HALO HALO

• פותח הנושא GOKU
  • פורסם בתאריך

king kazabubu

New member
הי היי היי

מה זה כנס מעריצים ולי לא קוראים?! דני אחי מה קורה לך?! לא מזמין אותי יותר אני יאלץ להשמיד עוד כמה ערים בקצב הזה... אתה יודע שזה מרגיז אותי שעושים דברים מאחורי גבי... בכל מקרה מר GUKO ברוך הבא נחמד מאוד לראות עוד מעריצים כמוך בקרוב מביאים את הסדרה המבורכת לערוץ הילדים שזה טוב אבל ידובבו אותה... אז זה לא יהיה אותו דבר... אבל אין דבר. ודרך אגב הציור שלך ממש ממש יפה אבל ממש!!!!!!!!! אה שכחתי אני שלומי או KING KAZABUBU אם אתה רוצה חבר של קטי שנגנב על ידי אחיך לניק לראות פרקים של דרגון בול זי... ברוך הבא!!!!!

GOKU

New member
:) אין לי מה לכתוב בכותרת חח

להשמיד ערים? חח זה הכל? =P אממ בקשר לזה שמביאים את זה לערוץ הילדים זה לא טוב כי הם מדובבים את זה בכל מיקרה אני מקבץ נדבות בשביל לקנות את זה לדי וי די עכשיו בקשר לציורים אממ תודה רבה ^^ אני שמח שאתה מרוצה יש לי עוד מלא ציורים אם תירצה למרות שאני לא חושב שאני כזה טוב יש הרבה הרבה הרבה יותר טובים ממני יש לי עוד הרבה מה ללמוד לא נורא... בכל מיקרה נעים להכיר ותמשיך ליראות DBZ גם אם זה גוזל קצת זמן מחברה שלך =P -GOKU

ברוך הבא ../images/Emo70.gif

ויש לך ציורים פשוט מהממים

GOKU

New member
יאפ גם אני מקווה :)

אבל כמו שאני רואה את זה יש פה אנשים נחמדים יסמין צדקה :) סבבה ^______^ -GOKU

אולי תספר לנו קצת על עצמך ../images/Emo70.gif

איפה אתה לומד? בן כמה אתה ? כיתה? תחביבים ? מוזיקה ??

Hole In The Sky

New member
ברוך הבא לפורום!! ../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

ואם אתה מכיר את מיצי... אז אתה לומד במקווה... לא? תקן אותי אם אני טועה. חג שבועות שמחחחחחחחחחחחחחחח

GOKU

New member
אמממ טוווב

אני לומד במקווה ישראל אני אהיה בן 16 ב16 לחודש כיתה י´ תחביבים? אממ מחשבים מוזיקה קומיקס ציור נגינה טלוויזיה וכ´ו מוזיקה? כל מיני סוגים אבל בעיקר רוק ומטאל הלהקות הכי אהובות עליי הן RAMMSTEIN ו-IRON MAIDEN -GOKU

GOKU

New member
כן הבנתי את זה לבד בסופו של דבר

קוראים לי אלירן נעים מאוד ואני באותה כיתה של יסמין -GOKU

tofy

New member
אלירןןןןןןןןן

היי...לא ידעתי שככה אתה קורא לעצמך... אז נכנעת לשיכנועי להצטרף לפורום?.... תמשיך לכתוב.....

GOKU

New member
היי טופי =P

יאפ ככה אני קורא לעצמי כאן חח אגב סיפרתי לך שקנו לי סורק חדש? טוב רואים את זה בציורים ששמתי חח וכן ניכנעתי לשיכנועייך ולשיכנועי יסמין להצטרף ועד עכשיו אני די מרוצה עכשיו בטח יסמין כבר רוצה לדחוף אותי לשברולט :) -GOKU

Mashina Girl

New member
יההה עוד מקוואיסט! [יעני..

>>אחד ממקווה
] מאגניב! ברוך הבא!! אתה מצייר פצצההההההה
*מקנאהההה* כיתה י´? איך קוראים לך? בטוחה שתשתלב מצויין

GOKU

New member
חח מוואיסט הא?

תודה רבה :) ואין במה לקנות זה לא עד כדי כך טוב קוראים לי אלירן וכן אני כיתה י´ ועד עכשיו ניראה גם לי שאני אשתלב טוב :) -GOKU

CIRCUS CAT

New member
לאלירן!+הצעה למחר לאנשי מקווה../images/Emo171.gif

השיכנועים שלי שתבוא איתי לשברולט לא יפעלו אף פעם אני חושבת! כבר ירדתי מהעניין
אבל אולי יבוא יום ותפתיע אותי.
עכשיו העניין השני:היתה הצעה פה שבאיזה יום התלמידים ממקווה יפגשו באיזו הפסקה אז מה דעתכם/ן על מחר בטקס? אם מישהו בכלל מתכוון לבוא...
יסמין.

למעלה