Green Ringer - קאסטם בילט

jbkkd

New member
Green Ringer - קאסטם בילט

לפני חודש בערך ראיתי פוסט של Fly2High על זה שהוא בונה פדאלים. התעניינתי קצת, ואחרי בירור קצר הוא הפנה אותי לאתר שאני כבר לא זוכר את שמו, ושם הייתה רשימה לא קטנה של פדאלים DIY - בנייה לבד. דיפדפתי בין הפדאלים ומצאתי אחד שנראה לי נחמד - Green Ringer, סוג של אוקטבייזר שבמקום להעלות את הצליל באוקטבה, הוא מוסיף על הצליל הקיים צליל של אוקטבה מעל. וגם מוסיף קצת פאז(למרות שזה לא היה כתוב שם, מצאתי את זה במקום אחר). אז חזרתי לFly2High(נקרא לו ש') וביקשתי את זה. אחרי תמחור קצר וקצת בעיות עם אבא שלחתי לו את הכסף, והוא מצידו הזמין את הדבר. כעבור שבוע כל החלקים הגיעו אליו, ואחרי יום זה כבר עבד, אחרי 3 ימים זה היה בדרך. ביום שני אספתי את זה, וכמובן לא התאכזבתי. חיבור 9 וולט לשנאי, חיבור פנימי לסוללה, כניסה ויציאה(בצד הנכון :p) וסוויץ'. אין נובים, כי אין מה להגדיר בפדאל הזה. הוא נשמע ממש טוב כמו שחשבתי, אבל יש בעיה קלה בבייפס בגלל השראה חשמלית של המעגל על הסוויץ'. לא קריטי במיוחד. סך הכל - אני מאוד מרוצה. אם היה לי מיקרופון הייתי מקליט, אבל אין... וגם המצלמה לא ממש עובדת. אבל לא נורא.

לבנות אפקטים לבד זה מהנה ומוסיף המון

ואם אתה מספיק ביזארי (כמוני, למשל) אתה יכול לשנות את האפקט שיעשה דברים מוזרים.

זה כבר עניין אחר...

אגב, החתימה שלך לא ממש עובדת לי, היא פותחת את ההגדרות אודיו בסיסטם פרפרנסס. אולי תכתוב שזה מתאים רק למשתמשי חלונות או משהו?

jbkkd

New member
זה עובד רק על FreeBSD

בווינדוס זה נותן פיצ'ר מיוחד

Fly2High

New member
תהנה ../images/Emo13.gif

וכמובן שאם מישהו רוצה.. הוא מוזמן ליצור קשר

אמנם אני לא קניתי אצל שחר פדאל ../images/Emo13.gif

אבל שחר הוא אחלה בחור... אחד ההוגנים שיצא לי להכיר
ממליץ למי שצריך...

מטופש

New member
האמת ש...

יש לי פדאל שעושה פעולה דומה (רק שהוא מוריד באוקטבה) ויש לו סוויץ' ושני נובים סוויץ' כדי לבחור אם הוא יוסיף צליל של אוקטבה אחת או שתי אוקטבות מתחת למקורי, ונובים שאחד מאפשר קביעה של הווליום של התו המקורי והשני את הווליון את האוקטבה... מה שמאפשר שישמעו רק את האוקטבה או כל יחס ווליום שתרצה בניהם... סתם "הארה" למקרה שיבנה שוב אוקטבר לגבי דברים שאפשר להוסיף לו...

למעלה