עכשיו נראה לי זמן די משעמם...../images/Emo57.gif
אזהרה: אלו הפיקים שאהבתי בשוגר קוויל ("עט סוכר"?
). אלו פאנפיקים, בעיקר רון/הרמיוני (לפעמים גם רון/הרמיוני שהתעקשו לדחוף בהם הארי/ג'יני) ואני עוברת שוב על כל האתר ורושמת את הפיקים שזכרתי לטובה. אני אעשה עד זה "עד סוף המבצע" (יגמר האתר) או "עד גמר המלאי" (ימאס לי
). Picturs של alphabet (רון וג'יני כדמויות עיקריות). סדרת plugs and outlets של Alphie. ככה מסביר אדון וויזלי לרון על מין בטוח. קורע עד מאוד
. O christmas tree של Anne. סתם חמוד, בלי ממש שיפים. Not as a last resort של Arabella. רון/הרמיוני טהור, אבל נחמד. כל הפיקים של B Bennett. Unusual של DeeDeeINFJ. רון/הרמיוני. מצחיק, עם קצת
לספר החמישי, אני חושבת. In winter they burn של Ellyse. הארי/ג'יני, לפי מיטב זכרוני. אולי גם רון'הרמיוני. אני רק זוכרת שאהבתי אותו. Farewell של Emily. בלי שיפים. מדהים מדהים מדהים. במיוחד השיר. The doll army של FernWithy, שהדמויות העיקריות בו הן טונקס בת השש וMMWP שבאים לבקר. פיק ממש ממש ממש חמוד. Of books and feathers של Jaime. אין שיפים. חמוד. Not a good pet name של James Bow. לא ממש רון/הרמיוני, אבל קצת. ממש ממש מצחיק. Housewarming של LizBee. רון/הרמיוני, אבל לא ממש פלאפי ונורא חמוד. קצת
לחצי הראשון של הספר החמישי. טוב, נמאס לי. אולי אני אחפש עוד בפעם אחרת
.