Happy Hour בפורום בייסבול!!

Jabberwock

New member
אם כבר הזכרנו את גרין...

אולי אתם יכולים לעזור לי למנות את שאר אחינו היהודים בMLB? עד כמה שאני זוכר, יש גם את סקוט שואנוייס (פיצ´ר לאנג´לס), מייק ליברטל (קצ´ר לפיליס), ג´ייסון מרקיס (פיצ´ר לברייבס) ואל לווין (פיצ´ר, נדמה לי של האנג´לס), כשהשניים האחרונים לא ממש שווים משהו. החמצתי מישהו?

SlamminDino

New member
נראה לי גייב קאפלר מהריינג´רס

ומייק ליברט´אל הוא חתיכת קאצ´ר! היהודים יודעים משחק!! והגדול מכולם גם היה יהודי. כמו בביג ליבובסקי שהוא אומר זו הסטוריה של 3000 שנה ממשה רבינו עד סנדי קופאקס. הוא גם לא שיחק יום כיפור ומכיוון שהפלייאוף אז לא כלל עוד שתיי סיבובים זה היה הזמן לוורלד סיריז. הוא נשאר בשלו ולא שיחק גם כשפעם היה תורו לעלות לזרוק!! פיצ´ר מצויין שהביא את הדברים שלו לצלחת והחובטים פשוט לא ידעו איך לאכול את זה..

Jabberwock

New member
כמובן, קופאקס, אבל

תמיד תהיתי האם הנציג הכי גדול שלנו היה קופאקס או האנק גרינברג.

SlamminDino

New member
הנציג הכי גדול !

משה רבינו או דויד המלך. יש גם את שלמה ואבותינו מספר בראשית. אבל לעיניניי בייסבול--מכיוון שגרינברג היה בתקופה עם שחקנים כמו גהריג, רות´ ובכלל היאנקיז של אז הוא פשוט שחקן גדול שלא יאנקי! וסנדי קופאקס באמת מתמודד להיות אחד הפיצ´רים הגדולים שיש! והוא כמובן שיחק לפניי פחות שנים אז בסופו של דבר זה שאלה של קרלסברג או הייניקן? שניהם מייצגים, כל אחד וטעמו האישי. ויש כאלה שיגידו ששון גרין הוא האיש כי הם לא זוכרים את החברה מאז. האיש שאומר זאת משול למי שאוהב בירה מכבי. הוא פשוט לא יודע מה טוב. הה ההה ... Cheers!

Homer Simpson

New member
קופאקס!

גרינברג היה חובט מצוין, אבל בהיסטוריה הוא ייזכר רק כאחד מכמה חובטים טובים באותה תקופה כמו גריג, דימאג´יו, וויליאמס. קופאקס היה הזורק הטוב של תקופתו (שנות השישים). לפני שלוש שנים, כשנבחרה הנבחרת של המאה העשרים, קופאקס היה פיצ´ר פותח (יחד עם נולאן ריאן), וגרינברג לא היה אפילו מחליף.

SlamminDino

New member
גרינברג תמיד נדפקים

איך זה שקלאב מרקט, היפרכל ואפילו ברכת רחל לוקחים יותר צומת לב מגרינברג... הבעייה טמונה עמוק בשורשים. זה עוד מהאפליות בבייסבול!! אבל כפי שהומר אומר לאו דווקא אפליות אלה כי אם נוכח המציאות הקשה שהייתה שם להיות חובט גדול.

SlamminDino

New member
והנה סנדי בפעולה

סנדי קופאקס בתמונה מהזמן שהדודג´רס עוד היו בברוקלין. שימו לב ל B של הכובע. בזמנים האלה היו שתיי קבוצות עם B שהיו מפסידות ליאנקיז כל הזמן.

SlamminDino

New member
Happy Hour בפורום בייסבול!!

הגעתי למסקנה שצריך לכתוב כמה דברים לגביי השתייה והשכרות שלנו פה בפורום ולהוות דוגמא טובה לאחרים! אנשים פה רגילים לראות תמונות של אוהדיי כדורגל ששותים ומתפראים ומרביצים לאנשים בזמן הריסת המסעדה בהם היו ונסיונות להכנעת השוטרים המקומיים בעוד הם הוזים שהאלות שהאלה מחזיקים הם בעצם מספוג וזה רק משחק. אז אני יגיד לכם מה!! אני מבין טוב מאוד למה החברה באירופה עושים את זה... כי הם לא רוצים להשתעמם במשחק אז חייבים ללכת מכות ולראות דברים אחרים ממה שבאמת קורה אחרת למה שהם יבואו לראות 90 דקות של בולשיט שיכול להסתיים ב 0-0. בטח אם שתיי הקבוצות חפצות בכך!! השתייה פה משמחת ומחממת את האווירה ומטבחון הפורום מודיע שהוא נגד ונדליזם והשחתת רכוש ציבורי.( אלא אם כן.. אבל כל אחד וההבדלות שלו) אני מודיע על שינוי שם הפורום לפורום בייסבול ו Cheers . Where everybody knows your name and what Beer you want!! כמובן שהשינוי לא יירשם בדף הקהילות שלא יידעו על העסקים הלא חוקיים שלנו עם כל היבוא מחו"ל והמקסיקנים שנשארים פה אבל it´s our little secret

סלים וארזה

New member
מנהל
נו, טוב - עוד בדיחת בירה אחד יושב על הבאר ומחזיק תמונה. כל פעם הוא מסתכל על התמונה, אומר "עוד לא" ושותה עוד PINT (מושג אירופי, בשבילכם האמריקאים). ניגש אליו מישהו ושואל למעשיו. אז השתיין מרים את עיניו המזוגגות ועונה: "זו תמונה של אישתי, ברגע שאחשוב שהיא יפה, אני שיכור ואז אני הולך הביתה"

necrobutcher

New member
אמ..מילא תחליף את השם של הפורום

ל בייסבול וסופטבול...אני מרגיש לא שייך....

