למה זה כל כך מעניין אותך?
Z zender New member 17/8/03 #46 אתה מכיר את המישפט... "הסקרנות הרגה את החתול של קיילי" לא יקרה כלום אם לא תדע,תחשוב עליי כפייה הטובה שתבוא תימסור לך הודעות משמחות על קיילי
אתה מכיר את המישפט... "הסקרנות הרגה את החתול של קיילי" לא יקרה כלום אם לא תדע,תחשוב עליי כפייה הטובה שתבוא תימסור לך הודעות משמחות על קיילי
T tatababa New member 17/8/03 #48 מזל שאני לא חתול...../images/Emo107.gif ואם כבר, לך לא יקרה כלום אם אני אדע. קבל תיקון - אתה תרגיש כל כך טוב עם עצמך ששימחת נער חביב ונדיב כמוני
מזל שאני לא חתול...../images/Emo107.gif ואם כבר, לך לא יקרה כלום אם אני אדע. קבל תיקון - אתה תרגיש כל כך טוב עם עצמך ששימחת נער חביב ונדיב כמוני
Z zender New member 18/8/03 #50 עזוב,לא שווה לך... יש לי רק את הדיסק אוסף שלה בחנות אני לא שווה את זה
Z zender New member 15/8/03 #19 מה שקרה כנראה הוא... לNMC יש חוזה עם zombz/jive ואסור להפר את החוזה הזה גם אם אתה ניקנה ע"י חברה אחרת זה שBMG קנו אותם זה טוב ויפה אבל חוזה זה חוזה וzomba היא עדייו חברה משל עצמה למרות שהיא שייכת לקונצרן BMG
מה שקרה כנראה הוא... לNMC יש חוזה עם zombz/jive ואסור להפר את החוזה הזה גם אם אתה ניקנה ע"י חברה אחרת זה שBMG קנו אותם זה טוב ויפה אבל חוזה זה חוזה וzomba היא עדייו חברה משל עצמה למרות שהיא שייכת לקונצרן BMG
ס סקייטר גירל New member 15/8/03 #12 אTוףףף אני מבולבלת לגמריי!!!!!!!!! אאני לא יודעת אם לשמוח או לא1