happy new beer!

בדנתמ

New member
happy new beer!

ואני מקווה מאוד שתבחרו היטב את הבירה הראשונה של 2009
שנה מדממת ואפלה לכולם

בדנתמ

New member
כי וייסביר זה טעים מאוד ../images/Emo13.gif

זה כמו לשאול למה לשתות בירה כשאפשר לאכול בשר. שני דברים שונים לחלוטין
או כדברי הזאטוט שבתמונה: " what the bloody hell ya lookin at you little tart? eh? so I have too much blood in me alcohol so wuh I say? I'll poke ya in the fuckin eye I will!" טוב, אני מודה שדברי הזאטוט האלה לא קשורים בעליל, אבל נסי רגע לדמיין אותו אומר אותם במבטא בריטי כבד ועצבני

בדנתמ

New member
רק בהבדל אחד:

אם את שותה את הדם דרך קשית, סימן ששתית כנראה הרבה בירה לפני זה (או שסתם הצוואר של הקורבן שלך מיוזע ומגעיל
), אבל אם את שותה בירה דרך קשית, אז את התגלמות כוחות הגיי בעולם..

קרניjack

New member
נראה לי שבקבוק של TRUE BLOOD

יותר מתאים למאורע
שתיהיה שנה אזרחית שקטה ורגועה

בדנתמ

New member
הוגארדן זה טוב...

בשבילי הבחירה היתה פאולנר. גם לאחרונה של 2008 וגם לראשונה (והשניה... והשלישית...) של 2009
הבירה היחידה מהאוקטוברפסט שנמכרת גם בארץ

Rose131

New member
כן, זו בדרך כלל הבחירה השלישית שלי..

ויינשטפן, אם לא אז הוגרדן, אם לא אז פאולנר:)

בדנתמ

New member
אז בטח תאהבי גם את:

אדלווייס
- אחלה בירה אוסטרית. יצא לי לראות רק מקום אחד שמוכר כאלה, באלנבי נדמה לי... מין פאב מסעדה כזה ששכחתי את שמו, שאח"כ שמעתי מחבר מהצבא שמאוכלס בעיקר ע"י מאפיונרים רוסיים
ניחא... היו אלינו דווקא מאוד נחמדים שם... כנען בהירה - בירה ירושלמית מצוינת. זאת בירה לאנשים שמבינים עניין
כביכול בירה ישראלית, אבל אל תיקחי את גולדסטאר ומכבי כדוגמא. מדובר כאן בבירה בוטיק מהשורה הראשונה, שיכולה להוות תחרות רצינית לבלגיות ולגרמניות הגדולות. המתכון של הכנען הבהירה הוא מתכון שיובא מבלגיה, כך אומרים. אני חושב שהיעדר השמרים הבלגיים בארץ, גרם להם אולי להכין אותה באופן טיפה שונה. התוצר הוא הכלאה ממש מעניינת בין הטעם הקליל והחיטתי של הגרמניות העכורות, לבין המתקתקות המעודנת של הבלגיות הבהירות. אחת האהובות עליי ללא ספק. ניתן להשיג בבירמן במדרחוב ירושלים, ובעבר גם בסינדרום ז"ל. ואגב, גם הפאולנר הכהה טעימה. במיוחד כשהיא באה בכוס של ליטר

למעלה