אפשר להציק קצת?
דבר ראשון כל הכבוד על הפניה לפורום - אני חושב שזה מראה על פתיחות שלא היתה אופיינית לגלגלצ עד היום (חוץ מ"הקצה") זה אולי ישמע קצת זועם..... אבל זה כי באמת איכפת לי ואני פונה אליך כי אין לי מישהו אחר לפנות אליו אז זה ממש לא אישי - אולי את תוכלי לשנות קצת (אני נאיבי?) הזכיר את זה הוד11 למעלה - ואני חוזר ומחזק את דבריו מה עם פרל ג'אם? בחיאת רבאק זאת להקת הרוק מהחשובות שיש כיום בעולם (ואם תשאלי את דעתי אז גם המשובחת ביותר), לפני חודשיים הוציאו דיסק חדש ודי טוב, בחודש הבא הם יהיו באירופה במסע הופעות ובגלגלצ דממה. אפילו קליפים חדשים יש להם ב MTV שזה ממש נדיר. אני מסכים שהמוזיקה שלהם בדרך כלל לא מתאימה לשעות האזנת השיא אבל אני שומע המון רדיו בכלל, וגלגלצ בפרט ויש רק שלושה שירים שלהם שאתם שמים BLACK,JEREMY ו ALIVE - מאז האלבום TEN בו הופיעו שירים אלו ועד היום עברו יותר מ 14 שנה !!! פרל ג'אם הוציאו מאז עוד 7 אלבומי אולפן, אלבום אוסף, 2 הופעות חיות ו 72 אלבומי הופעות (בוטלגים)! (בהחלט יש מצב ששכחתי אלבום או שניים), את יכולה להיות בטוחה שבתוכם יש שירים שגם מתאימים לגלגלצ בשעות הפקקים הגדולות או השקיעה או מה שזה לא יהיה ואתם עדיין דבוקים לשירים האלה, די - סחטתם את כל האצילות והיופי שבהם עד זוב דם. אז מה יהיה? תפתחו קצת את הראש ואת הפליי ליסט, לא מדובר רק על פרל ג'אם - יש לכם את הכוח לפתוח אופקים חדשים לדור שלא ישמע רק כריסטינה אגילרה, שאקירה וביונסה, שיקשיב לשירים שלמילים שלהם יש גם משמעות, רגש ומחאה (או שזאת בדיוק הבעיה). אתם חייבים לנצל את הכוח הזה. רוצה דוגמא לקיבעון? יש להקות רוק נוספות נחשבות מאוד בעולם המוזיקה (ולא, קולדפליי לא ממש נחשבים ללהקת רוק) ועדיין את שואלת על גאנס אנד רוזס say no more כתבתי מספיק לילה טוב