HAPOEL WON IN BASKETBALL TONITE

על ה@ש

New member
יופי של פתיחת עונה ! ../images/Emo65.gif

ניצחון מורלי חשוב ביותר על אחת מהקבוצות שעשתה לנו המון בעיות בעונה שעברה! יופי של תוצאה ויופי של תבוסה!!! לאליצור רמלה! ואני כבר מצפה בקוצר רוח לשבוע הבא למשחק מול אליצור אשקלון! לחזור לאוסישקין רועש וגועש מחדש ממש כמו פעם!

על ה@ש

New member
קוסטה!

כבר דיברנו רבות על העניין לגבי שאול! והקללות נגדו! למרות ששאול רכש לו אויבים רבים במשך התקופה שהוא בהפועל ....ואני בינהם! אבל השנה הקבוצה מנסה לצאת לדרך חדשה למרות שאתה לא רוצה להאמין בכך זזה מה שקורה בשטח....! וחבל שאתה מנסה להמריד ולהחזיר את הקריאות....נגד שאול! :כלומר להחזיר עטרה ליושנה" יש הרבה דברים בחיים שאפשר לשנות קשה לשנות דעה של מישהו חבל שאת נותן לעבר עבר כואב אבל עדיין עבר!! להשפיע עליך ולשנאה שלך מאשר טובת הקבוצה...! אני יודע שדעותיך אומרות ששאול יילך טובת הקבוצה יגבר כרגע בכול אופן דעתי קצת חלוקה על שלך....! למרות משקעי העבר שיש לי כלפיי שאול! אבל מה אומר ומה אדבר כול אחד יחייה בדעותיו הוא...

לא נשכח ולא נסלח

שאול-לא נשכח ששלחת שוטרים להוריד לנו שלטים שאול-לא נשכח שאיימת עלינו בהליכים משפטיים שאול-לא נשכח שהורית לסדרנים שלך לא לאפשר לנו להיכנס לאוסישקין שאול-לא נשכח שביקשת מההתאחדות 4 רדיוסים ללא קהל כדי לא להתעמת איתנו שאול-לא נשכח שמחקת אימפריה התפקדו עוד היום לארגון אנו"ש מחר מול אל-יצור אשקלון מראים לשאול שהאדומים לא שוכחים את אלה שפשעו נגדם

למעלה