HALO HALO

• פותח הנושא GOKU
  • פורסם בתאריך

GOKU

New member
יאללה פעם הבאה אני בא לשברולט

ובקשר להצעה כבר אמרתי שאני לא יכול לבוא אבל חבר´ה אחרים פה אולי כן :) -GOKU

ZZZ AB

New member
MANGA BOY

היי כל הכבוד על זה שגם אתה אוהב MANGA וגם IRON MAIDEN יפה יפה !!!!!!!

GOKU

New member
חחח מה רע בלאהוב את שניהם?

זה לא כזה קשה =P -GOKU

GOKU

New member
כל עוד לאף אחד אין התנגדות...

אין לי בעיה לשים עוד.. ^^ -GOKU

GOKU

New member
הנה אחד שעשיתי ליפני שהיה לי סורק

חדש... אז האיכות לא טובה כמו שזה יכול היה להיות עכשיו אבל אני מניח שזה יספיק חחח -GOKU

GOKU

New member
:) תודה בן אדם

שמח שאתה מרוצה! ^^ אני אמשיך לפרסם פה אם ככה ציורים נוספים כל עוד זה לא יפריע לאף אחד ^__^ אממ ואם מדברים אז הנה עוד אחד..קצת ישן יותר אבל לא נורא -GOKU

GOKU

New member
אין לי כתגובה למי לשים את זה אבל..

הנה ציור חדש שעשיתי בלילה חח כן כן אין לי חיים אני נישאר עיר לילות שלמים מצייר ובודק דברים באינטרנט חח מקווה שתאהבו ^^ -GOKU

Hole In The Sky

New member
בקשר לטקס למקווה

לא ראיתי את ההודעה...אז לא נפגשו- לא משנה ::)) היה ממש ממש נחמד חוץ מהלהקה ומהמקהלה... כל פעם אותם שירים... אותם ריקודים... לא שווה
אבל הריקוד של האתיופים היה ממש יפה! וגילי רוקד מ-ד-ה-י-ם וכולם שאלו אותי אם אני מופיעה כי באתי עם זר פרחים על הראש וגם באתי יחפה
וגם הדר ראה אותי ושאל "מה קרה לך?!"
ואבא צחק עליי

GOKU

New member
הממ אני בטוח שגם השאר לא ניפגשו

=P ואני בכלל לא באתי לטקס ואגב ולפי מה שאת אומרת יופי של הופעה הבאת שם =P -GOKU

katykr

New member
../images/Emo65.gifGOKU היקר../images/Emo65.gif

אתה מוזמן לפרסם בפורום את ציורך!! נשמח לראות עוד
אבל רק בקשה קטנה....לא לפתוח כל פעם שירשור חדש לתמונה חדשה אלא לעשות זאת באופן מרוכז, כמו שעשית עכשיו! יש לך ציורים ממש

GOKU

New member
O.K

:) תודה על האישור וכן תיארתי לעצמי שרצוי שזה יהיה בשרשור אחד או שניים במקום מאתיים חח ותודה על המחמאה ^^ -GOKU

GOKU

New member
הממ אז הנה ציור חדש

האמת הוא ציור גרוע אבל לא נורא חח -GOKU

המרחפת

New member
זו את? איזו יפה!

מאד אהבתי את כל השמלות הלבנות והחולצות הרוסיות שהלכו שם- אנשים שיתפו פעולה עם האווירה... באתי עם שמלה לבנה רקומה, וגם אותי שאלו אם אני מופיעה. גילי... גילי קורע אותי מצחוק. הוא אחת הסיבות שאני מחכה לשיעורי מתמטיקה (מה שמזכיר לי שהמון זמן לא היה לי שיעור מתמטיקה....).

למעלה