H-) שאלה מענינת... H-)

Nagini Potter

New member
מה זה פעם ביום?!?!!

אני חושבת על הארי לפחות חמש פעמים כל שעה (חוץ ממתי שאני ישנה.... דהה...) נשבעת שאני לא מגזימה!!!!!! Nagini Potter

PopPy

New member
רק חמש פעמים בשעה?!?!

אני חושבת עליו כל שנייה, כל הדקה, כל השעה, כל היום!!! וכשאני חולמת לפעמים יש לי חלומות על HP ולפעמים אני מתעוררת באמצע ומתה לדעת מה יקרה בסוף :) ואז כמובן שאין ברירה וחייבים לשבת ולכתוב.... :) ככה אתם מבינים איך אני מאבדת את השפיות? וזה בא באריזת בונוס יחד עם מינוס שעות שינה :) אני לא צריכה להישבע, אני לא מגזימה! ;-) |S| פופי |S|

פופי - מה עם הרעיון של לחקור את...

מספר המכורים להארי. יש לו המשך? דנה שלא יכולה להרדם!

Nagini Potter

New member
וואי פופי את נשמעת בדיוק כמוני!

יש לך איי סי קיו? אני צריכה דחוף להסתובב יותר זמן בחברה טובה של מ.ב.!!! (מכורים אובססיביים) אני כל הזמן מדמיינת עוד ועוד סיפורים חדשים שאני ממציאה בקשר להארי אבל אני לא כותבת אותם כי זה מאוד מעייף..... ושוב - טוב לראות שסוף סוף אני בחברה טובה! דרך אגב - האיי סי קיו שלי 111205531 בואו בהמוניכם! ;-) Nagini Potter

red hot

New member
היי דנה גם אני מכור כבד ו.....

את לא לבד, דווקא אנחנו נשמעים די דומים, טוב אני אראה אותך ואני, עמית- מכור כבד, שלא סובל מעודף משקל :) . הוכחה שאני מכור אני נוסעה הרבה לחו``ל וכבר יש לי למעלה מ 1\2 3 מגרות מלאות דברי הארי פוטר(לא כולל הספרים ) טוב יש לי שאלות מאיזה עיר את? בת כמה? והאם את הולכת ליראות את בכורת הארי פוטר בישראל?

הי רד הוט.

שמחתי לשמוע שיש דומים לי, כי תמיד חשבתי שאני יוניק. אבל כיון שאני אוהבת חברה, נהדר לדעת שיש עוד כמוני. אני בת כמעט 14. ב- 15 לאוגוסט אני חוגגת יום הולדת 14. גרה בחיפה. בכורת הארי פוטר בישראל? כן בטח. קשה לי לנשום מרב התרגשות וגם בגלל שאני קצת מצוננת, כשאני חושבת על היום שבו אצפה בסרט... וואו -It`s going to be a great day ממני, דנה מנכלית עניני ``סתם``.

red hot

New member
היי דנה תשמעי שניה איזה ....ותעני

צירוף מיקרים את בין הבנות הראשונות שנולדו בשנה שאני נולדתי וקטנות ממני אני בן 14 ו12 ימים יש. אני, כבר בטוח יש לי כרטיס לבכורה ואפילו אולי לתרום בכורה אני גר בר``ג .ראית את הטרילור השני של הסרט איזה פצצה: .*. \ () בוווווווווווום!!!!!!!! תתארי אותך, אני אתאר לך אותי, ואני מחליף שם להארי שפוטר טוב אז ככה אני יש לי עיניים כחולות ים(בעיה תורשתית בפיגמנטים)כך גם כל המשפחה שלי.שער בילתי מוגדר (חלק שחור יחד אם גוונים בלונדים טיבעיים) לא רזה לא שמן בסדר ויותר אף יפה טיפה סולד אוהב חיות גבוה נחמד אינטיליגנט (יש לי בעיה מונולוגית בגללה שגיעות כתיב)וכמובן שרוף על ספרים

אפשר לראות תמונה?

תאורי - כולם טוענים שאני מאוד דומה ליעל בר זוהר רק במודל היותר צעיר שלה. אני אישית חושבת שאני דומה יותר ל... עצמי.

red hot

New member
תני את הכתובת ואני אשלך ...

אין לי סורק אז אני לא יכול לשלוח למייל שלך אבל התאור מדויק לגמרי, ואם את נראת כמו שאת תיארת???? אני מאמין לך זה בסדר ומומלץ שלא תתני לי כתובת יש המון מופרעים שיכולים לראות את הכתובת ו... את יודעת את ההמשך אז בינתתים נמשיך להתכתב

o.h

New member
אם את באמת מכורה...

אז תגידי כמה פעמים קראת כל ספר מההתחלה ועד הסוף (כולל את הראשון)

קשה לי כבר לספור.

כי אני קוראת אותם ביחד. אבל בכללי לפחות 10 פעמים. מקווה שעברתי את המבחן. דנה שממש לא אוהבת מבחנים רק מבחנות!

צר לי להרוס לכם אך כולכם טועים!

הספר הרביעי נמכר בארץ במהדורה העברית ב150,000 עותקים! עכשיו, נגיד שכל ספר קוראים 2 אנשים, זה אומר 300,000 קוראים! אז אפילו אם אחוז אחד מתוכם מכורים זה כבר 3,000 מכורים! וגם אם זה חצי מזה זה 1,500 מכורים שזה הרבה יותר ממה שרובכם אמרו פה! דרך אגב נראה לי שחלקכם באמת הגזימו בקשר למספר הפעמים שהם קראו- את הראשון והרביעי קראתי שלוש פעמים(את הראשון אין לי בבית והרביעי תודו שהוא קצת ארוך), את השלישי ארבע פעצים ואת השני שש! ויותר מזה זה באמת ה~מ~ו~ן~!

למעלה