H-) שאלה מענינת... H-)

HarryPotterGirl

New member
אני בנסיונות...

כולם המליצו לי עליו! אני השגתי אותו אבל משום מה אני לא מצליחה להתחבר אליו..... יש לך הצעה?

HarryPotterGirl

New member
אני מבינה אותך

גם אני כזאת מכורה... קראתי כל ספר גם בעברית וגם באנגלית מלא וכבר אני לא סופרת. לכל דבר יש הקשר להארי פוטר בחיים שלי, כמעט ואני יכולה לדבר על זה שעות על גבי שעות...

סתם לידע כללי...

קראתי את הספר הראשון 6 פעמים, פעמיים באנגלית וארבע פעמים בעברית. את ספר שתיים קראתי פעם באנגלית ו4 פעמים בעברית את ספר שלוש קראתי 2 באנגלית ו2 בעברית את ספר ארבע קראתי 3 פעמים באנגלית ו3 פעמים בעברית. יותר מזה, במיוחד בכמות שלך, יותר ממה שזה מראה על התמכרות, זה מראה על צרות אופקים! מאז שהתחלתי עם הארי פוטר קראתי ואהבתי עוד ספרים!

Nagini Potter

New member
מכור לא חייב להסתובב ברשת.......

אם אתה חושב כל היום רק על הארי ושום דבר אחר זה כבר מספיק כדי לקרוא לך מכור כבד, לא? Nagini Potter

כן זה נכון. אבל...

למכור כזה אין שם דרך להזריק ``הארי``. ואז אייך הוא בדיוק מרגיע את עצמו? דנה.

רחלי!

New member
אוקיי

כאלה כבדים צריך להיות איזה מאה, אבל אוהב הארי, שאת זה אני מגדירה כמישהו שקרא כל ספר 3-7 פעמים או יותר (כן, אני יודעת שזה לא נשמע הגיוני), ויודע מיליון פרטים קטנים כאלה, ואוהב את הספר! כמו שאני הגדרתי צריך להיות בישראל כמה אלפים!

Meijen Shaggy

New member
אז לסיכום ---

יש פה מישהו שלא מגדיר את עצמו בתור מכור לספרים? אני חושב שאני מכור... Meijen Shaggy

fluppster

New member
אני מכורה קל.

קראתי כל ספר רק פעמיים. אני קצת עברתי את הגיל של התמכרויות קשות (כמו הספייס גירלז מכיתה ו` עד כיתה ח`), אבל אני חולה על הארי ואני גולשת באינטרנט באתרים שלו ובעיקר בצ`אט טריויה.

Harry Potter

New member
אני מכור קשה.

יש לי כל דבר שיצא אי פעם שקשור להארי. אח שלי גר באנגליה אז הוא שלח לי את כל הספרים באנגלית. כולל סיפרי הלימוד. קראתי את הספרים רק פעם אחת, אבל זה בגלל שאני לא אוהב לחזור על עצמי. יש לי את המשחק - ``הארי פוטר ואבן החכמים`` ועוד המון מוצרים אחרים. אני מטייל באתרי הארי פוטר בארץ ובעולם, בערך שש שעות ביום. גם בימי בית ספר. עוקב אחרי חדשות אחרונות. הורי שמודעים לתןפעה שולחים אותי לאחי בנובמבר הקרוב (ב- 15), רק כדי שאוכל לראות את הסרט מיד כשהוא יוצא. חוץ ממני כל החברים שלי סובלים מ``הבעיה`` הזו, כך שלדעתי קשה לאמוד את כמות המכורים קשה. אני מניח שיש כמה אלפים. צריך לשאול איזה בעל אתר מצליח של הארי, כמה אנשים נכנסים לאתר בממוצע. זה יתן אמד סביר. מכירים משהו כזה? שיהיה לכם לילה טוב. אני שלא ישן אף פעם. טל.

PopPy

New member
אממ, לא מסכימה

כמה אלפים? אם יש 200-300 אז כולכם מוזמנים להזכיר לי בכל הודעה לדפוק את הראש בקיר ;) אני בהחלט מכירה מספר בעלים של אתרים מובילים, הארי פוטר נט, האתר לאוהבי הארי פוטר בישראל, הוגוורטס אקספרס (אמממ, מעניין מי משם זה יכול להיות.. אולי אחד שקוראים לו מייג`ן? לא.... ;), ועוד כמה מאוד חמודים גם כן כמו הוגוורטס נט הגוורטס אונליין ועוד, ואני יכולה להבטיח לך שכל מי שנכנס לשם לא מכור, בטח שלא קשה, צריך פעם אחת מישהו שיכנס לכל הקהילות של האתרים הישראליים ופשוט יתחיל לבדוק כמה אנשים היו פעילים שם יותר מ.. בוא נאמר 5 פעמים, ובאופן עקבי, כלומר לא נגיד באותו שבוע ואז הם נעלמו. נוסיף לזה את הצ`טריוויה ועוד כמה צ`טים קטנים של הארי פוטר, ונקבל את גודל הקהילה הוירטואלית של המכורים קשה, אם נניח שיש עוד מספר לא כל כך הגיוני של בוא נאמר 200 מכורים כבדים מחוץ לוירטואלית, נגלה את המספר הממוצע לדעתי :) מוכנים להשתתף בניסוי? ;-) |S| פופי |S| וברוח הפורום: look`s like heven but could be hell :)

Harry Potter

New member
בשמחה.

אני מכיר טוב את הבעלים של האתר harrypotter.co.il Vם יושבים בארה``ב ואח שלי מכיר אותם. הם אגב שלחו לי את המשחק - ``הארי פוטר ואבן החכמים``. אני יכול לברר איתם. טל מאפקה.

LuNaTiC

New member
חחחחחח עכשיו נזכרתי!!!!!

שהוספתי את מייג`ן לרשימה של האיי סי קיו כי רציתי להירשם להוגוורטס אקספרס....

למעלה