greetings from barcelona :)

NewNJ

New member
greetings from barcelona :)

מנסה את המקלדת הוירטואלית עד שיימאס לי. עד כה ראיתי סינים ועוד שלל אסיאתים.חברה שלי הביכה אחת מהן ואמרה לה-תמוהה יפה לאחר שההיא צילמה שלט כניסה לשירותים בקניון.
ok moving to english-went through the rambles (it´s greet, Ayala- you were right. the La Boqueria market is also recomended, and so is the aquarium(someone said "one fine day"?) yep, got pics and all that´s it for now, going out, its 6 deg´ but who cares

Sivan 85

New member
או ברצלונה ברצלונה...../images/Emo9.gif

מדהימה העיר הזאת... אפשר להסתובב בה שעות... הרכבת נורא נוחה שם אז אפשר להגיע בקלות לכל מקום כמעט... אהבתי את הגן פסלים של גאודי, הכנסייה שהוא בנה "המשפחה הקדושה" ואת המוזיאון של דאלי... היה שם מגניב ביותר! המגרש כדורגל שלהם ענננקקי... יש מלא מה לראות... באמת עיר מדהימה... תהני ותחזרי עם סיפורים!!!

mishi 1

New member
דקלה! יאיי איזה כיף לך.. ברצלונה..

תהני מאמי, זה אחלה מקום ואמורות להיות שם המון אטרקציות.. תצלמי המון! ואם את יכולה תלכי לאסייתי ותצלמי אותו! את יודעת כבר איך! עשינו קורס מזורז בצילום אסייתים במפגש.. גחח או שפשוט תבואי אליו עם כל מיני תירוצים ותצלמי איתם.. הכל הולך
תהני!!

geminigum

New member
יו, אני בכלל הייתי מהופנטת מהמזרקות...

ומהשוק לה בוקריה, מגן הפסלים של גאודי, מהטיבידאבו. קראת "צילה של הרוח"?.... אנחנו היינו שם לפני שלוש שנים והגענו בזמן פסטיבל מאוד מיוחד (שמתקיים כל שנה במדינה אחרת), שהשתתפו בו שחקנים מכל מיני מדינות, אבל לא שחקנים שמוכרים בפורום הזה.... ואכלנו שם ביום הראשון שהגענו במסעדה חמודה מאוד, ששמה SANTA ANNA שנמצאת (כמה מפתיע) ברחוב סנטה אנה, (אחד הרחובות הראשונים שמאלה מכיכר קטלוניה ברמבלה של התיירים), שגם הוא מוזכר בספר ויש בו כנסיה, שמוזכרת בספר, אבל היינו שם לפני שהספר בכלל התפרסם, ככה שאני גיליתי אותה קודם והיא שלי בטאבו
)... וגם ב- "טאפה, טאפה" שזאת מסעדה - בר לטאפאס הכי טעים שאני אישית נתקלתי בו בברצלונה והיינו שם בכל מקום אפשרי. חרשנו הכל ברגל ובתחתית ואני מכירה אותה כמו את כף היד שלי. אני אישית ממש מאוהבת בעיר הזאת ובספרד בכלל ובספרדים עוד יותר, תשאלו את חיימה הכתיך מוולנסיה, שבא אלינו אחת לשלושה חודשים למשרד.... אבל נסחפנו ועכשיו - התמונה. אלה המזרקות השרות (או הרוקדות?), שבימים מסוימים יש שם מופע מזרקות מרהיב עם מוזיקה קלאסית ואורות מתחלפים וזה ממש מרגיע לשבת שם ולראות ולשמוע (רק יש שם כל כך הרבה כייסים, שזה מדהים). איזה כייף לך, אני מתה לחזור לשם.

One Missed Call

New member
ואני תהיתי לאן נעלמת לי! ../images/Emo6.gif

יש לי כלכך הרבה מה לומר לך דקלה XDDD אף טי איילנד זו ההתמכרות החדשה שלי!
הייתי גמני בברצלונה, סוגשל אפטר טיול בת מצווה.. אני כנראה היחידה שלא מצאה שם כלום חוץ מגאודי גאודי גאודי ומלוכסנת יפה אחת שרק נעצתי בה מבטים נונסטופ ותהיתי מה היא.. מקווה שאת נהנית שם
תחזרי אלינו עם חוויות נה?

