!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!H E L P

חה חה ../images/Emo24.gif

חשבתי שלפחות בחול המועד יתחשבו בכם. מילא זקנים, אבל מי נשאר במקום עבודה משעמם? חפשו אופציות אחרות...... אני למשל לא יכול לסבול שעמום אני מסוגל ליצור מהומה רק בכדי שלא יהיה לי משעמם
וזה בכדי שתתנחמו

גל ידידי ורעי החדש

עם כל הרצון שבדבר אני לא לשכת עבודה
וכמו שכבר טענתי אפשר תמיד ליצור שערוריות כדי לא להשתעמם

ידידי ורעי החדש? יפה.

תאמין לי שאם היה לילאן ללכת הייתי הולך. אני לא נהנה לשבת בעבודה כזאת! איזו שערוריה אני יכול ליצור? על מה אתה מדבר? לתפוס לבוסית הזקנה שלי בשדיים?? חבל שאתה לא לשכת עבודה. אולי יש כאן מישהו שהוא כן לשכת עבודה? אם יש מישהו שישלו הצעת עבודהבשבילי, אני בא עכשיו!

מה אני אגיד לך

בוא נסגור על כך שאם פעם תהיה לי חברה שאעמוד בראשה אני מבטיח לא לשכוח אותך העיקר לא להתייאש חביבי אני מבטיח להציף את החברה בבחורות צעירות כדי שלא ישעמם לך...ובטח לא לי

עם כל הכבוד נסקפה

אל תוריד/י מהערך של עצמך מי שרוצה עבודה מוצא....את/ה צריכ/ה לסמוך על הכישורים שלך בנוסף לביטחון עצמי והכל יבוא על מקומו בשלום.

nescafe

New member
הממממממממ....נכון..

אמביציות זה נחמד... אבל לסמוך על הכישורים זה לא ממש עוזר <אם כי זה תמיד טוב> ממש לא מורידה מערך עצמי.. תקרא לזה: ריאלית.... יאללה אז אתה מסדר לי עבודה

tokit

New member
כפרה אליך..

כייף שחזרת, תגעגעתי. יאללה, אני הולכת לשרוף 750 קלרויות, תהנה לך שם בעבודה.. נשיקה

צריכה עזרה... לא שייך לשירשור

תגידו לי- מה עושים כשיש סימון על הודעה חדשה במסר- אבל עם הפתיחה מסתבר שזה *חיזיון תעתועים*??? קורה לי המון השבוע. למה זה? ואיך יוצאים מזה?

למעלה