בקונטיקט). זה דרך השיתוף פעולה שלה עם האמנים המובילים של היום, לעומת זאת, שהיא הנציחה (ושיחקה גם) את מעמדה האייקוני. בין אם זה שהיא מצולמת חצי ערומה ע"י ריצ'ארד אבדון או שזה להיות מלוהקת לאחות הראשונה בתצוגת המסלול של מארק ג'יקובס SS 08 שקיבלה השראה ממנסיך ריצ'ארד (היא גם כיכבה בקמפיין הזה), סימור הייתה הנושא של כמה מהתמונות הכי בלתי נשכחות של המאה ה21.

elina002

New member
היופי של סימור בעצמו הפך להיות הנושא

בשיתוף פעולה ארוך עם הצלם ג'ורדן טלר, היופי של סימור בעצמו הפך להיות הנושא ועבר בדיקה קפדנית אומנותית, כשטלר חשף קלוס אפים קלאוס אף של השפתיים שלה, וגם תמונות של התחתונים שלה ממשי, נרכשו ע"י הידיד שלה ג'ף קונס ויושבים באחוזה שלה בקונטיקט. הדמות שלה עברה באופן בטוח מאופנה לאומנות. קונס, ששילב איתה כוחות שוב לקמפיין של גאם חולצות לאומנים, אומר על סימור: "היא אדם חם ויפיפייה. היא אוהבת את החיים ואנשים. היא שם ענקי, אבל יש לה צד מאוד אימהי. המרכז של היופי שלה זה ההתחשבות שלה באחרים; זה מה שהופך אותה לאייקון מבחינתי. מה שמדהים זה שהיא משתמשת באותה יכולת להתקשר עם המצלמה כמו שהיא מתקשרת עם אנשים. כשהיא מדליקה את זה, זה משהו קסום." אין פלא שהאמנים האלה נמשכים אליה. אמנים מלאונרדו דה וינצ'י ועד אנדי וורהול ניסו להפנות את השאלה של מהו יופי, נשיות ומעמד איקוני והשאלה נמשכת. סימור מגלמת את כל השלושה – בעלה של סימור לאחרונה שכר את האמן האיטלקי מאוריזיו קאטלאן כדי להנציח את גופה הערום בשעווה שבורה, מעוצב בצורת גביע על מצע מעץ, זה היה פחות מדיטציה על יופי, על נשיות ואייקוניות מאשר בדיחה גדולה על מעמדה כאשת גביע (trophy wife). אירוניה זה יחוס חיוני לאייקון מודרני: אתה צריך לדעת לצחוק על התדמית של עצמך. לתמצת אייקון בתמונה זה לא משימה קלה, אבל אחת שהאמן בלייק רגיל אליה. למרות שהוא אומר שזה שילוב של גורמים שהפוך דוגמנית לאייקון – "הדרך שהן נראות, יחסי הציבור שלהן, ההתנהגות שלהן, הסגנון שלהן, - בשבילו, חדשנות זה המפתח ליצירת תמונה חסרת זמן. (ראו את האומנות הקלאסית שלו כמו ה1955-1957 הציור על המרפסת, אחת מדוגמאות הראשונות של 'אומנות הפופ' הוא השער של 1967 של החיפושיות ניירות חתוכות מועדון הלבבות הבודדים בע"מ: שניהם כמו שום דבר שנראה בעבר, ועדיין אין דומה לו. "חייב שיהיה לך סגנון משלך", הוא אומר. "אבל לא באופן שתצא מהאופנה בתוך זמן קצר. זה לא קשור ללהיות אופנתי, זה רק מבט, הרגשה." מארק קווין, בנתיים, מחשיב אייקון בתור "מישהו שהתדמית שלו מנהלת חיים נפרדים אך מקבלים לשלהם, ואפילו מתמשכת מעבר לזה. זה כשכל הדברים שמיצגים תרבות – את החלומות והשאיפות שלה – מתורגם לתוך תמונה." העבודה שלו ראו אותו מתארות גזרות מגוונות כמו של קייט מוס, תינוק ענק עירום (עכשיו מוצג בצ'אסטוורת' האוס), שהוא עיצב על "הילד הכוכב" בסטנלי קירבק 2001: אודיסאת החלל, ולעבוד מנגד לדעה הקדומה של "אייקוניות" או "אנדרטה" החבר שהנכה שלו אליסון לאפר, שהגזרה ההריונית שלה ישבה על ראש שיש רביעי בכיכר טאראפלגר ב2005. בעל מה באמת מגדיר אייקון – אפילו דוגמנית על כמו סימור – קווין אומר בצדק שזה החלטה שהוא לא יכול להחליט. "בתור אמן", הוא אומר," אתה לא מחליט אם משהו יהפוך לאייקון – התרבות מחליטה."

elina002

New member
אממ לא ממש

אבל זה אחד הסגונות שלה של צילום. לעומת זאת שהיא הייתה צעירה יותר רוב הצילומים שלה הם יותר בבגדי ים וויקטוריה'ס סיקרט. יש לה תנועת גוף יפיפיה לדעתי...

dostein

New member
מסכים לגבי תנועה הגוף ../images/Emo70.gif

תמונת ה"ריקוד" שלה פשוט עשתה לי אסוציאציה להפקה ההיא ....

dostein

New member
מעולה - פשוט מעולה ומעורר השראה

האם יש לינקים להפקות האלו בהם אפשר לראות את זה בצורה מסודרת? לא אמרת , אגב ,מה דעתך על הפקת ורסאצה

elina002

New member
אמממ

אין לי לינקים אני שומרת את התמונות ישר למחשב מה שהעלתי פה זה מתוך Harper's Bazaar US, December 2002 וגם אפשר לבדוק את Pop SpringSummer 2008 Stephanie Seymour by Sølve Sundsbø שם הקדישו את הגיליון רק לה! עיתון מעולה וחדשני לפי דעתי. ולאחרונה היא הייתה על השער של Numéro 97 October 2008 Stephanie Seymour by Greg Kadel. וגם French ELLE May 26, 2008 Stephanie Seymour by Matt Jones אפשר לחפש בגוגל לפי הכותרות האלה ושם תמצא לינקים.

prezik

New member
וואי הייתי חסרה!!

רק דיברנו כל למלא את הפורום, אהבתי מאוד!! אני אפילו קופצת לקומונה שלך מידי פעם:)

prezik

New member
תראי

הרוב גם קוראים ולא מגיבים פשוט, אתה מדהימה והידע שלך בנושא פשוט ואו!

למעלה