!Happy halloween

ketty the sheep

New member
!Happy halloween

?Trick or treat ממ.. משעמם לי
מממ.. אולי אם היו חוגגים את זה פה היו מראים משהו טוב בטלויזיה, איזה סרט מפחיד

ketty the sheep

New member
אבל אני מתכוונת להרדם עד אז ../images/Emo3.gif

<לא לכולם אין לימודים ביום שישי> האתר שלך נהדר, הוא היה מושלם אם הוא לא היה בגייאוסיטיס
אבל הוא יפה, יא כבשה מוכשרת שכמותך.

הווו! האלווין! ../images/Emo57.gif

(ופה אני מזכירה לאלו שכתבו פיקים אלתגר בפורום פאנפיקים, פרסמו אותם כבר! סיימתי לעבור על שוגר קוויל [כולו!] ואין לי מה לקרוא). מומלץ לראות את The nightmare before Christmas, שלמרות השם שלו הוא גם ממש האלוויני. מצורפת דולי של דמות מהסרט שעשיתי

מיה אחת

New member
רציתי רציתי, בכיתי בכיתי,

ומי לא באה? המוזה. לא נורא. הגעתי לפרק 22 בJ/L שלי ועם קצת מזל, אסיים אותו תוך שניים-שלושה פרקים (הוריי! I can't fucking believe it) על כל פנים, כיוון שסיימת לעבור על תכולתו של העט המסוכר (מה התרגום העברי, באמת?), אולי תנצלי את הידע שצברת ותערכי רשימת המלצות? (הייתי מתיימרת להמליץ לך על סיפורים טובים, אבל אני חוששת שהשיפים המרכזיים שאני קוראת לא יהיו לטעמך).

לא קראתי שם את כל הפיקים... ../images/Emo57.gif

רק את רון/הרמיוני שנראו לי. אני אערוך רשימה של הפיקים הזכורים לי תכף אחרי הצריים, כשישעמם לי

עכשיו נראה לי זמן די משעמם...../images/Emo57.gif

אזהרה: אלו הפיקים שאהבתי בשוגר קוויל ("עט סוכר"?
). אלו פאנפיקים, בעיקר רון/הרמיוני (לפעמים גם רון/הרמיוני שהתעקשו לדחוף בהם הארי/ג'יני) ואני עוברת שוב על כל האתר ורושמת את הפיקים שזכרתי לטובה. אני אעשה עד זה "עד סוף המבצע" (יגמר האתר) או "עד גמר המלאי" (ימאס לי
). Picturs של alphabet (רון וג'יני כדמויות עיקריות). סדרת plugs and outlets של Alphie. ככה מסביר אדון וויזלי לרון על מין בטוח. קורע עד מאוד
. O christmas tree של Anne. סתם חמוד, בלי ממש שיפים. Not as a last resort של Arabella. רון/הרמיוני טהור, אבל נחמד. כל הפיקים של B Bennett. Unusual של DeeDeeINFJ. רון/הרמיוני. מצחיק, עם קצת
לספר החמישי, אני חושבת. In winter they burn של Ellyse. הארי/ג'יני, לפי מיטב זכרוני. אולי גם רון'הרמיוני. אני רק זוכרת שאהבתי אותו. Farewell של Emily. בלי שיפים. מדהים מדהים מדהים. במיוחד השיר. The doll army של FernWithy, שהדמויות העיקריות בו הן טונקס בת השש וMMWP שבאים לבקר. פיק ממש ממש ממש חמוד. Of books and feathers של Jaime. אין שיפים. חמוד. Not a good pet name של James Bow. לא ממש רון/הרמיוני, אבל קצת. ממש ממש מצחיק. Housewarming של LizBee. רון/הרמיוני, אבל לא ממש פלאפי ונורא חמוד. קצת
לחצי הראשון של הספר החמישי. טוב, נמאס לי. אולי אני אחפש עוד בפעם אחרת
.

מיה אחת

New member
תודה!!

*מיה בוחנת בזהירות את ממלכתם של ה-RW/HG shipers. היכונו להרפתקאה מרגשת...* את קוראת משהו חוץ מרון/הרמיוני?

ובכן.... ../images/Emo57.gif

אני קוראת גם דראקו/ג'יני והייתי קוראת נוויל/לונה אם הייתי מוצאת כאלו (הם עוד יבואו. אנשים עוד לא הבינו את הגדולה העצומה הטמונה בשיפ הזה). אני אוהבת MMWP בלי שיפים (גם בלי סלאש
) אם אני מוצאת כאלו טובים, במיוחד על לופין. אני לא אוהבת קיטש (כאילו, פלאף זה בסדר אבל אני נגד זוגות שיש להם בעיות בזוגיות ואני שונאת פיקים של "הם נשואים ועכשיו....") וזוגות מוצהרים ("אחרי תלאות רבות הם זוג וכו' וכו'"). אני אקרא סלאש נוויל/דראקו אם הוא לא יהיה כתוב ברוח סלאשית אלא ברוח הטרו פיק PG-13אי שכזה (כלומר, בלי התעסקות יותר מדי, כי את זה אני לא קוראת גם בהטרו-פיק, ובלי תיאורי תשוקה ["הו, כמה השתוקק לנשק אותו עכשיו. אם רק יכלו להיות ביחד כאן, להתמודד עם זה ביחד אז...". בלעכס]). זהו, בערך. סיכום, בלי זימבורי שכל: דראקו/ג'יני. נוויל/לונה. MMWP בלי שיפים. נוויל/דראקו (בינתיים לא מצאתי אחד נורמלי). פיקים General/Friendship על הארי-טאצ'י.

עוד, כי משעמם לי שוב... ../images/Emo57.gif

Friends של Mosylu. מספר על הראשון בנובמבר בשנתה הראשונה של הרמיוני. רק רציתי להגיד את זה כי זה בדיוק היום
. וגם כי הוא חמוד. Strategy isn't everything של Night Zephyr. רון/הרמיוני, פחות או יותר. נחמד כזה. Truce של Ottercat. רון/הרמיוני בתיאוריה. מעשית, לא ממש. אבל אני לא בטוחה שאני זוכרת נכון. Never better (בלי שיפים) וWaking Ron של Poppy P. השני הוא רון/הרמיוני. July של Robin.
ים גדולים לOOtP. פיק על רמוס. טוב, נמאס לי שוב...

dj_online

New member
הייתי במסיבה כזאת

היה חביב, חוץ מזה שקפאו לי האף והידיים. אבל חיבוק אחד עם כל האנשים הנחמדים העביר את הקור

coolit

New member
יווו, לושמתי לב בכלל שהיה. ../images/Emo3.gif

ותתעלמו שנייה

למעלה