Happy Hour בפורום בייסבול!!

אפ מישהו הבין ממה שכתבתי

שכשיהיו פה יותר אנשים אז יפסקו הצחוקים ויבוא השיכר יפסק- אז אני מצטער. לא לזה התכוונתי. בירות ושוקולד לנצח!
 

YoavEliyahu

New member
חחחחחחחחח

ילד שרוט :) טוב חבר שלי הביא אותי לפה יש לו שם מוזר כזה :)))))) אלון אתה הומו !!!!!!! אני לא ילד של פורומים כזה אז אני לא יבקר פה הרבה אבל אני יבוא לפעמים
 

SlamminDino

New member
Not that therse anything wrong with

IT!! ההמשך לכותרת ההודעה. אמרת שאלון הומו.. נו אז מה? My father´s gay!! כמו שאומר ג´ורג´ בסדרה האהובה עלינו סיינפלד.
 

necrobutcher

New member
אני לא הומו!!!

הוא רק כועס עליי בגלל שתפסתי אותו במיטה עם אח שלו.. גילוי עריות משהו בן זונה...
 

YoavEliyahu

New member
OMG

אלון ישתוי מה אתה מזיין בתחת עכשיו שאני לא יחרבש לך תמעיים יזרובבל אחד מניוקי שאני לא יגזור תאפרו שלך
 

SlamminDino

New member
אלון, איזה עמדה אתה משחק?

אתה רוצה להגיד לחבריך מהפורום איזה עמדה אתה משחק ומאיזה זווית אתה רואה את המשחק בזמן שאתה שותה את הבירה?
 

SlamminDino

New member
חשבתי שאתה רציני לרגע

Boy , was i frightend !! אבל שחזרת בך מההצהרה ידעתי שהכל בסדר.
 

SlamminDino

New member
מה שלום ג´ייסון מארקיז באמת?

לא ראיתי אותו בפלייאוף השנה. או שהוא עלה מהבולפן של אטלנטה שהלכה עם רוטצייה של שלושה פיצ´רים פותחים בסיבוב הראשון. פיצ´ר די טוב דווקא.
 

SlamminDino

New member
לא יודע ! אבל הוא פיצ´ר באטלנטה

והוא גם היה משחק אחד ששודר בארץ. לפחות משחק אחד שהיה ב ESPN מול השיקאגו קאבס. ג´ייסון מארקיז פתח. באנגלית פחות שומעים את האות האחרונה למען האמת. האות שלא אחזור עליה מפאת כבודו של הפורום ושוכניו. נשמע כמו שהשדרים אומרים ג´ייסון מארקי. חידשתי משהו? יופי!! שמח מאוד. ואם לא אז בפעם הבאה אני ישתדל שכן.
 
למעלה