guys

zlr86

New member
עולה יותר מדי באמת בשביל לראות את הפועל חח

אני אגב מת לראות את הפרצוף של סוקולובסקי הניאו נאצי הזה אחרי שהם יסיימו את הקמפיין הזה מושפלים. גל סוקולובסקי והלגטימציה שנותנים לחתיכת זבל מסריח הזה הם הסיבות העיקריות למה אני מתעב את הפועל

גם אם הם יחטפו חמישיה בכל משחק

הם יבכו שהשופט דפק אותם, המגרש היה תת תנאים, ובכלל- יש להם יותר מדי משחקים בשבוע אחד..
אני שונאת אותם כי הם יהירים, בכיינים, קשקשנים(כמות הכישרון בקבוצה לא עונדת בשום יחס סביר למה שהם עשו ממנה. אפשר לחשוב שהם בארסה או ריאל..) ו"מייצגים את הפועל ולא את ישראל"... ׁ

פנומן 72

New member
אני לא זוכר מי אמר את זה

אחרי תבוסה של 5-0 בליגה: "קיבלנו חמישה שערים לא מחוייבים במציאות" ... קרעעעע אותי !

פנומן 72

New member
אם הוא אוהב אלכוהול ->

ויסקי של ג'וני ווקר - בלק לייבל - יתקבל בשמחה. תעריף אפשרי 250 ש"ח.

פנומן 72

New member
לפי דעתי אי אפשר ממש לתת כיוון כשאין תקציב

אצל נשים אין הרבה לאן להתפרס - זה או פרחים, או סלסלת שוקולדים, או בושם או תכשיטים או תיק או נעליים. תיקים ונעליים הן קונות לרוב לעצמן כי אתה אף פעם לא תפגע לטעם, מה שנשאר הוא להמר על בושם או על תכשיט שגם אז הסיכון שתפגע לטעם הוא בעייתי. אז נשארנו עם פרחים...

פרחים- מפלטם של העצלנים...:)

או ספא, או משהו שקשור לתחביבים שלה(גם לנו יש תחביבים:)) או סתם משהו שעשיתם בעצמכם שמראה על השקעה...

Jesuscrist

New member
אם הבחור אוהב מוזיקה בצורה רצינית

במחיר הזה אפשר לארגן לו מערכת רצינית מאוד לרכב,אם את מעוניינת דברי איתי אני אפנה אותך לאנשים הנכונים.

אתה כבר השני שמציע כזה

בחיי שלא ידעתי שבחורים נמשכים לכאלו... אני אגשש אצל חברים שלו לראות אם יש סיכוי שדבר כזה יעניין אותו בכלל...:)

תקחי אותו

למשחק כדורגל בחו"ל. רצוי בארסה בקאמפ נואו
ואם את לא לוקחת אותו, תקחי אותי

למעלה