Hallucinogen - LSD...

israeli saiko

New member
Hallucinogen - LSD...

זה נבחר לפני כמה זמן לטראק הטראנס הכי טוב בהיסטוריה. אבל על מה? אני שמעתי אותו עכשיו והחלטתי להתעמק בו ולהקדיש לו זמן, מה מיוחד בו כל כך? יש טראקים הרבה יותר טובים של סיימון - Gamma Goblins 2, Shakey Shaker. והדיסק הראשון של שפונגל, ויונגר בראדר מציעים הרבה יותר. יש טראקים מאותה תקופה הרבה יותר טובים (כל הדיסק של Masaray).

ak123

New member
זה טראק עם רגש

וגם עם תחכום, אבל בעיקר רגש תקשיב למלודיה ב1:34 - 2:10 מעיפה אותך רחוק רחוק..

THE BLACK MAMBA

New member
לדעתי טראק גדול מהחיים אבל לא הכי

טוב בהסטוריה.לדעתי הכי טוב בהסטוריה זה,החלמה רוחנית של חואן וארדרה .

אני בעד

החלמה רוחניתתתתתתתת כבר יומיים אני שומעת אותו בלי להפסיקקקקקקקקק טרק אלוהי!!!!!!!! Hallucinogen - LSD....

הטראק הזה כבודו במקומו

מבחינת כמות הרגש הטראק הזה בנוי טוב.... אבל יש טובים ממנו.....

israeli saiko

New member
...

התחכום מועט לדעתי. ואכן שמתי לב שכולו בנוי על הרגש. ובגלל זה, זה לא טראק אופייני לסיימון... בכלל Lone Deranger הרבה יותר טוב - בגלל שהוא גם עושה שילוב בין שכל לרגש. משהו שגם מפעיל את המוח, וגם את הלב ביחד...

gpeles

New member
תראה

בשביל שטראק יהיה הכי טוב בהיסטוריה (עזוב שאני לא מאמין בכאלה דברים) הוא צריך להיות מעבר לתחכום מעבר לרגש מעבר להרבה דברים, ואל.אס.די זה מסוג הטראקים האלה שפשוט סוחפים אותך, גם הווקאל'ס - זה טראק עם המון משמעות ועם מסר.

Roi D 1

New member
לא אהבתי את ההחלטה הזאת ש-

"LSD זה הקטע הכי טוב וזהו" הקטע הזה אפילו לא בין 10 הפייבוריטים שלי מהקטעים של הלוסינוג'ן. ענין של טעם ודי.

gpeles

New member
אמרתי

אני לא אוהב את כל המצעדים האלה, ובכלל אין כזה דבר הטראק הכי טוב בהיסטוריה פשוט יש משהו מאוד סימלי בטראק הזה בו נגיד שאם אני רוצה לחשוף בנאדם לטראנס, ואני צריך לתת לו טראק שמייצג את הסגנון משהו שהוא יקח איתו להמשך הדרך במוסיקה הזאת אז זה יהיה אל.אס.די

israeli saiko

New member
מה שסימלי בו...

שהוא מדבר למכנה המשותף הכי נמוך. גואה טראנס פשוט - אין חובב טראנס שלא אוהב את זה. בוא נגיד שבתור התחלה, צריך להראות לבנאדם מתחיל את הטראק הזה, כמו שאמרת, ומשם הוא יתקדם בטעם שלו. נו אז? בנאדם גילה דברים שכבר הרבה יותר מרגשים, משמחים, מצחיקים, מקרחנים אותו. הוא התפתח מאז... יש טראקים שזה לנצח. בהתחלה אתה לא מפסיק לשמוע אותם, ואז אחרי חצי שנה נניח אתה שוכח מהם, וחוזר אליהם עוד פעם לאיזה כמה שמיעות. ככה כל כמה זמן. ל.ס.ד - יש הרבה רגש בטראק, אבל אין בו יותר מדי מחשבה, תחכום מסוים, גאונות כזאת. בגלל זה בשבילי לפחות, זה לא יכול להיות טראק נצחי כזה. צריך בטראק לפי דעתי, שילוב של הרבה מחשבה תחכום, מוח, אבל גם הרבה רגש. טראק שיש בו רק רגש - בהתחלה כולם מתלהבים, אח"כ זה נעלם. טראק שהוא נטו לשכל (IDM אם מישהו אי פעם שמע) - שיעמום אחד גדול. דוגמא לטראקים כאלה etnica - trip tonite mfg - metamorphosis psyko disko - kondativita ככה של.ס.ד זה גם סחף בהתחלה, אבל בהשוואה להיום - הטראק הזה לא עושה חסד עם סיימון פוספורד.

gpeles

New member
אני דווקא חושב שזה בדיוק מהסוג

שאמרת - יש טראקים שזה לנצח. בהתחלה אתה לא מפסיק לשמוע אותם, ואז אחרי חצי שנה נניח אתה שוכח מהם, וחוזר אליהם עוד פעם לאיזה כמה שמיעות. זה בדיוק התיאור לטראק הזה

israeli saiko

New member
...

טוב אם זה ככה, זה כבר עניין של טעם. האמת לסיימון יש טראק נצחי אחד בשבילי - Shakey Shaker. למרות שלא שמעתי שממליצים עליו הרבה.

orberman

New member
!!..

נגיד מוזיקה זה אוכל... אוכל פשוט...ביתי...של העדה...הוא הכי "טעים"...הכי אוהבים אותו...רוב האנשים אוהבים אוכל של העדה שלהם או מוצא ולא ארוחות גורמה עם כל מיני דברים מסובכים...זה לא אומר שהארוחות גורמה פחות טעימות... אבל פשוט... LSD משהו בטראק הזה עשה את זה לאנשים ואין מה לעשות...אני מסכים איתך שאין בו משהו כל כך מיוחד...אבל יש משהו שקצת נותן משהו אחר מאחרים... ובכלל...טראק טראנס של סיימון שפשוט אתה קולט !!! - ט=ר=א=נ=ס שמבליט את סיימון זה Gamma Goblins לדעתי אין דבר כזה טראק הכי טוב בהיסטוריה... יש אולי אמנים שהם באמת כאילו אפשר אולי בעצם לא...אבל נגיד מי שרוצה אבל רק על אלה שבאמת מגיע להם לקרוא להם הכי טובים...

Spiritus

New member
איפה נבחר?

טראק טוב לתקופתו, יצאו אחריו עוד מאות שדמו לו. אני לא מאמין איך בכלל, להשוות אותו ליצירות היותר מודרניות.

Mad Sorcerer

New member
אני לא מאמין שאמרת דבר כזה

כזאת יצירה גאונית שגם בעוד 100 שנה לא יצליחו לשחזר ואתה ואתה שואל מה מיוחד בה??? אין לי כוח להתחיל להסביר אפילו למה.. פשוט לשמוע את הקטע הזה (רצוי לא במצב סחי..) ולרחף

תסביר כפרע תסביר.....

חובה עליך להסביר-ת,מנהל פורום "פסייטראנס"....... כפרע על הבן שלי.....איפה נעלמת?

למעלה