Doe7

New member
אולה אמיגה!! בואנוס נוצ'ס ../images/Emo13.gif

דקלה!!
ברצולנה מדהימה - אחת הערים היפות באירופה ובכלל, מלאה באוירה צעירה, כייפית משוחררת. כולם צעירים שמבלים אל תוך השעות הקטנות של הלילה! מה שלום "הסגרדה לה פמיליה" - עדיין בבניה? כבר 200 שנה
, הרחובות של גאודי, כיכר קטלוניה המהממת!! - שם יש מסעדה קטנה ומדהימה פינתית כזו שמגישה את הפאייה הכי טעימה בעולם! - נראה לי שהם פותחים ב- 20:00 וסוגרים ב- 23:30 אבל שווה כל יורו, פארק גואל של גאודי, פורט אולימפיק - הנמל שמלא בבארים ומקומות בילוי. אם את רוצה לבקר במוזיאון של סלבדור דאלי (שעתיים נסיעה מחוץ לעיר נראה לי..) כדאי מאוד לבדוק באיזה ימים זה פתוח.. קצת עצוב ודי מעצבן לנסוע כ"כ הרבה לעיירה הקטנה רק בשביל לראות גן נעול...
תהני!! וחיזרי עם חויות.. הספרדים נראים טוב... יש מצב לאיזה שילוב אסייתי?!
|

Doe7

New member
טוב.. ברצולנה עדיין לא קיימת ../images/Emo6.gif

אבל ברצלונה סי!

geminigum

New member
לעיירה של סלבדור דאלי קוריאם

פיגראס והיא מקסימה. יש שם מקומות יפים והיא שקטה ויש בה מסעדה מקסימה עם פירות ים טעימים נורא. אני אוהבת את סלבדור דאלי והמוזיאון שלו היה מתוכנן מראש. רק שתדעו לכם שהוא היה אמן ענק ולא רק צייר ומי שמבקר בברצלונה חייב להגיע לשם. זה רק שעתיים נסיעה ברכבת (נסיעה נעימה) והעיר מקסימה. היא קטנה ושקטה ונעים לטייל בה. יאללה, פאלי פאלי לפיגראס.

greetings from Israel ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

היי דקלה זה נדמה לי או שרק אני עוד לא הייתי בברצלונה? איזה כיף לך, שמעתי המון דברים טובים על ברצלונה ואת כולם כבר הזכירו מעליי... הכי הכי הייתי רוצה ללכת למוזיאון של דאלי
אני חולה על היצירות שלו. אז תצלמי המון ותחזרי הביתה בשלום

Lee Mor Sweet

New member
אווו תהני לך ../images/Emo140.gif

זו רק אני שלא טסתי לאף מקום... אף פעם???
אז, דקלה, תעשי חיים... תהני מהתרבות והאומנות, כמה המלצות נתנו לך
ותהני במיוחד מהאנשים היפים... ואם הם אסיאתים אז בכלל...
ותחזרי בשלום

LILIN1

New member
יאי! איזה כיף לך!../images/Emo24.gif

כאשר אנוכי הייתי בברצה הייה כ"כ כיף!!!1 איאיאי יש שם חתיכים*_* בכל מקרה ,תעשי חיים ותראי מלוכסנים ,כי הרי אנחנו מצויים לראות ולצלם מלוכסנים באשר הם!(הכוונה בשאר הם טיוואנים,יפנים,קוראנים או השכבות הנמוכות כמו התילאנדים[אלא שלא הצטרפו לסכונות של ג'וני] באשר הם!) ואנו מצויים לצלם אותם היכן שלא ניהייה!

NewNJ

New member
Thanx 4 all greetings and suggestions

I saw some of the places, saw some french and spanish speaking asians...pretty sure i saw some chinesse or taiwanesse...took photos and all
saw some korean <yep, recognized the v sign the female was doing> took photo of the guy since the battery died on me when i went for the v sign
...damn I can't really feel my legs,,,but Park Guell is recommended adiu for now...hopfully that by the time I'll go to Korea (one day)I'd be able to communicate as well as here...fun fun fun FT's mine
, Noam...but you can hang out with them on the weekends

One Missed Call

New member
כן, אני יודעת ../images/Emo9.gif

אני שומרת על הונקי בשישבתים בלבד, לא גנבתי עוד ימים אל תדאגי
או שבכלל הוא איתך בברצלונה?
וההונקי שנמצא כאן ממש ממש עכשיו הוא הזייה מתוקה שלי? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD טוב אם הוא איתך עכשיו מקווה שאתם נהנים יחד
מסרי לו ד"ש והמשך טיול מהנה!

למעלה