GUNS N ROSES

GUNS N ROSES

היי ברצוני להתייעץ אתכם..(שוב, לגבי "המסור") מה הם השירים של גאנס שידועים ואוהבים אך לא משודרים בגלגלצ.. הנה מה שכן משדרים DON'T CRY WELCOME TO THE JUNGLE NOVEMBER RAIN YOU COULD BE MINE LIVE AND LET DIE PARADICE CITY חשבתי על SO FINE ו-CIVIL WAR .. יש לכם רעיונות? תודה מראש

yotamn9

New member
אמממ

אני לא יודע מה איתך, אבל אף פעם לא שמעתי בגלגלצ את כל השירים שרשמת חוץ מנובמבר ריין כמה פעמים.

הוד11

New member
העיקר שיש פרדייס סיטי

שיר מדהים בגאונותו חוץ מזה אני לא ואהב אותם

הוד11

New member
ומתי יש תכנית לאליס אין צ'יינז????

או לפרל ג'אם????? ככה מפלים את סיאטל?????

כמה..

Rocket Queen Used To Love Her My Michelle Patience אבל אם כבר תכנית.. לא עדיף עם שירים שאנשים פחות מכירים?..

SomebodyElse

New member
../images/Emo2.gif

חוץ מNovember Rain וLive And Let Die בחיים לא שמעתי אף שיר מהרשימה הזו בגלגלצ [ואני אשמח אם זה ישתנה
]. בכל מקרה: Sweet Child O'Mine Mr Brownstone Estranged Nightrain Rocket Queen Patience Civil War הייתי אומרת שאלה המוכרים יותר.

תודה..רשמתי לעצמי

וכמובן סוויט צ'יילד אוף מיין ופיישנס שמשדרים..איך שכחתי וכן, משדרים את כולם בגלגלצ..סמכו עלי

jonjo

New member
אפשר להציק קצת?

דבר ראשון כל הכבוד על הפניה לפורום - אני חושב שזה מראה על פתיחות שלא היתה אופיינית לגלגלצ עד היום (חוץ מ"הקצה") זה אולי ישמע קצת זועם..... אבל זה כי באמת איכפת לי ואני פונה אליך כי אין לי מישהו אחר לפנות אליו אז זה ממש לא אישי - אולי את תוכלי לשנות קצת (אני נאיבי?) הזכיר את זה הוד11 למעלה - ואני חוזר ומחזק את דבריו מה עם פרל ג'אם? בחיאת רבאק זאת להקת הרוק מהחשובות שיש כיום בעולם (ואם תשאלי את דעתי אז גם המשובחת ביותר), לפני חודשיים הוציאו דיסק חדש ודי טוב, בחודש הבא הם יהיו באירופה במסע הופעות ובגלגלצ דממה. אפילו קליפים חדשים יש להם ב MTV שזה ממש נדיר. אני מסכים שהמוזיקה שלהם בדרך כלל לא מתאימה לשעות האזנת השיא אבל אני שומע המון רדיו בכלל, וגלגלצ בפרט ויש רק שלושה שירים שלהם שאתם שמים BLACK,JEREMY ו ALIVE - מאז האלבום TEN בו הופיעו שירים אלו ועד היום עברו יותר מ 14 שנה !!! פרל ג'אם הוציאו מאז עוד 7 אלבומי אולפן, אלבום אוסף, 2 הופעות חיות ו 72 אלבומי הופעות (בוטלגים)! (בהחלט יש מצב ששכחתי אלבום או שניים), את יכולה להיות בטוחה שבתוכם יש שירים שגם מתאימים לגלגלצ בשעות הפקקים הגדולות או השקיעה או מה שזה לא יהיה ואתם עדיין דבוקים לשירים האלה, די - סחטתם את כל האצילות והיופי שבהם עד זוב דם. אז מה יהיה? תפתחו קצת את הראש ואת הפליי ליסט, לא מדובר רק על פרל ג'אם - יש לכם את הכוח לפתוח אופקים חדשים לדור שלא ישמע רק כריסטינה אגילרה, שאקירה וביונסה, שיקשיב לשירים שלמילים שלהם יש גם משמעות, רגש ומחאה (או שזאת בדיוק הבעיה). אתם חייבים לנצל את הכוח הזה. רוצה דוגמא לקיבעון? יש להקות רוק נוספות נחשבות מאוד בעולם המוזיקה (ולא, קולדפליי לא ממש נחשבים ללהקת רוק) ועדיין את שואלת על גאנס אנד רוזס say no more כתבתי מספיק לילה טוב

