Happy Hour!!!

סיגריות זה הנאה ?? אלכוהול בנסיבות ובכמויות נכונות זה יכול להיות הנאה .. כנ"ל לגבי אוכל .. סקס זה תמיד הנאה בעיקר כשזה בהסכמה .. אבל סיגריות זה הנאה ?? סיגריות זה גרוע ממש כמו סמים אבל אנשים לא מבינים את זה כי סמים ישר מעלה קונוטציה של משו רע אבל סיגריות שממכרות באותה המידה זה "לא כזה נורא" ... ותחשבו על זה ...

flutter girl

New member
הבדל:

סיגריות וסמים זה לא אותו הדבר. שניהם זאת התמכרות, ושניהם זאת הנאה רק למי שמשתמש קבוע. אבל סיגריות, כמה שהן לא בריאות, לא משפיעות על פעילות המוח. סמים מוחקים את הבן אדם, בין אם בגלל ההתמכרות הכבדה לבין אם בגלל העובדה שהם פשוט משבשים את הפעילות המוחית. וזה ההבדל העיקרי.

סיגריות ממש כמו שוקולד לא רק ש .. ממכרות באטרף אלה גם משפיעות על המוח ממש כמו כל סם אחר .. אומנם הסיגריות לא משפיעות ברמות גדולות ובמיידי כמו הסם אבל בהחלט עושות נזק לריאות ולכבד ולמוח לאט לאט ובביטחון רב ..........

RVD18

New member
סיגריות ממכרות אבל לא פוגעות

בשיקול דעת. לא שסיגריות זה דבר טוב, אבל לא נכון שמשפיעות כמו כל סם אחר.

flutter girl

New member
הן לא עושות נזק למוח

וההשפעה שלהן לא דומה בשום צורה להשפעה של סמים. ולמקרה שתתעקש על זה שהן כן פוגעות במוח (מעבר לפן ההתמכרותי), אנא הבא הוכחות. תודה שלום.

מה אתה אומר??!??!?

ואני מכירה המוווון שמעשנים/שותים וכו' מרצון. מה זה השטויות האלה "בגלל שכולם"..?..איפה אתה חי מותק? אין לאנשים אופי? אתה סתם מנסה למרוד בדרך המיוחדת שלך. אני מעשנת כי טוב לי. התחלתי כי רציתי, ניסיתי, אהבתי..ולא רוצה להפסיק.אני שותה כי טעים לי..כיף לי, נחמד לי.אני הכי לא הולכת אחרי העדר..ואני מכירה אלפי אנשים כמוני. אני גם לא מתנהלת לפי תכתיבי אופנה נוראיים!.אני כל כך לא אופנתית שזה עצוב. למשל, חברה שלי אתמול החליטה לעשות פוני..למה? התשובה שלה הייתה "כי כולן עשו". על זה בא לי להביא לה בעיטה. והיא ניראית זוועה. זה עצוב. בקיצור, אל תכליל..זה נשמע רע.

עם אופנה אין לי בעיות טפו טפו חמסה שום בצל .. ../images/Emo3.gif אני מתלבש כלכך גרוע שזה כואב (בעיקר בעיניים . חחחחחח)

תרשום תרשום ...

בשבילי אורגזמה
בחסות, יום האהבה

rotesh8

New member
רשמתי

אורגזמה אחת כבר בדרך........(בעצם זה happy hour, אז מגיע לך עוד אחת על חשבון הבית...) תהני

TriPax

New member
אפשר להתחיל עם גינס

אבל כדי לעבור ל southern Comfort.... אני בכלל אוהב מרטיני, אבל זה לא יהיה חכם (או גברי במיוחד) להודות בזה.

RoMik

New member
מרטיני ביאנקו עם קרח ולימון

זה המשקה שאני הכי אוהבת:)

TriPax

New member
בהחלט שילוב נחמד!

למרות שאני אישית מעדיף נקי.... גם מרטיני רוסו ממש טוב

סנטה

New member
תרשום דיליי...לף בלונד

בבקשה, או קורונה,אתה יודע מה גם ויינשטפאן הולך. תודה

סנטה

New member
אתה יודע...

תראה,קורונה זה באמת בירות של כוסיות,או של מקסיקניות כוסיות אבל אני אוהב אותה. היא עדינה,קלילה וכשלא בא לי לשתות אני מזמין אותה. חוץ מזה, בעיקר לף וכשיש מהחבית זה בכלל מעולה אבל ברוב הפאבים בארץ אין אותה בחבית. לפחות לא באילת,עיר שחוכת אל לכשל עצמה.

למעלה