LeBronJames

New member
אתה משחק סופטבול?

או מה, איך אתה יכול להרגיש לא שייך? סופטבול זה לבנות, ובנות לא שותות בירה ...

SlamminDino

New member
Oh man Lebron- that wasn´t nice

בארה"ב זה לבנות אבל פה בארץ הבנים משחקים סופטבול. ואתה לא מעודכן ידידי הרוצה להגיע לאן בי איי.. האמת אתה צודק! בכללי בנות לא שותות בירה אבל אתה לא מכיר את ידידה שלי Rachel . הבחורה שותה לפחות שלושה בקבוקים או פחיות ביום. לכל כלל יש את היוצאים ממנו.. כשאני אומר לה את זה היא פשוט לוקחת עוד שלוק ומחייכת.. ועוד משהו!! אתם שמים לב שאנחנו רק בנים כאן? גם בנות משחקות סופטבול וגם לבנות צריך להיות הזכות לשתות בירה!! שוקולד הן כבר אוכלות אז זאת לא תהיה הבעייה. צריך להביא לכאן כמה בנות שידברו בייסבול, שוקולד ובירה. Now get the hell out of here!

necrobutcher

New member
הנקבות שאתה מדבר עליה

מניפות מחבט עם יד אחת תוך כדי שתיית פחית בירה מניפות יותר טוב ממך..

SlamminDino

New member
כן, יש שם ממש רולות !

כמה מהנשים שראיתי משחקות סופטבול נראות כמו הפרופיל הממוצע של בן אדם ששותה בירה כל היום, מעשן שתיי פאקטים ומשתין בירה לפניי השינה !! יו, אני חייב למצוא לי איזה שחקנית סופטבול!! משום מה נראה לי שתהיה בינינו הבנה בלתי נמנעת.

SlamminDino

New member
מרגיש לא שייך? אתה אחד מהחברה!!

מה קרה לך? אני צריך להוסיף מילה שלמה בגלל שאתה אומר שלא נח לך? באמת!! כולם ברוכים כולם אהובים פה!! וסופטבול זה כמו הקט סל של בייסבול. אני לא רואה בפורום של סלים כדורסל וקט סל. חשבתי שברור שאנשיי סופטבול יבואו לפה כי הם בעצם באים to the mother sport. סופטבול בא מבייסבול בעצם. ארבעה בסיסים, תשעה שחקנים. אז כדור יותר גדול, מחבטים מאלומניום וחוסר גבעה עושים את ההבדל. אולי אני ישנה את השם לבייסבול, בירה אמריקה וסופטבול. זה די משקף את מה שאנחנו עושים פה.. ( חוץ מהעישון ואכילת השוקולד)

YoavEliyahu

New member
בונא לזה אתם קוראים פורום ?

טוב אז ככה כל מה שאני רואה פה לא שייך בכלל לבייסבול אתם סתם מבלבלים תמוח חשבתי שבאמת יש איזה פורום כזה שאני יכול להיות בו אבל אני רואה שאין אני כבר משחק 4 שנים בייסבול וחשבתי אולי יהו פה אנשים שרציניים אבל כל אחד פה יותר שרוט מהשני הפורום הזה לא שווה כלום להתראות.

SlamminDino

New member
Uhh that hurt man

יואב תחזור בך בבקשה.. אנחנו רק חבורה שמחה. נכון, אנחנו אוהבים לשתות בירה לאכול שוקולד ולראות סרטים של ריי ליוטה. ( או האיש מספיד) אבל אנחנו רוצים לדבר בייסבול ולכן האמירה הזאת די פוגעת אפילו בשיכורים שבינינו. תמצא שיש עם מי לשוחח, רעיונות שאלות וחידושים מתקבלים פה בברכה תמיד! צוות המטבחון

YoavEliyahu

New member
בעעעעעעעעעעעעעע

אחי תשנה את השם של הפורום בבקשה ל "בייסבוך וסופטבול" ותעשה טובה תהיו רציניים קצת אני רואה רק שטויות שאתם מדברים פה ולא התכוונתי לפגוע באף אחד רק להעיר אותכם קצת מהזיוני שכל שאתה מדברים פה זה הכל :\

SlamminDino

New member
כן שמעתי את זה ! אבל שאלה אליכם..

האם אתם חושבים שאם אני יוסיף את המילה סופטבול תביא עוד אנשים? אנשים שמשחקים סופטבול יבואו לבייסבול, אני לא מבין למה לא. מדברים פה על הכל בכל מקרה אז שחקניי סופטבול לא צריכים להרגיש בחוץ. אני לא מבין למה להרגיש בחוץ בחבורה הזאת.. תגידו לי אם זה ממש הכרחי ואני יראה מה אני יכול לעשות. יש לי הרגשה שאם תרצו-- אין זו אגדה ואני ימצא דרך כבר לשנות אך בינתיים אני משאיר.

היי, חאבר?

תלך לעמודים הקודמים ותראה איזה דיונים ותשובות וניתוחים ודוגמאות יש שם. לך למאמרים ותראה. אמנם עושים פה צחוק, כי עדיין אין הרבה אנשים, וכולה איזה ארבעה, חמישה שבאמת מבינים, אבל עם הזמן, מבינים יצטרפו. אלה שפה ( מי ששיכור מספיק ) ילמדו ואו טו טו ויש לנו כאן פורום לתפארת. יש אנשים עם רצון טוב ומנהל נהדר, אז יאללה, תן כתף ובוא נגרום לזה לקרות- ביחד!

למעלה