Hallucinogen - LSD...

Mad Sorcerer

New member
חחחחחח אבי

יום חמישי ניגשים ביחד למתמטיקה??

Mad Sorcerer

New member
חבל היינו משווים תשובות באס אמ אס

אההה רגע איזה טופס אתה עושה?

israeli saiko

New member
...

אני מציע לך לקרוא את מה שרשמתי ל-gpeles. תבין למה אני חושב ככה. ושוב רק אמרתי את דעתי, ושיתפת אותה עם חברי הפורום. כל אחד וטעמו שלו מסתבר. ואחי בקשר להערה הקטנה על הסאחיות. אני מכיר דלוקים שאסטריקס זה שיא החווית אסיד שלהם, ולעומת זאת אני תמיד הייתי סחי, וכבר היום אני מצליח להתרגל להלטיה, אם אתה מבין למה אני מתכוון. ככה שאם אתה חובב סקאזי וזה המקסימום בשבילך שאתה סאחי, בחווית אסיד אתה מקסימום יכול לאהוב את פסיידרופ או טלמאסקה לא יותר מזה. ל.ס.ד לא הופך אותך לדבר שאתה בטבע שלך לא כזה, אלא הוא מרחיב לך את האישיות הטבעית שלך, ולכל דבר לפי דעתי יש גבולות. ככה אני שם לב מחוויות של אנשים ששמעתי שלקחו אסיד, וגם קצת מידע על הנושא, הרי זה סם הזיה, אז מתפקידו להיות כך. גם ג'אראס הוא ככה רק בצורה אחרת והרבה פחות משמעותית.

Nofale

New member
איך אתה יודע ?

הרי בחיים לא ניסיתי אף סם בחייך.. לפי דבריך .

israeli saiko

New member
...

זה מסיפורים של אנשים. וגם קראתי חומר בנושא, כי לפני כמה שנים היו לי מחשבות על לנסות את זה בעצמי... ככה שאני די יודע במה מדובר.

Nofale

New member
../images/Emo66.gif

אין חכם כבעל ניסיון . ובסמים אין יותר נכון מהפתגם הזה הייתי רוצה לדעת למה אתה לא רוצה...

סבבה של טראק אבל

נוטים להתלהב ממנו יותר מידיי
הוא לא 'כזה' מדהים בעיניי. יש טראקים יותר שווים

הדעה שלי בנושא

מבחינה מוזיקלית אני חושב שגם לסיימון עצמו יש טראקים טובים יותר מL.S.Dעצמו וגם אמנים אחרים יצרו טראקים גדולים. אבל וזה אבל גדול... מדובר בטראק שלפי דעתי משקף בצורה המדויקת ביותר את תרבות הטראנס הפסיכודלי, אם זה בשם של הסם שהוא מייצג שסביבו נעה כל המוזיקה של פוספורד ובכלל רוב הטראנס הפסיכודלי, אם זה בסמפל האלמותי שלו בפתיחה או במלודיות והצלילים ההזויים שלו. זה בהחלט לא הטראק הכי טוב בהיסטוריה אבל זה אולי הטראק הכי מייצג בהיסטוריה.

Mike A

New member
טוב ככה

דבר ראשון, לאוזניים סאחיות זה יהיה הטראק הכי טוב של סיימון. לאוזניים בטריפ זה עדיין הטראק הכי טוב של סיימון. סיימון היוצר הכי טוב, מכאן מתמטיקה פשוטה. עכשיו ברצינות - נכון לתקופה, 1994, לא היו דברים כאלה. באמת שלא. זה היה טראק פורץ דרך מבחינת כל דבר אפשרי, ואפשר לקרוא תגובות אחרות בשביל להבין את זה. לא מבין למה? תקשיב לרמיקס של OTT ל- LSD. תקשיב לו טוב טוב טוב טוב ואז תחזור למקור. אתה תבין.
ד"א, אם כבר, גאמא גובלינס הראשון יותר טוב

israeli saiko

New member
...

השנה היא 1995 קודם כל. דבר שני כבר ב-94 יצאו דיסקים בפסיי הרמוניקס של Lumukanda, Third Eye, Shaolin Wooden Men הרבה יותר מתוחכמים. רוב הטראקים בדיסק של Taiyo מציעים יותר. האלבום של Kode IV מ-94, זה משהו שמקדים את זמנו. ואני בטוח שיש עוד דוגמאות, שאני כרגע לא זוכר.

למעלה