Happy valentine's day

גיאצו89

New member
לפי דעתי

את קודם כל צריכה להיות מאושרת לבד, ורק אז תוכלי להיות באמת מאושרת בזוגיות...

MrsPepperpot

New member
*איחור אופנתי

אתה לא ממש מכיר אותי, אני כבר לא ממש בכותרות של הפורום חוצמהזיכרון היחידי שלי לעגיל ישן שהיה לי ב"סופ"ש 18+" שכמובן נעשה לפני שמלאו לי 18....השרשור הזה ודאי יצחיק פה אולי עוד 2 אנשים מלבדי וזה יהיה אוהד ואיתי3> ויזכיר זכרונות לאדם אחר בשם ארז אם הוא בכלל קורא פה (אגב ארז אם אתה קורא אתה עדין חייב לי את העגיל או לפחות אחד חדש כי אני אחדש אותו מאד בקרוב) אני בנאדם עם המון שמחת חיים ומידי פעם הומור ציני גם אם פוגעים בי אני קמה על הרגלים גם אם זה מצריך לעשות כל מיני דברים וגם אם זה יכשל אותי עוד קצת הרי בסופו של דבר אנחנו הורגים את עצמנו ואני בוחרת בנהתיים לא למות אלא להמשיך לחיות, טוב לי עם עצמי לא רק שטוב לי עם עצמי אני מאושרת עם מה שיש לי וכרגע זה רק את עצמי. ההודעה הזו נכתבה אחרי שקיבלתי שיחת טלפון ממישהו שמשרת איתי שמכיר אותי בלחץ חודש שפשוט אמר לי בטלפון "חג שמח אישה יפה" והתווכחנו קצת על העיניין שזה לא באמת חג וכל מיני כאלה - זאת הודעה שנכתבה לחלוטין ברוח השטות טוב דיי חפירתי לעצמי בור חדש לפול עליו כדי להעלם לעוד כמה זמן מהפורום הזה סתם גורם לי להתגעגע לכל החבר'ה הישנים... בלי להעליב את החדשים אבל ניראה לי שאפשר לחתום ולסגור את מיטב שנותי בפורום בהודעה מושקעת כזו - אוהד דבר איתי!!! איתי נדבר בערב בפייסבוק...3> מיכל

גיאצו89

New member
דרמטי משהו...

לא יפה לשלול אותנו כי אנחנו חדשים... תלמדי מהאח הגדול, גם האנשים שמצטרפים אח"כ מגניבים. סתם. אל תראי האח הגדול, זה חרא.

למעלה