H16 די מיותרת

NivMi

New member
H16 די מיותרת

סימתי לתחקר את H16(מחר עושה מבחן התוצאה חמש) ואני חייב לומר שהיא קלה בצורה ניכרת מהסימולציות של לחמן וגבע. קלה בהפרש של סביב 30 נקודות והמון זמן פנוי. בנוסף על כך,מספר שאלות ממנה אני משוכנע שראיתי במבחנים וספרים של המכונים,מילה במילה. לא נראה לי שיש סיכוי שהיא משקפת אפילו במקצת את רמת הבחינה,ממש מבאס.
 

S a s h o K

New member
חבל אבל...

יש לי כמה חברים שנבחנו השנה: אחד נבחן באוקטובר וקיבל 2 נק' פחות מ15H ו16H אחד נבחן בדצמבר וקיבל 5 נק' יותר מ15H ו16H שניים נבחנו בפברואר וקיבלו בערך 5-7 נק' פחות מ15H ו16H אז בוא נגיד ככה, שלדעתי 15H ו16H משקפות ועוד איך. בטוח יותר משקפות מכל הסימולציות של המכונים שטוחנים סימולציות קשות ולפעמים השאלות שלהן כל כך לא קשורות שזה עצוב. בהצלחה!
 

Kayben

New member
תגובה -

תראה בפסיכו הקודם שלי, קיבלתי ב-16, 670 ולעומת זאת בפסיכו 40 נקודות מתחת :) עכשיו עשיתי את H12 קיבלתי 754, וזה לא נראה לי סביר. אני מתכוון לעשות את 16H עוד יומיים, ונראה מה ייצא.
 

S a s h o K

New member
אז לדעתי...

זה תלוי כבר בדברים אחרים: איך קמת ביום הבחינה, אם היית לחוץ או לא וכו'.
 

Rastayuv

New member
בתור אחד שעשה בפברואר...

אני יכול להגיד לך שגם אני הרגשתי שהיא היתה די קלה... אבל מצד שני, במבחן עצמו היתה שאלה (מילה במילה) מה 16H , ככה שלדעתי היא טובה... לא צריך להסתמך עליה יותר מדי, אבל גם לא לזלזל. יש בה דברים טובים ! מה גם שההפרש לא כל כך גדול מהמציאות... בהצלחה !
 
למעלה