Happy Hour!!!

ebi83

New member
אני חי ב...

כוכב רחוק שקוראים לו פריחה
ושם היצורים נראים ככה:
יש בעיה???

rotesh8

New member
חצי ../images/Emo72.gif בדרך

ובאמת התכוונתי לשלמה ארצי ולא למועדון לילה (תרשום תרשום, רושם רושם...) כל הכבוד!!!

PinkWin

New member
הו איזה כיף.

כמובן, ברבר אם אפשר. ייגר דבש. אח טעים. מה עוד? זהו. לא יצא לי לטעום עוד. וכל מה שמעורבב לו עם וודקה לא בשבילי. וודקה עושה לי בחילה.

rotesh8

New member
סיכום ביניים:

אז, מה היה לנו? ל danielo18 ג'יימסון ו 2 ג'וני בלק לייבל ל pardoi שרטרז ירוק ומרטיני ביאנקו ל ebi83 חצי גיניס וצ'ייסר ג'יימסון ל דודו קצת חומר ללוחם חופש קולה עם קרח ולימון (מה זה פה, בורגר-ראנץ'?...) לאמיתי נביעות אפרסק (יותר מאגניב מקולה....) לשאפ חצי קרלסברג ל PinkWin ברבר וייגר דבש ל ליאתוש כפרה ייגרבול וצ'ייסר ל רבסרן שמועתי גרי-גוס ולי חצי קרלסברג לבינתיים........... נהניתם, ספרו לחברכם. לא נהנתם, כל ה
חן חן

RVD18

New member
במחשבה שנייה

מה שעינב הזמינה יבוא טוב עכשיו.

Shaycus

New member
חצי ויינשטפן

20 ש"ח (4 בצהריים) ועל חשבון הבית גרין לייבל? תודה..

זה שאני לא שותה אלכוהול וזה שאני לא מתנהג כמו איזה חיה סתומה שחייבת להתנהג כמו חלק מהעדר ולשתות ולעשן כי מופעל עליי לחץ חברתי זה לא אומר שאני חנאג' אלה מחזק את העובדה שלי יש רצון חזק משלי לא רק להיות ייחודי ועצמאי אלה גם שיש לי ת'שכל לא לזרום עם העדר ולעשות שטויות "כי ככה כולם עושים\אומרים" ... בנוסף שאני ייצירתי ותמיד מוצא דרכים אחרות "בריאות" יותר לדפוק לי ת'בריאות ... וחוצמזה כשאני כיין שותה אז זה מקסימום כוס צ'רי קולה שזה פקק שרי על כוס קולה גבוהה וזה קורה רק באירועים משפחתיים כגון חתונות\בר-מצווה\בריתות ...

duduamar

New member
ומצד שני

לא כל מי ששותה ומעשן עושה את זה רק כי מופעל עליו לחץ חברתי ו"כי ככה כולם עושים/אומרים" ... ולגבי החוצמזה - מטורף אתה הא? כוס צ'רי קולה באירועים הא? Living on the edge ...

אמרתי שאני שונא אלכוהול לא ?? אז בשבילי צ'רי קולה זה הטופ שבטופ .. חחחחח ותשאל את כל מי שמעשן ותגלה שזה לפחות 70 אחוז בגלל ש"כולם" בכיתה עישנו והוא לא רצה להיות מנודה והשאר זה בגלל שההורים עשנו אז זה "הכי טבעי שגם הם יעשנו"

duduamar

New member
בולשיט.

כל המעשנים שאני מכיר מעשנים מרצון ולא בגלל אף אחת מהסיבות שציינת. לא אומר שאין כאלו, אני רק אומר שאל תכליל.

flutter girl

New member
מסכימה

אבל הכללות זה כיף! ובטח ובטח שבגיל 20 ומשהו אף אחד לא שותה בגלל לחץ חברתי... ואי אפשר להאשים את הקטע של ההתמכרות כמו סיגריות. עושים את זה כי רוצים ומתוך בחירה והנאה.

למעלה