HARO X2\3 יכולות פרירייד ???

maozik

New member
HARO X2\3 יכולות פרירייד ???

שלום חבר שלי מעוניין לקנות אופני HARO X2 או X3 אותו בחור גם מעוניין לעשות בהם שימוש לפרי רייד, אמנם לא קיצוני אבל מתון+ ,האם אופניים אלו יכולות לעמוד בדרישות או שהוא ימצא את עצמו יום אחד עם משחק לגו של 27 חלקים שנקרא HARO X2 ,מנסה להרכיב אותם חזרה לצורת פסל סביבתי ???

viciousD

New member
haro x3

אני בעליהם המאושר ובהחלט אפשר לדרוש מהם הרבה ואפילו עוד המכללים שלהם מהשורה הראשונה שילדה נהדרת ואנילה פוקס r רוקשוק 80-125 שימנו ובמחיר נמוך מאוד בהחלט ממליץ בחום

תגובה

תשובתי תהיה מאד תלויה ב"כמה מתון הפרירייד" של החבר שלך.לדעתי הארו אקסטרים נותנים תמורה מעולה לכסף מבחינת איכות רכיבים וסה"כ גם ההתנהגות ממש ידידותית לרוכב (מאד נעימות לנסיעה אתגרית) אבל! כמו כן, כבר ראיתי בדיוק 3 שלדות נשברות. שמעתי על עוד כמה. הן אמנם היו 2002 וב 2003 חיזקו את החיבור המועד (בין הקפיץ לצינור התחתון) אבל עדיין, אם מישהו רוצה להכנס לתחום הפרירייד, אולי כדאי להתחיל עם אופני FR ולא אופני שבילים כמו ההארו. סה"כ אופנים מאד חמודות, אך ייתכן וימציאו ליין של לגו שנקרא X3/X2 אם ימשיכו לעשות איתם קפיצות שהאופנים האלו לא נועדו לעשות. וחבל... אם משהו לא ברור ואתה מעוניין להתייעץ, צור קשר! שחר 050-775329

viciousD

New member
תגובה לתגובה לארו x3

כבעליהם המאושר ולאחר רכיבות לא "צנועות" אשמח להבין מה ההבדל בין הארו x3 {דגם2003} לבין אופני פריריד ממוצעות, מיכללים ,גיאומטריה שילדה. יתרונות וחסרונות.

תשובה

ההבדל העיקרי בין אופני שבילים לאופני FR הוא החוזק! אסביר. אופני שבילים נועדו לשלב בין כל העולמות, גם טיפוסים, גם שטח טכני וגם מהלך מתלים נדיב (5" זה בסדר גמור...) אבל בשביל לאפשר לך לטפס איתן, חסכו במשקל. בד"כ זה בא על חשבון חוזק. נכון שיש אופני שבילים שיכולים לספוג המון כמו הקלר של סנטה קרוז, אבל בהארו, כנראה בגלל תכנון בעייתי, זה לא בדיוק זה. אגב, הן אמנם נראות דומות לבוליט מבחינה חיצונית, אך ההבדלים רבים הן בסוג ועובי הצינורות, והן בזויות.זוית הראש זה נושא שרבים יוכלו לענות לך עליו בצורה מפורטת אם תשאל... בקשר למכלולים, בניגוד לאופני XC לא ממש מעניין אם יש לך מעביר LX או ALIVIO ואיזה שיפטרים באמתחתך... אלא דווקא חוזק הקרנק, חוזק הכידון,בלמים,אורך סטם וכו' לסיכום, X3 הן אופניים מעולות (לדעתי) כאופני שבילים, ויעמדו (כפונקציה של משקל הרוכב) ב- "די הרבה" התעללויות. יחד עם זאת, לא הייתי קופץ איתם מעל מטר וחצי לפלט וקרוב ל 2 למדרון...

TalShalom100

New member
לי יש הרו X2

בוא אני יגיד לך משהו השילדה שלהם זה סתם חיקוי עלוב של בוליט שילדה מרגרינה ולא רק זה אלה שכשאתה שובר אותה היבואן עושה לך בעיות מוציא לך את המיץ ולבסוף לי הוא נתן מזלג אחורי ישן של שנת 2002 צבע צהוב שהאופניים בצבע כחול אחרי וויכוחים הוא אמר שאני יקבל מזלג אחורי חדש כשתגיע האונייה בקיצור ולעיניין אם אתה מיתכוון לרכב פרי רייד אל תיתקרב לאופניים האלה אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן להיתקשר ל 050763413 - טל

DHDror

New member
לא מומלץ לפרסם טלפונים בפורום !

שילחו מסר במקום ושם תנו מספר טלפון - זה הרבה יותר בטוח... דרור...

למעלה