!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!H E L P

tokit

New member
../images/Emo6.gif קבל סמיילי בתור עונש

זה היה בכוונה, כמובן..

tokit

New member
על הקרוס טריינר 671, ועוד חצי שעה

אינטנסיבית מכשירים, נראה לי משהו כמו 200. לא רע..

איזה עבודה יש לך שמשעמם לך שם? ../images/Emo12.gif

הלוואי על נוAה ... אין לה זמן לנשום

עבודה מחורבנת, משעממת, חדגונית

עם זקנים ושכרה אינה בצידה. בקיצור, אני משתייך לציבור שאינו אוהב את עבודתו. חוץ מזה אני ממש לא מנוצל פה. מרגיש ממש מבוזבז. את יכולה לראות לפי כמות ההודעות שאני שולח פה כמה זמן יש לי לשרוף. זוהי עבודה שאני מאוד מקווה שתהיה זמנית. הלוואי והיתה לי עבודה שבה לא היה לי זמן לנשום. אם המצב ימשיך ככה אני נוסע עם ספי לניו-זילנד.

איך אפשר לעסוק במשהו שאתה לא אוהב?

זה יכול להשפיע בכל תחומי החיים. זה אפילו עלול להגיע גם למיטה. זה יכול לגרום לתסכול, עייפות, חוסר ברצון וחשק, אין לך כוח לכלום, ואתה בעיקר עצבני. תחליף מהר עבודה
שחלילה כל הנ"ל לא יקרה לך...

nescafe

New member
זה לא כ"כ נחמד....../images/Emo4.gif

לשבת ולא לעשות כלום במשרד.. אחרי שבועיים גג מתחילים לגרד ת'קירות... מזל שיש אינטרטנט לפחות...

איזה קטע

בדיוק עכשיו, אחרי שכבר טיפסתי על כל הקירות, אחת הזקנות פה אומרת לי : "איזה יום מטורף פה היום".... הסתכלתי עליה כאילו נפלה מהירח. איזה משוגע? הכל מת פה...

nescafe

New member
חחח לפחות הסבתות משעשעות אותך..

כאן אין עם מי לתקשר...

כן..הן מסתכלות אחת על השניה

ונאנחות אוהההה, איזה יום.. ואני לא צוחק, הן באמת אומרות את זה. אני ממש לא מבין את זה. מה היה קורה אילו הן היו עובדות במקום דינאמי? אבל חוץ מזה, יש פה דברים טובים. יש פה מכונת קפה בחינם, יש בה את השוקו הסינטטי הטעים הזה. זה שאחרי כל שלוק ישר רצים לשירותים. שתיתי כבר איזה חמש כוסות כאלו היום (את יכולה לתאר לך כמה זמן הייתי בשירותים)...

כשהייתי סטודנט, עבדתי בחיפה....

בבית אבות בתור שומר בכניסה....וכל מה שאתה אומר כל כך מזכיר לי את התקופה ההיא....

טוב, זה לא מה שאני עושה

אני יושב במשרד ממוזג, מול מחשב. אבל משתעמם ולא ממצה את הפוטנציאל שלי. (מוזר, זה מה שהמורות שלי אמרו עלי לכל אורך השנים...)

Nלי שם

New member
תברח !!!...מה זה צריך להיות??

...משתעמם ולא ממצה את הפוטנציאל שלי.....
אם ככה אתה מרגיש בעבודה, מצבך גרוע!!! אמנם שוק העבודה לא מי יודע מה...ואני מקווה בשבילך שאתה עושה משהו בנידון. אלה אם אתה מרוויח 20,000 שקל בחודש...

nescafe

New member
קפה חינם../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

רק כאן יש קומקום בריטה מעפן.......

למעלה