כן,הידע הזה הוא לא משעמום אם אני אזכור אני אנסה להשיג עוד פרטים על האוסף של קיילי מהסוכנת
Z zender New member 15/8/03 #24 כן,הידע הזה הוא לא משעמום../images/Emo8.gif אם אני אזכור אני אנסה להשיג עוד פרטים על האוסף של קיילי מהסוכנת
כן,הידע הזה הוא לא משעמום../images/Emo8.gif אם אני אזכור אני אנסה להשיג עוד פרטים על האוסף של קיילי מהסוכנת
P p i n g o New member 16/8/03 #29 ../images/Emo6.gif עוד שאלה חטטנית: יש לך דיסקים של קיילי בחנות?? ואם כן אז איזה!
T tatababa New member 16/8/03 #30 גם אני וגם מנהל הפורום מעודדים אותך לפירסום חינם של החנות שלך.... מה עוד אתה רוצה?
Z zender New member 16/8/03 #31 תודה על ההצעה אבל... אני יאלץ לדחות אותה אבל סתם ככה שיהיה לך חומר למחשבה אני אגיד שאני מחיפה כמוך... בקשר לדיסקים,ממה שאני ראיתי יש את: light years hits plus fever רגיל ולימיטד ונראה לי שראיתי לאחרונה אחריי הרבה זמן את Confide in Me
תודה על ההצעה אבל... אני יאלץ לדחות אותה אבל סתם ככה שיהיה לך חומר למחשבה אני אגיד שאני מחיפה כמוך... בקשר לדיסקים,ממה שאני ראיתי יש את: light years hits plus fever רגיל ולימיטד ונראה לי שראיתי לאחרונה אחריי הרבה זמן את Confide in Me
T tatababa New member 16/8/03 #33 ועכשיו ניתוח מעמיק.. לפי הקטלוג הזה שלך - זה בטוח טאוור רקורדס הממ.. בגראנד קניון יש רק את היטס+, בקריון יש רק את היטס+ גם כן. מה שמוביל אותי ללב המפרץ!
ועכשיו ניתוח מעמיק.. לפי הקטלוג הזה שלך - זה בטוח טאוור רקורדס הממ.. בגראנד קניון יש רק את היטס+, בקריון יש רק את היטס+ גם כן. מה שמוביל אותי ללב המפרץ!
T tatababa New member 16/8/03 #34 אה.. ובמשביר בחיפה אין כלום.. זה מצחיק שהסניף הכי קטן של טאוור בכל חיפה מכיל הכי הרבה קיילי בזמן ששאר הסניפים בקושי כוללים משהו!
אה.. ובמשביר בחיפה אין כלום.. זה מצחיק שהסניף הכי קטן של טאוור בכל חיפה מכיל הכי הרבה קיילי בזמן ששאר הסניפים בקושי כוללים משהו!
T tatababa New member 16/8/03 #36 ../images/Emo5.gif נווו, אל תיהיה רשע... אם אתה לא רוצה לחשוף את זה בפני כל הרכלנים פה ( ) אז תגיד לי בהודעה פרטית
../images/Emo5.gif נווו, אל תיהיה רשע... אם אתה לא רוצה לחשוף את זה בפני כל הרכלנים פה ( ) אז תגיד לי בהודעה פרטית
P p i n g o New member 17/8/03 #38 מי רכלן?!?! ../images/Emo46.gif ורן, שמתי לב שיש לך חיבה מיוחדת לאייקון הזה יש איזו סיבה או שזה סתם בא לך בטבעיות
מי רכלן?!?! ../images/Emo46.gif ורן, שמתי לב שיש לך חיבה מיוחדת לאייקון הזה יש איזו סיבה או שזה סתם בא לך בטבעיות
Z zender New member 17/8/03 #39 אתה יודע מה יעשו לי אם ידעו שיש מנהל שהוא מעריץ את קיילי?! ינדו אותי לעולמים מעולם המוסיקה
T tatababa New member 17/8/03 #40 בגלל זה אתה לא מגלה לכל הרכלנים פה בפורום, אלא רק לי (השקט, החביב והבכלל לא רכלן!) ואם למישהו יש בעיה עם זה שאתה מעריץ קיילי - שילכו לחפש האוהבי מדונה האלה!!
בגלל זה אתה לא מגלה לכל הרכלנים פה בפורום, אלא רק לי (השקט, החביב והבכלל לא רכלן!) ואם למישהו יש בעיה עם זה שאתה מעריץ קיילי - שילכו לחפש האוהבי מדונה האלה!!
T tatababa New member 17/8/03 #43 זמר בארות... תדייק בפרטים פעם באה. אתה לא רוצה שמישהו יקבל רושם מוטעה....