Halley's Comet איך נקרא בעברית?
א א י ל ה New member 4/11/03 #2 אז ככה: כאן הוא נקרא "השביט האלי", פה הוא נקרא "כוכב השביט האלי" והבבילון אומר "שביט האלי". מה שבטוח, זה ה"האלי". ) נדמה לי שכל אחד מאלה יהיה נכון, או לפחות, לא יהיה לא נכון.
אז ככה: כאן הוא נקרא "השביט האלי", פה הוא נקרא "כוכב השביט האלי" והבבילון אומר "שביט האלי". מה שבטוח, זה ה"האלי". ) נדמה לי שכל אחד מאלה יהיה נכון, או לפחות, לא יהיה לא נכון.
צ ציליגילי New member 4/11/03 #3 תודה! ועוד שאלה - when the going gets tough, it's best to keep going פראפרזה על המשפט הידוע. אני תקועה עם זה, ופשוט לא עולה לי רעיון
תודה! ועוד שאלה - when the going gets tough, it's best to keep going פראפרזה על המשפט הידוע. אני תקועה עם זה, ופשוט לא עולה לי רעיון
B Boojie New member 4/11/03 #4 אולי משהו כמו "כשכלום לא הולך, כדאי להמשיך ללכת"? אם כי זה הרבה פחות טבעי בעברית מאשר באנגלית. או אולי איזה משחק מצלול עם המילים "להתקשות" ו"להתעקש"?
אולי משהו כמו "כשכלום לא הולך, כדאי להמשיך ללכת"? אם כי זה הרבה פחות טבעי בעברית מאשר באנגלית. או אולי איזה משחק מצלול עם המילים "להתקשות" ו"להתעקש"?
נ נורית יהודאי New member 5/11/03 #5 קצת באיחור שיפצור לבוג'י, ברשותה: כשהדרך מסתבכת, עדיף (כדאי) להמשיך ללכת.
B Boojie New member 5/11/03 #6 ברשותי כמובן ../images/Emo13.gif רק שעכשיו אין שם משחק מילים. אני שילבתי שם משחק מילים, שאמנם היה צולע, אבל היה. אה, וואלה. "גם כשהכל צולע, עדיף להמשיך ללכת".
ברשותי כמובן ../images/Emo13.gif רק שעכשיו אין שם משחק מילים. אני שילבתי שם משחק מילים, שאמנם היה צולע, אבל היה. אה, וואלה. "גם כשהכל צולע, עדיף להמשיך ללכת".
נ נורית יהודאי New member 5/11/03 #7 בהחלט. את הלכת על העניין, אני אוטומטית הולכת על החרוז. עכשיו חוזר אל אילה.