הוד11

New member
צודק במאה אחוז

מתי יגיע היום בו אפתח את הרדיו ואשמע את LAST EXIT או את RED MOSQUITO או אפילו את GIVEN TO FLY פרל ג'אם עשו כלכך הרבה דברים חוץ מTEN שזה פשע לא להשמיע אותם.

אני מסכימה איתך ב100 אחוזים

לשם כך "המסור" נוצרה.. בה אנו משמיעים רק רוק, חדש וישן.. אם זה היה תלוי בי השירים שהיו שם היו מושמעים מדי יום בגלגלצ, אבל זה לא תלוי בי מה שכן, הכוונה היא לגרום לרוק להיות המיינסטרים, כי כרגע הוא קצת נדחק לשוליים לטובת פופ והיפ הופ, ואנו מתכננים שזה באמת יקרה.. המהפכה מתחילה מאתנו. שאלתי על גאנס נ רוזס כי התכוונתי לשדר אותם בתוכנית ורציתי לשאול חובבי רוק כמוכם, להם בעצמם נועדה התוכנית (ולמאזיני גלגלצ הקבועים שבעקבות האזנה לתכונית ילמדו דבר או שניים ויאהבו את זה), איזה שירים הם מעדיפים, כך אני עושה אגב על כל להקה שאני לא בטוחה לגביה.

אני שמעתי בתוכנית הראשונה

את השיר God save the queen של הסקס פיסטולז ואת Paranoid של בלאק סאבת' ונהנתי, כל הכבוד. לא יצא להמשיך לאזין לתוכנית, אבל אני מקווה שיהיה עוד בלאק סאבת'\סקס פיסטולז\להקות שיש להם ס' בשם..

jonjo

New member
../images/Emo45.gif

תודה על התגובה ברור לי שזה לא תלוי בך ושיש איזשהו קו מסוים שמנחה את בחירת המוזיקה אין לי שום בעיה עם היפ הופ ופופ - אומנם אני לא ממש אוהב את זה אבל כל אחד וטעמו הוא. מבחינתי אתם יכולים לשים גאנס וביונסה לסירוגין כל היום ותסננו את כל השאר (רק תנו איזה פרל ג'אם ככה מדי פעם להתרוממות הרוח והנשמה), מה שבעצם התכוונתי לומר זה שגם כשמתאפשרת כבר חדשנות במסגרת השידור בגלגלצ היא מאוד שמרנית אבל נראה לי שאת כבר מכירה את זה מקרוב. עזבי מהפכות, זאת דרך קיצונית מדי שלרוב גם יוצרת אנטגוניזם וגם לא מחזיקה לאורך זמן, שינוי טוב קורה לאט ובעקביות. בהצלחה עם התוכנית - דווקא היום פיספסתי
לילה טוב

sapiki17

New member
סיסטםםםםםם../images/Emo201.gif

למה אותם לא שומעים בגלגלצ?? (ואני לא מדברת על lonely day שכל הפקצות שרות בכל מקום
) אלא על השירים הסיסטמיים שלהם.. ויש גם פחות רועשים... הרשימה ארוכה ככה שאני לא אתן דוגמאות אבל באמת שיש מקום לסיסטם בתוכנית. בכל מקרה אני אשמח תמיד לשמוע בתוכנית להקות כמו דיפ פרפל
, בלק סבת', AC/DC, גאנז, מטאליקה, נירוונה, דרים ת'יאטר, איירון מיידן, לד זפלין (ושוב פעם.. לא הקונבנציונלים כמו stairway), מיוז, פינק פלויד... טוב נראה לי שציינתי את הרוב האהובים עליי מקווה מאוד שתתיחסו לזה כי אני באמת משתדלת כל יום חמישי לשמוע את התוכנית אתם גדולים! תמשיכו כך

למעלה