guys

יאללה, תתפרע

אני לא אקנה לו אוטו, אבל בוא נאמר שעד עשרת אלפים ש"ח, זה סביר מבחינתי(כמובן שזה יכול לעלות גם הרבה פחות...)

פנומן 72

New member
אז ככה

מסגרת תקציב ממש ממש יפה : אפשר לארגן משהו יפה לחו"ל שניכם יחד (ממליץ על פראג) אם הוא אוהב גאדג'טים אפשר לקנות לו איזה סלולרי חדש, טאבלט, מחשב נייד, מסך חדש למחשב, יום כיף בספא, בית מלון בארץ (אולי אילת) צעצוע מטוס על שלט. צריך להכיר גם תחביבים שלו - למשל לי יש פנטזיה של לעוץ עם בלוני הליום, אפשר לארגן את זה ב-5-6 אלף - ביום שיהיה לי את הכסף אני עושה את זה http://www.liveleak.com/view?i=369_1194329100

הקטע עם הבלונים - ענקי

איפה מוצאים כזה בארץ?(לא בשבילו, הוא מפחד מגבהים, אבל בשבילי! וואו, זה נראה כל כך כיף, וצניחה אחרי זה- מ ע ו ל ה! ) הוא חננת מחשבים:)- ספרים, עיצוב גרפי, אוריגמי, ציור. אולי חו"ל באמת. עדיין לא היינו בחו"ל ביחד.

zlr86

New member
אז תקני לו לבטופ דקיק ונחמד

הייתי מת לאחד כזה של APPLE , אבל אף פעם אין לי כסף לזה.

zlr86

New member
עד עשרת אלפים?! אולי תקני לכל אחד מאיתנו גם

משהו ... חחח

פנומן 72

New member
תשמע, אם היא קונה לו מתנה ב-10K

כנראה שהוא משקיע בה טוב טוב, אם אתה מבין למה אני מתכוון

../images/Emo13.gif

הבעיה עם הבחור שלי שכבר לא נעים מכמות ההשקעה שלו בקשר יחסית אלי...:) בחיי שלפעמים אני מרגישה לא בסדר שהוא משקיע ככה (הוא זוכר כל תאריך. כל תאריך. יש לו זכרון על לתאריכים- ימי הולדת, פגישה ראשונה, אפילו מתי היתה הפעם הראשונה שהוא פגש את ההורים שלי או אמר לי שהוא אוהבת אותי). ותמיד יש איזה משהו שהוא מכין או מביא או איזו הפתעה שלא חשבתי עליה בכלל. אז אני לא מתלוננת ב כ ל ל, ובקרוב אצל כל הבחורות בארץ:), אבל גם אני רוצה לעשות וואו מפעם לפעם..:)

פנומן 72

New member
זה נשמע כאילו את צריכה לקנות לו חבילת תמרוקים

איזה בחור רגיש, השם ישמרנו ...

zlr86

New member
בקשר להצעת הוויסקי שלי , שתקנה לו שוקולד

במקום לזכור תאריך פגישה עם ההורים...., עוד כמה גברים כאלה ואנחנו נסתבך לגמרי... כמובן שהכל בהומור אוהדת

פנומן 72

New member
אני לא רוצה לסכסך אבל

עושה רושם שאנחנו כבר יודעים מי לובש את המכנסיים בבית

יאללה יאללה

זה לא שהוא ממרר בבכי לתוך הממחטה שהוא שלף מהמיקטורן שלו כל פעם שהוא רואה עפרוני אוכל תולעת...:) הוא פשוט שם לב לקטנות- לא רק בקשר שלנו, אלא בכלל. הלוואי על הרבה גברים לדעת לתת כמותו...

zlr86

New member
כמה הצעות

וויסקי טוב משהו מגניב לאוטו , אולי רדיו דיסק חדש מצד שני אלו יותר מתנות ליום הולדת , ולא לשנתיים ביחד וגם הוא עלול להתבאס אם הוא לא הוציא כסף באותה מידה.

נכון.

באמת היית שמח לקבל ויסקי טוב כמתנה? (לי נראה שאוכל ושתיה יכולים להיות מקס' תוספת למתנה...)

zlr86

New member
וויסקי לא זול , אם הוא טוב

ככה שכן הייתי שמח לקבל משהו כזה. אגב לא משנה מה , אל תקני לו בגדים , בחורה עשתה לי את זה פעם וזה היה כאילו היא קונה מתנה בשביל עצמה , אני לא אהבתי אותם והיא הייתה משגעת אותי ללבוש את זה.

zlr86

New member
אם הוא אוהב כדורגל , תקני לו כרטיס למשחק

של הפועל באלופות כדי שיוכל לראות את הפועל מקבלים בטוסיק בבלומפילד

למעלה